Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nézik le sokan a kétkezi...

Miért nézik le sokan a kétkezi gyári munkásokat?

Figyelt kérdés
Engem is lenéznek sokszor, mert gyári gépkiszolgáló vagyok. Ettől függetlenül nem kell beleszakadni a munkába, másfél éve vagyok a cégnél és minden hónapban mérnöki fizetéseket viszek haza. Most az, hogy 12 órában kell dolgozni soknak tűnhet, de megfizetnek. 450 ezer nettókat kapok minden hónapban. Győri Audisokat szintén lenézik, de ők is jó bért kapnak. Miért jobb otthon munka nélkül ülni, mint megcsinálni a fizikai munkát? Persze vannak pl. nyíregyházi LEGO-nál akik képesek 12 órában gürizni nettó 160-ért, de ők legalább dolgoznak. Szerintetek egyszerű luastaság van az emberekben?
2020. dec. 30. 20:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
79%
Egy gépkiszolgáló nem kap netto 450 (brutto 860e) Ft fizetést még itt Angliában sem. Ezért néznek le benneteket pont, mert kisebbségi komplexustól hajtva ordasakat hazudtok. Jó éjt, kamugép.
2020. dec. 30. 20:28
 2/72 anonim ***** válasza:
100%
Hol fizetnek ennyit? Én is oda megyek akkor, mert itt Pesten csak nettó 160at fizetnek és nem néznek le, ki, hol néz le titeket? Benn a gyárban egymást? Mert akkor elég buták lehettek, ha egymást nézitek le, mert irodistákkal ott a gyár területén tuti nem találkoztok, a bejáratnál ha van őr, az meg tuti nem mert őt jobban lenézik az összes egyszerű alkalmazottak közül. :) Szerintem is kamu vagy, vagy írd meg melyik cég, hol fizet ennyit. Mindenki ott dolgozna akkor
2020. dec. 30. 20:32
 3/72 A kérdező kommentje:
A kérdés a lényeg. 1-es válaszolóval meg nem kell foglalkozni, fél éve próbálja bizonygatni, hogy Angliában dolgozik közben meg a magyar jólkeresőket nézi le folyamatosan.
2020. dec. 30. 20:34
 4/72 anonim ***** válasza:
89%
Kis barátom, nem nézek le senkit, csak éltem eleget ahhoz pár rendszerben, pár országban, hogy tudjam hol végződik az igaz és hol kezdődik a kamu. Ha gondolod, privátban elküldöm a legutóbbi angliai payslipemet (fizetési jegyzék) igazolásul, hogy itt nem én vagyok a kamu. Várjuk a további önégetésedet.
2020. dec. 30. 20:38
 5/72 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem a kérdező egy munkanélküli fiatal, akit fenyegetnek a szülei, hogy vége az otthoni láblógatásnak, menj dolgozni végre fiam/lányom. És ilyen baromságokba menekül, amiket kifantáziál a gyári vagy bármilyen munkáról úgy, hogy eddig csak a szüleit pumpolta.
2020. dec. 30. 20:40
 6/72 anonim ***** válasza:
87%
Engem érdekelne a kérdező payslipje.
2020. dec. 30. 20:41
 7/72 anonim ***** válasza:
100%
Ja és cserébe én is várok egy fotót a netto 4e0e fizetésedről. Aztán majd kiderül a való.
2020. dec. 30. 20:42
 8/72 anonim ***** válasza:
100%
Na hova lettél, éppen költöd gondolatban a 450.000 forintot nettóban? Mit vettél ebben a hónapban belőle, kérjük a listát most!
2020. dec. 30. 20:44
 9/72 anonim ***** válasza:
96%

Kezd alakulni a történet eredetileg még csak 8 órás munkáról volt szó, most már 12 óra lett.

Az operátor vagy gépkezelő sehol sem kap nettó 450 ezret.

Tudod ez a baj hogy én is rálátok a gyári fizetésekre, a legoban is van egy munkás aki 400+ ezret keress nettóba, csakhogy a feleadat az ÖSSZES GÉP KARBANTARTÁSA ÉS JAVÍTÁSA, és a gyár nyitása óta ő ott dolgozik....

A győri audi is nevetséges példa, mert ott is dolgozik ismerösöm, na ő sem csak sima operátor, szakmája van, és túlórával volt egy hónapja ahol kijött a nettó 300 ezer forint, akik a soron dolgoznak ennyit nem keresnek meg.

2020. dec. 30. 20:45
 10/72 A kérdező kommentje:
4: Mikor jelenik meg az életpályád könyvben? :D Annyi ország, annyi munka, de 0 fizetés címmel :D Csak, mert dolgoztál pár országban gondolod már mindent tudsz, nahát...
2020. dec. 30. 20:48
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!