Külföldön lakom ugyan, de szerintem Magyarországon lakók is tudnak releváns tanácsot adni. Szerintetek tényleg átvennének közvetlen alkalmazásra?
Tehát Németországban dolgozom egy gyárban munkaközvetítőn keresztül. Még novemberben írtam a cégnek, átvennének-e közvetlen alkalmazásra. Olyan sokáig nem válaszoltak, hogy már szinte el is felejtettem. Most januárban jött válasz, hogy nagyon is átvennének, küldjek önéletrajzot.
De amúgy én rohadtul nem tudok németül, épp csak annyira beszélem a nyelvet, ami egy ilyen munkához elég: tehát az alap utasítást értem, ha betanítanak valahova és közben mutatják, értem. Ha valami gond van valamivel, tudom szar nyelvtannal kérdezni, szólni.
Az érdeklődő emailt is novemberben angolul írtam, az jól megy. A válasz rá angolul jött. De amúgy hivatalos álláspont szerint "magas szintű írott és beszélt német" kell a munkához, bár láthatóan az nincs meg, vannak munkaközvetítős kollégáim főleg Romániából, annyira se beszélnek németül mint én.
Ha telefonhívás vagy tárgyalás lesz, angolul lehet csak nekem. Szerintetek így is átvennének tényleg? Nagyon jó lenne, ha átvennének, több okból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!