Önéletrajzomba minden munkát írjak bele, hogy ne legyenek nagy hézagok, vagy csak azt, ami releváns tapasztalat?
Figyelt kérdés
Voltak olyan időszakok, hogy képesítést nem igénylő, betanított munkákat végeztem.
24 éves egyetemista vagyok,érettségi után nem azonnal mentem egyetemre. Gyakornoki állásokra szeretnék jelentkezni.
nov. 14. 09:21
1/4 anonim válasza:
24 évesen, pályakezdőként, gyakornoki pozíciókra pályázva én nem hagynék ki semmit.
Látszani fog az önéletrajzodon, hogy azért nem mentél rögtön egyetemre, mert pénzt gyűjtöttél az egyetemi évekre és/vagy tanultál rá
2/4 AzImi válasza:
Kisebb dolgokban lehet hazudni, tehát egy helyen dolgoztál 8 hónapot, akkor írhatod, hogy egy évet voltál ott. A lényeg, hogy olyan nagy marhaság ami egyáltalán nem igaz, de ha egy kicsit jobb színben tűnteted fel magad az még nem fog kiderülni. Később biztosan lesz személyes elbeszélgetés és majd ott dől el, hogy mennyire vagy szimpatikus.
3/4 anonim válasza:
Írj be mindent! Hogy mi releváns, majd ők eldöntik.
4/4 Senior Séf válasza:
Mindent, ami nem vát rád rossz fényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!