Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehetséges, hogy a kirúgásom...

Lehetséges, hogy a kirúgásom hátterében nem velem kapcsolatos probléma volt?

Figyelt kérdés
Régebben felvettek egy állami céghez programozónak fél évre, aztán 2,5 hónap után kedvesen ugyan, de kirúgtak. Közben egyszer volt kisebb panasz a munkámra figyelmetlenség miatt, de nem közvetlenül előtte. Érdekes módon kifizettek 3 hónapot. Igazából nem is volt szükség rám, szerintem 1 ember munkájára voltunk 4-en. Ezután pár havonta újra kerestek embert. Mi lehetett a háttérben, ha tényleg nem a munkám, vagy a személyiségem?
tegnap 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Állami cégnél akármi. Felhívja a górét az unokaöccse, hogy kéne neki meló, nosza csináljunk neki helyet de izibe. Valaki ellopta a pénzt, amiből kifizettek volna. Bal lábbal kelt fel a fidesznyik nagyfőnök. Tök mindegy, engedd el.
tegnap 18:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Garatalt
tegnap 18:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Pontosítok, nem állami cég volt, bocs. Az OTP-nek gyártottunk nyomtatványokat, ügyfélleveleket. Az MSZP korszakban történt. Annyira nem izgat, csak néha eszembe jut. Arra gondoltam, hogy valamiért megérte pár havonta új embert felvenni, aztán kirúgni. Persze lehet, hogy tévedek.
tegnap 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
38%

"Arra gondoltam, hogy valamiért megérte pár havonta új embert felvenni, aztán kirúgni"

Igen. Volt olyan időszak, mikor megérte pályakezdőket vagy Start-kártyás munkanélkülieket alkalmazni ás cserélgetni őket. Egy bizonyos ideig járulékkedvezmény járt rájuk, utána elméletileg tovább kellett volna foglalkoztatni őket, de ha a főnöknek jó kapcsolatai voltak, ezt valahogy sosem vették észre ellenőrzéskor.

tegnap 20:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Annál öregebb voltam, és azt hiszem, munkahelyem is volt (persze rosszabb).
tegnap 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!