Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehetne ezt minimális...

Hogy lehetne ezt minimális konfliktussal elrendezni?

Figyelt kérdés
Hamarosan megszületik a kisbabák. Azt már mindenkivel megbeszéltük hogy amíg a kórházban vagyok, csak és kizárólag a férjem jöhet be, ő látogathat. Ez így rendben is van. De ha hazamentünk, én az első 2 hétben nem akarom hogy anyósom átjöjjön, anyukámat viszont szeretném megkérni hogy segítsen. Erről még csak a férjemmel beszéltem, de már vele sem értünk egyet. Szerinte ez igazságtalan, mert az ő anyukájának is ugyanolyan joga lenne látni az unokáját mint az enyémnek. Még arra is hivatkozik hogy anyukája mennyire meg fog sértődni. Szerintetek igazam van? Hogyan értethetném meg velük?
2020. jún. 10. 11:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/132 anonim ***** válasza:
72%

9!

Ok. Akkor majd nem leszel megsértődve akkor se, ha anyós nem vesz a kis tronorokosodnek semmit, nem segit soha vigyázni rá, sőt, úgy tesz majd, mintha nem is letezne.

Ja, lányom van amúgy, de lepontoztalak.

2020. jún. 10. 15:18
 22/132 anonim ***** válasza:
31%
#13 as! Ha van a gonosz csunya igazsagtalan menynek anyukaja es o segit vasalni meg vinni a gyereket oviba. Pont lesz*rja az a gonosz meny hogy az apai mama hol van es mit nem segit. Segit mas. Nem sirunk h jaj nem segit mi lesz. Es? Ne segitsen.
2020. jún. 10. 15:19
 23/132 anonim ***** válasza:
15%

22!

Tényleg? Mert az anyja majd örökké él és örökké ráér? De jó.

2020. jún. 10. 15:21
 24/132 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon sok terhes nő hiszi, hogy csak miatta kel fel a nap.

Az egész család csinálja amit mondd, mert különben jön a megtorlás és tiltás.

Aztán eltelik pár hónap, a gyerek 6x kel éjszakánként az anyuka már akár állva is el tudna aludni, na akkor már lehet jönni segíteni, mindegy ki, csak jöjjön.

Na akkor kell az anyósnak azt mindani, hogy nem!

2020. jún. 10. 15:27
 25/132 anonim ***** válasza:
30%

Nem tudom, itt mindenki funkcionális analfabéta? A kérdező azt írta, hogy az ő anyukája SEGÍTENI fog menni. Az teljesen más, mintha valaki odajárkál kvázi babázni, (kritizálásról, beszólogatásról nem is beszélek).

Szerintem itt most a fiús anyák repültek rá erre a kérdésre. Meg kellene érteni, hogy a fiatalasszonynál nem mindenki van benne a bizalom körben, ennyi.

2020. jún. 10. 15:28
 26/132 anonim ***** válasza:
0%
23!! Ahaaaaaaa. :) Joval tovabb fog elni. Egeszsegben szeretetben az anyai mama, mint az apai.. :)
2020. jún. 10. 15:31
 27/132 anonim ***** válasza:
35%

Fius anyukak 47+ evesen: Eszosztas,vita es fiatal anyukak ocsarlasa induuul os 3...2...1... 😂😂😂

Ugyis az lesz h apai mama offon van az elejen. Ez van.

2020. jún. 10. 15:32
 28/132 anonim ***** válasza:
69%

25!

Előszöris lányom van.

Másodszor megy az olvasás. Neked is? Anyuka ott lesz két hétig nonstop, anyós meg még se nézheti a gyereket.

2020. jún. 10. 15:35
 29/132 anonim ***** válasza:
97%

Érdekes a gyk közönsége: Én pont ezt írtam kb. 3 éve, hogy a menyem nem engedte az iker unokákat megnézni SEM 4 hétig. Tehát 4 hétig nem láttuk az unokánkat élőben, csak fényképen, holott egy városban lakunk, 10 perc autóval.

Én akkor azt írtam, hogy innentől nem segítek, nincs étel küldözgetés, nem vigyázok rájuk. (Tartom is, most ovisak, nem ajánlgatom, hogy hazahozom őket, igaz, én is dolgozom még bőven).

Lényeg, hogy akkor mindenki engem szidott itt, hogy milyen szemét vagyok. Ami azért vicces, mert most meg azzal riogatják az asszonykát itt, hogy majd ha a férj anyja nem segít, az milyen jogos lesz.

2020. jún. 10. 15:39
 30/132 anonim ***** válasza:
24%

"Remélem a férjednek van töke és elmagyarázza még párszor, hogy meg is értsd,"

Szerintem nem fogja, a férfiak többsége azt szereti, ha abban a házban békesség van, ahol ők laknak. Teljesen jogosan, nem fog ezért összeugrani a feleségével, ha normális, megértő pasi.

2020. jún. 10. 15:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!