Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nézik le sokan a kétkezi...

Miért nézik le sokan a kétkezi gyári munkásokat?

Figyelt kérdés
Engem is lenéznek sokszor, mert gyári gépkiszolgáló vagyok. Ettől függetlenül nem kell beleszakadni a munkába, másfél éve vagyok a cégnél és minden hónapban mérnöki fizetéseket viszek haza. Most az, hogy 12 órában kell dolgozni soknak tűnhet, de megfizetnek. 450 ezer nettókat kapok minden hónapban. Győri Audisokat szintén lenézik, de ők is jó bért kapnak. Miért jobb otthon munka nélkül ülni, mint megcsinálni a fizikai munkát? Persze vannak pl. nyíregyházi LEGO-nál akik képesek 12 órában gürizni nettó 160-ért, de ők legalább dolgoznak. Szerintetek egyszerű luastaság van az emberekben?
2020. dec. 30. 20:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 A kérdező kommentje:

Itt egy másik csak azért, hogy az októberi bérem is lássátok és szép legyen az estétek:

[link]

Természetesen ez is kamu, hiszen itt is a bónuszok vannak benne. A szánalmasak ti vagytok, hogy bizonyítva van a dolog ti meg b@sztok bérlapot küldeni. Igazából az a bajotok, hogy Magyarországon is elérhetőek ilyen bérek fizikai munkával még akkor is, ha sok mérnök sem keres meg ennyi pénzt. Itt nem én vagyok a kamu, hanem TI. További szép estét!

2020. dec. 30. 21:53
 32/72 anonim ***** válasza:
96%

Rendben van troll uram, bebizonyosodott, hogy igazad van, hiszen végülis csak az összes hozzászóló mondott neked ellent :D

Egy újabb felesleges kérdés, mert nem a válaszokra vagy kíváncsi, csak veretni akarod egy fórumon névtelenül a névtelen cégtől kapott 3 perc alatt megszerkeszthető kamu fizetéseddel.

Érdekes, más jól kereső miért nem küldi el a bérlapját? Talán azért, mert elégedett vele, nem szükséges neki a gyakorin ezt vadidegeneknek bizonygatni (nem nézi le saját magát, tisztában van a maga piaci értékével) Szerinted ha valaki itt nettó 1 milliót kap, az addig kamu, ameddig ide nem linkeli a bérlapját vagy mi?

2020. dec. 30. 22:02
 33/72 A kérdező kommentje:
4: Hol van a beígért payslip kamugép? Hazudtál, igaz? Nem is lepődök meg ezen. Általában a legnagyobb kamugépek és hazugok mondják ezt a többiekre.
2020. dec. 30. 22:03
 34/72 A kérdező kommentje:

"Szerinted ha valaki itt nettó 1 milliót kap, az addig kamu, ameddig ide nem linkeli a bérlapját vagy mi?"

Ezért vertétek a nyálatokat. Megkaptátok most már a bérlap is kamu. Istenbarmai vagyok itt a gyakorin ezt leszámítva semmi baj nincs.

2020. dec. 30. 22:04
 35/72 anonim ***** válasza:
96%
Miért kéne itt bárkinek megosztania a berpapírját? Ki vagy te, hogy jogosultnak tartsalak arra, hogy ilyen személyes információhoz hozzájuss? Semmi közöd hozzá, viszont ha te ennyire agyhalott vagy, hogy megosztod, akkor viseld a következményeit és a véleményt.
2020. dec. 30. 22:07
 36/72 anonim ***** válasza:
96%
Tényleg menj inkább aludni, és álmodj magadnak még legalább dupla ennyi fizetést. Ha ilyen jó ütemben folytatod a fantaziálást, jövőre már a millió feletti fizetésedről “beszélgethetünk”. Alig várom.
2020. dec. 30. 22:07
 37/72 A kérdező kommentje:
35: Nyugi azért a fontos infókat letakartam róla, de max te vagy egy agyhalott köcsög hazug disznó az anonim társaiddal együtt te nyomorék g:_ci.
2020. dec. 30. 22:10
 38/72 A kérdező kommentje:
Hol vannak a beígért bérlapok köcsögök?
2020. dec. 30. 22:11
 39/72 anonim ***** válasza:
96%

Szóval 4 müszakos munkarendben?

Az úgy már nem nagy szám,-20 év

2020. dec. 30. 22:13
 40/72 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem felesleges ehhez a kérdéshez többet hozzászólni.

Legalább már tényleg elmondhatod, hogy mindenki lenéz téged.

2020. dec. 30. 22:15
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!