Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehetne ezt minimális...

Hogy lehetne ezt minimális konfliktussal elrendezni?

Figyelt kérdés
Hamarosan megszületik a kisbabák. Azt már mindenkivel megbeszéltük hogy amíg a kórházban vagyok, csak és kizárólag a férjem jöhet be, ő látogathat. Ez így rendben is van. De ha hazamentünk, én az első 2 hétben nem akarom hogy anyósom átjöjjön, anyukámat viszont szeretném megkérni hogy segítsen. Erről még csak a férjemmel beszéltem, de már vele sem értünk egyet. Szerinte ez igazságtalan, mert az ő anyukájának is ugyanolyan joga lenne látni az unokáját mint az enyémnek. Még arra is hivatkozik hogy anyukája mennyire meg fog sértődni. Szerintetek igazam van? Hogyan értethetném meg velük?
2020. jún. 10. 11:14
 81/132 anonim ***** válasza:
16%
Ez az! Pontosan ennek tudataban mivel majd nalam fontosabb lesz mindenki az en anyosomnak..nekem is mindenkim h jojjon es lassa fontosabb lesz o nala. :)
2020. jún. 11. 11:52
 82/132 anonim ***** válasza:
77%
De hát akkor az anyai nagyit is csak harmadsorban érdekli a veje. Ugyanúgy, ahogy az apai nagyit is csak hamradsorban érdekli a menye. Akkor mi bajod van? Nincs olyan, hogy fő nagyi. Ugyanolyan nagyszülője mind a kettő. Ugyanúgy, ahogy csak az önző hisztérikák gondolják úgy, hogy a férjük neve kuss, mert nem ő szült. Ez baromi beteg hozzáállás. Nekem előbb tartotta a karjában a gyerekemet anyósom, mint anyukám. Én tökre meg is hatódtam, hogy mennyire elérzélenyült a pici babámtól, és milyen féltő gonddal ringatta. Ehhez nyilván kell az, hogy eszem ágában sem volt úgy viselkedni, mint neked. Nem is tudom, hogy mit képzel az ilyen magáról. Türelmes ember vagyok, de ökölbe szorul a kezem, akárhányszor csak olvasom ezt az ellenszenves, rosszindulatú hozzáállást. Szegény férjed. És szegény gyereked, hogy ilyen nő neveli, mint te.
2020. jún. 11. 12:13
 83/132 anonim ***** válasza:
17%

Koszonom! :)

Igen..harmadsorban erdekli de nem o halt meg majdnem es aggodott h tuleli e meg lathatja a gyereket. Ugyhogy a no aki kockara tette az eletet es tulelte az o anyja van ennyivel elorebb mert ot jobban meghatotta volna ha meghal a lanya szuleskor..mint a kedves anyost. Akinek elso kerdese az lett volna..hogy az unoka meg a fia. A draga meny ott is maradhatna felole.

Nem nem ezt eltem at. De minden meny aki tudja h anyosek szeretik gondolnak ra,ram is gondolnak! Tudja hogy o sosem lesz nekik annyira fontos. Es ha szuleskor baj lett volna nen az az elso kerdesuk h az anya hogy van hanem az unoka. Akarmelyik fius anyos tagadja az hazudik. Lesz tagadas de ha baj lenne az unoka lenne elso kerdesuk nem a meny.

Na emiatt lesz elorebb az en anyam. Szeret az anyos de sose fog eny fius anya elobb rakerdezni a menyre majd az unoka majd a fia. Hanem forditva.

2020. jún. 11. 12:32
 84/132 anonim ***** válasza:
15%
Pedig aki szul az van legnagyobb veszelyben ra kell jobban figyelni. Es az anya mindig a sajat anyjanak lesz fontosabb mint a ferje anyjanak.. Kivetel ha iszonyuan rossz anya-lanya viszonyban vannak. Na az kivetel.
2020. jún. 11. 12:36
 85/132 anonim ***** válasza:
80%
Úristen, te beteg vagy!
2020. jún. 11. 12:47
 86/132 anonim ***** válasza:
19%
Nem vagyok beteg. Te vagy beteg valahol a ragogumi agyadban. Hogy a banatba lenne anyosnak a menye fontosabb mint a sajat fia?? Sehogy!! Akkor meg.. miert hazugsag amit irtam.. hogy nem fontosabb. De hat ember...NEM fontosabb a menye! Ez az igazsag. Akkor meg?? A menynek miert legyen fontos anyos? Mert o kevesbe szamit az anyosanak azert legyen fontos. Na a looof....nak is van am vege!!
2020. jún. 11. 13:03
 87/132 anonim ***** válasza:
20%

"Mondjuknaz is mókás elgondolás, hogy a ferjnek kutya kötelessége értenie, megértenie a feleseget és mindent az ő kívánságai szerint tennie, de a feleség természetesen magasról kakkanthat arra, amit a férj akar"

Mondják ezt a becsicskult feleségek, mint amilyen te vagy valószínűleg. Amúgy vicces, akit becsben tart a férje, kb. az van lepontozva:DD

2020. jún. 11. 13:12
 88/132 anonim ***** válasza:
80%
86-os, de ezeket senki sem mondta. Mi a jó istenen pörgeted magad? Hát nem hiszem el, hogy valaki ennyi ésszel létezik.
2020. jún. 11. 13:18
 89/132 anonim ***** válasza:
90%

"Te jó ég, mi történhet egy ilyen kicsi babával attól, hogy a nagymamája megfogja???"

Nálunk a rokonságban az anyuka 4 hónapos (!!) koráig nem engedte, hogy bárki megfogja a gyereket. Mert hogy őhozzájuk (értsd) férjéhez és hozzá szokjanak, és ne máshoz.

(Nem az anyós vagyok a sztoriban, mielőtt rám verné itt valaki.)

Tehát 4 hétig ki volt csukva mindkét nagyszülőpár. Egy percre sem mehettek hozzájuk. Utána pedig amikor már lehetett menni, négy hónapos koráig a gyereket senki nem foghatta meg, fél percre sem. Tehát elmentél meglátogatni, és 3 méterről nézhetted, ahogy ő babázik. (Most meg a fején táncol a gyerek, és nem tud mozdulni sem tőle, persze senki sem ugrál, hogy átvegye tőle, 3 éves.)

Ilyen is van, ehhez képest a két hét nudli...

2020. jún. 11. 13:18
 90/132 anonim ***** válasza:
27%

"Ki mondta hogy az apai nagyit nem érdekli a menye? Ez a ti kitalációtok."

Már bocs, de itt írták többen, hogy a férj anyja nem őhozzá jönne, hanem a babához.

2020. jún. 11. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!