Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehetne ezt minimális...

Hogy lehetne ezt minimális konfliktussal elrendezni?

Figyelt kérdés
Hamarosan megszületik a kisbabák. Azt már mindenkivel megbeszéltük hogy amíg a kórházban vagyok, csak és kizárólag a férjem jöhet be, ő látogathat. Ez így rendben is van. De ha hazamentünk, én az első 2 hétben nem akarom hogy anyósom átjöjjön, anyukámat viszont szeretném megkérni hogy segítsen. Erről még csak a férjemmel beszéltem, de már vele sem értünk egyet. Szerinte ez igazságtalan, mert az ő anyukájának is ugyanolyan joga lenne látni az unokáját mint az enyémnek. Még arra is hivatkozik hogy anyukája mennyire meg fog sértődni. Szerintetek igazam van? Hogyan értethetném meg velük?
2020. jún. 10. 11:14
 121/132 anonim ***** válasza:
76%

"A baj ott van h sokan nem birjak felfogni mi az a max2 ora vagy max3 ora.. Ez a baj. Nem a latogatas."

Na, világosíts már fel akkor! Nehogy hülyén haljak meg.

2020. jún. 12. 08:38
 122/132 anonim ***** válasza:
96%

Én őszintén nem értem, hogy ez miért lett ekkora világrengető fontosságú téma, hogy akkor ki látogathatja az újszülöttet, meg akkor ki kíváncsi kire, és mi a RANGSOR, akire kíváncsi, hogy kire második meg harmadik legkíváncsibb az egyik nagyi meg a másik nagyi... mint a kiscsoportban, de komolyan.

Akinek ez ekkora nagy ügy, hogy most akkor ki jöhet meg mennyi időre, meg hányadik legjobban szeret az egész világon, annak jól jönne egy értelmes elfoglaltság vagy hobbi vagy legalább egy könyv, amit elolvashat, mert ekkora fontosságot egyszerűen nem egészséges tulajdonítani egy olyan egyszerű dolognak, mint hogy a pici újszülött családtagot az emberek meglátogatják. Egyszerűen hihetetlen. Aki itt tilt meg beoszt meg nem tudom, annak valami komplexusa van, hogy most kiélheti, hogy ő mekkora fontos személy, és beáll oda az alabárddal, hogy végre ő az, aki megmondhatja, hogy ki merre hova. Sajnálom az ilyen embert.

Ha meg az a probléma, hogy egész nap elüldögélnének, hát kapd elő a melled, ha a csecsemő megnyikkan, ennyi. Akkor én most szoptatok. Mert én vagyok otthon. És mindenki bátran csináljon, amit akar. Garantálom neked, hogy le fognak lépni. Nem kell velük édelegni, ha más dolgod van, ha sír a gyerek. Majd megunják.

2020. jún. 12. 10:37
 123/132 anonim ***** válasza:
18%

Hat de azert mostmar aztan.. mi az h majd ha szulok es lesz 1 babank kapjam elo a mellem mert ido van kozben meg ott ulnek anyosek. Meg mit nem. Engem ugy nem fognak nezni jezusom fuu. Sot masik helysegben sem!

Szepen el lehet menni, az a gusztustalan ha vki nem veszi a lapot h tul sokat van ott. Erre van 1 szuperjo megoldasom: soha nem jon at senki, de mi megyunk. 😁😁😁😁😁

2020. jún. 12. 10:48
 124/132 anonim ***** válasza:
79%

Átlát az anyós a falon, ha a másik szobában szoptatsz? Az se biztos, hogy fogsz tudni. 😁

Hány éves vagy ennyi ésszel? Tudod-e, hogy senki se tűri majd el neked a te szinteden lévő "férfiak" közül, hogy kitiltsd a családját? Ahogy elnézlek, a minimálbért tudom kinézni maximum belőled. Azzal meg a helyedben nem ugrálnék.

2020. jún. 12. 13:08
 125/132 anonim ***** válasza:
37%

"1-2, max 3 órára megnézni a kicsit,"

Már megbocsáss, a 3 óra (még ha max. 3, akkor is), kibaxott sok.

Mi a szart csinál ott valaki 2-3 órán át (ha nem segíteni van ott)?

2020. jún. 12. 14:34
 126/132 anonim ***** válasza:
34%
3 oran at nezi osztja az eszt kotekszik beleszologat es van ideje elmeselni h anno o hogy szulte meg a fiat reszletesen hogy jott ki belole utana hogyan szoptatta. Na ez kell a francnak.
2020. jún. 12. 14:57
 127/132 anonim ***** válasza:
32%

126-ra:

Igen. Főleg, ha nincs is a belső körben (márpedig anyós nincs).

2020. jún. 12. 15:03
 128/132 anonim ***** válasza:
23%
Álljálmále!
2020. jún. 12. 16:31
 129/132 anonim ***** válasza:
29%
Utolsó, el lehet dugulni, ha nem tetszik valami.
2020. jún. 12. 19:44
 130/132 anonim ***** válasza:
20%
128-as, miért álljon le? Mert más a véleménye?
2020. jún. 13. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!