Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nézik le sokan a kétkezi...

Miért nézik le sokan a kétkezi gyári munkásokat?

Figyelt kérdés
Engem is lenéznek sokszor, mert gyári gépkiszolgáló vagyok. Ettől függetlenül nem kell beleszakadni a munkába, másfél éve vagyok a cégnél és minden hónapban mérnöki fizetéseket viszek haza. Most az, hogy 12 órában kell dolgozni soknak tűnhet, de megfizetnek. 450 ezer nettókat kapok minden hónapban. Győri Audisokat szintén lenézik, de ők is jó bért kapnak. Miért jobb otthon munka nélkül ülni, mint megcsinálni a fizikai munkát? Persze vannak pl. nyíregyházi LEGO-nál akik képesek 12 órában gürizni nettó 160-ért, de ők legalább dolgoznak. Szerintetek egyszerű luastaság van az emberekben?
2020. dec. 30. 20:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:
23%
Küzdeni egy jobb munkahelyért? Mégis hogyan? Én fél évig kerestem munkát, kb. 120 helyre adtam be a jelentkezésem, nem jeleztek max. 4 helyről vissza csak. Egy operátori betanított munkára vettek fel, mivel kell az ember most nekik, 1 műszak van és elég elfogadható az ár is, főleg hogy engem be kell tanítaniuk, mert ilyen helyen sosem dolgoztam. Több munkaterület is van, nem mondanám monotonnak, mindig más. Hiába van több végzettség nem tudsz elindulni velük 3-5 év szakmai tapasztalat nélkül, szakmai tapasztalatot meg nem tudsz szerezni, ha nem vesznek fel sehová. Ördögi kör az egész. Küzdeni nem tudsz miért, hacsak nincs kapcsolatod, jó barátod aki be tud protezsálni. Az a baj sokunknak nincs jó kapcsolata, engem is főleg a gagyi járulékokat nem fizető, szerződést sem adó munkaadók felé irányítottak, csak magamra támaszkodhatok, így lett ez az operátori dolog is, ez legalább normálisan fizeti a járulékokat, mert több mint 100 éves cég. Ez van! Ez nem azon múlik mit küzdessz össze, hanem a szerencsén.
2020. dec. 31. 15:01
 72/72 anonim ***** válasza:
BUÉK :)
2021. jan. 1. 00:40
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!