Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehetne ezt minimális...

Hogy lehetne ezt minimális konfliktussal elrendezni?

Figyelt kérdés
Hamarosan megszületik a kisbabák. Azt már mindenkivel megbeszéltük hogy amíg a kórházban vagyok, csak és kizárólag a férjem jöhet be, ő látogathat. Ez így rendben is van. De ha hazamentünk, én az első 2 hétben nem akarom hogy anyósom átjöjjön, anyukámat viszont szeretném megkérni hogy segítsen. Erről még csak a férjemmel beszéltem, de már vele sem értünk egyet. Szerinte ez igazságtalan, mert az ő anyukájának is ugyanolyan joga lenne látni az unokáját mint az enyémnek. Még arra is hivatkozik hogy anyukája mennyire meg fog sértődni. Szerintetek igazam van? Hogyan értethetném meg velük?
2020. jún. 10. 11:14
 101/132 anonim ***** válasza:
80%

101!

Ok. Felnőtt nő vagyok, egy gyerekkel, férjjel és eszembe nem jutna az anyósomat eltiltani az unoka születés után hetekig, miközben anyám itt lehetne. Tudod, vannak szerelmes emberek, meg a magadfajták.

2020. jún. 11. 15:47
 102/132 anonim ***** válasza:
79%
Szerelmes helyett értelmes akart lenni
2020. jún. 11. 15:47
 103/132 anonim ***** válasza:
78%
Ha valaki olyan felnőtt, hogy nagypofával kitiltja a férje anyját, akkor ahhoz is legyen elég nagylány, hogy el tudja látni a saját gyerekét. Vagy neked nem vett ki szabadságot a papucsod, miután megszültél? Ketten nem bírtatok el egy újszülöttel meg a háztartással? És te osztod az észt? Kiezte...
2020. jún. 11. 15:53
 104/132 anonim ***** válasza:
10%

"Tudod, vannak szerelmes emberek, meg a magadfajták."

Tévedés: Vannak szerelmes emberek, és vannak szerelemtől becsicskult, családi békéért becsicskult emberek.

2020. jún. 11. 16:13
 105/132 anonim ***** válasza:
95%
Utolsó: az általad eddig is írtak alapján akkor neked a férjed a csicska. Jókora papucs lehet szerencsétlen.
2020. jún. 11. 16:22
 106/132 anonim ***** válasza:
70%

104!

Rögtön alatta írtam, hogy értelmes akart lenni, nem szerelmes. Dehat ugye ez is bizonyítja, hogy te nem vagy az.

2020. jún. 11. 16:33
 107/132 anonim ***** válasza:
23%

Attól a férje nem csicska, hogy kiáll a felesége kívánsága mellett.

Az a csicska, aki úgymond "a békesség kedvéért" olyan embert is beenged az otthonába, akit a háta közepébe sem kíván.

2020. jún. 11. 16:35
 108/132 anonim ***** válasza:
27%

" Dehat ugye ez is bizonyítja, hogy te nem vagy az."

Nagyon tévedsz. Csak jóval előbb válaszoltam, mint hogy odabiggyesztetted a helyesbítést. Nem ártana figyelni a mobilodra, ha már nyomogatod unalmadban.

2020. jún. 11. 16:37
 109/132 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem ne térjetek el a tárgytól.

106-os, téged sem az eszedért szeretnek, szóval fogd vissza magad, ha lehetséges.

2020. jún. 11. 16:43
 110/132 anonim ***** válasza:
40%
15:47kor írtam, te pedig 16:13kor
2020. jún. 11. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!