Miért nézik le sokan a kétkezi gyári munkásokat?
Itt egy másik csak azért, hogy az októberi bérem is lássátok és szép legyen az estétek:
Természetesen ez is kamu, hiszen itt is a bónuszok vannak benne. A szánalmasak ti vagytok, hogy bizonyítva van a dolog ti meg b@sztok bérlapot küldeni. Igazából az a bajotok, hogy Magyarországon is elérhetőek ilyen bérek fizikai munkával még akkor is, ha sok mérnök sem keres meg ennyi pénzt. Itt nem én vagyok a kamu, hanem TI. További szép estét!
Rendben van troll uram, bebizonyosodott, hogy igazad van, hiszen végülis csak az összes hozzászóló mondott neked ellent :D
Egy újabb felesleges kérdés, mert nem a válaszokra vagy kíváncsi, csak veretni akarod egy fórumon névtelenül a névtelen cégtől kapott 3 perc alatt megszerkeszthető kamu fizetéseddel.
Érdekes, más jól kereső miért nem küldi el a bérlapját? Talán azért, mert elégedett vele, nem szükséges neki a gyakorin ezt vadidegeneknek bizonygatni (nem nézi le saját magát, tisztában van a maga piaci értékével) Szerinted ha valaki itt nettó 1 milliót kap, az addig kamu, ameddig ide nem linkeli a bérlapját vagy mi?
"Szerinted ha valaki itt nettó 1 milliót kap, az addig kamu, ameddig ide nem linkeli a bérlapját vagy mi?"
Ezért vertétek a nyálatokat. Megkaptátok most már a bérlap is kamu. Istenbarmai vagyok itt a gyakorin ezt leszámítva semmi baj nincs.
Szóval 4 müszakos munkarendben?
Az úgy már nem nagy szám,-20 év
Szerintem felesleges ehhez a kérdéshez többet hozzászólni.
Legalább már tényleg elmondhatod, hogy mindenki lenéz téged.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!