Miért nézik le sokan a kétkezi gyári munkásokat?
Figyelt kérdés
Engem is lenéznek sokszor, mert gyári gépkiszolgáló vagyok. Ettől függetlenül nem kell beleszakadni a munkába, másfél éve vagyok a cégnél és minden hónapban mérnöki fizetéseket viszek haza. Most az, hogy 12 órában kell dolgozni soknak tűnhet, de megfizetnek. 450 ezer nettókat kapok minden hónapban. Győri Audisokat szintén lenézik, de ők is jó bért kapnak. Miért jobb otthon munka nélkül ülni, mint megcsinálni a fizikai munkát? Persze vannak pl. nyíregyházi LEGO-nál akik képesek 12 órában gürizni nettó 160-ért, de ők legalább dolgoznak. Szerintetek egyszerű luastaság van az emberekben?2020. dec. 30. 20:25
41/72 A kérdező kommentje:
39 haha vicces vagy meg szánalmas is
2020. dec. 30. 22:18
42/72 anonim válasza:
Fogalmad sincs róla hogy a szervezetet teljesen tönkreteszi hogy 2 naponta váltod az alvási rendet?
Átlagban rosszabbnak bizonyult még a dohányzásnál is.
43/72 anonim válasza:
Szerintem már nyugodtan írhatom, hogy nincs az az isten, hogy itt bárki neked bérlapot küldjön.
Eláruljam miért? Mert kutyába se vesz senki. Miért mutogatná itt bárki a saját, egyébként baromi privát dolgait egy frusztrált kis utolsó seggdugasz szalagmunkásnak?
Látod látod, a végén tényleg eléred, hogy lenézzenek.
44/72 anonim válasza:
De megkeres vele majdnem 5 kilót, a hülyének is megéri :D igaz, a mérnökök jókat alszanak és egészségesen élnek, míg troll barátunk bent nyomogatja éjszaka is a gombokat ;) egy átlag mérnöknek sztem a műszak 3. órájában hullana ki a haja ennyire alja, monoton munkától, dehat hadd éljen abban a hitben trollocskank, hogy ő mindenki felett áll:D
45/72 anonim válasza:
Nem válaszoltál, mik azok a random összegek.
46/72 anonim válasza:
Nem a gyári munkásokat nézik le, hanem téged. És azért, mert egy ostoba gyökér vagy.
47/72 A kérdező kommentje:
Hehehe. Köszönöm hogy aggódtok az egészségem miatt de teljesen jó beosztásban dolgozok. Vicc a szánalmas kifogasotok
2020. dec. 30. 22:40
48/72 A kérdező kommentje:
46: ti sem valaszoltatok nagyon sok mindenre... Nem gondolom hogy adós lennék gyökér
2020. dec. 30. 22:41
49/72 anonim válasza:
Elkezdtem neked egy screenshotot csinálni. De fa.sszopó a k anyád.
50/72 A kérdező kommentje:
Heheheeheee. Kamuzol te is
2020. dec. 30. 22:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!