Hogy lehetne ezt minimális konfliktussal elrendezni?
101!
Ok. Felnőtt nő vagyok, egy gyerekkel, férjjel és eszembe nem jutna az anyósomat eltiltani az unoka születés után hetekig, miközben anyám itt lehetne. Tudod, vannak szerelmes emberek, meg a magadfajták.
"Tudod, vannak szerelmes emberek, meg a magadfajták."
Tévedés: Vannak szerelmes emberek, és vannak szerelemtől becsicskult, családi békéért becsicskult emberek.
104!
Rögtön alatta írtam, hogy értelmes akart lenni, nem szerelmes. Dehat ugye ez is bizonyítja, hogy te nem vagy az.
Attól a férje nem csicska, hogy kiáll a felesége kívánsága mellett.
Az a csicska, aki úgymond "a békesség kedvéért" olyan embert is beenged az otthonába, akit a háta közepébe sem kíván.
" Dehat ugye ez is bizonyítja, hogy te nem vagy az."
Nagyon tévedsz. Csak jóval előbb válaszoltam, mint hogy odabiggyesztetted a helyesbítést. Nem ártana figyelni a mobilodra, ha már nyomogatod unalmadban.
Szerintem ne térjetek el a tárgytól.
106-os, téged sem az eszedért szeretnek, szóval fogd vissza magad, ha lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!