Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nézik le sokan a kétkezi...

Miért nézik le sokan a kétkezi gyári munkásokat?

Figyelt kérdés
Engem is lenéznek sokszor, mert gyári gépkiszolgáló vagyok. Ettől függetlenül nem kell beleszakadni a munkába, másfél éve vagyok a cégnél és minden hónapban mérnöki fizetéseket viszek haza. Most az, hogy 12 órában kell dolgozni soknak tűnhet, de megfizetnek. 450 ezer nettókat kapok minden hónapban. Győri Audisokat szintén lenézik, de ők is jó bért kapnak. Miért jobb otthon munka nélkül ülni, mint megcsinálni a fizikai munkát? Persze vannak pl. nyíregyházi LEGO-nál akik képesek 12 órában gürizni nettó 160-ért, de ők legalább dolgoznak. Szerintetek egyszerű luastaság van az emberekben?
2020. dec. 30. 20:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jogcímen vannak ezek a random hozzáadott összegek a kifizetésnél?
2020. dec. 30. 21:34
 22/72 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, megint bebizonyosodik, hogy a magadfajta leginkább önmagát nézi le.

Annyi ilyen kérdés volt már, ahol gyári szalagmunkások az anyjuk életére esküsznek, hogy ők bizony fél milliót keresnek havonta nettóban. Mindenki tudja, hogy ez kamu, még bruttóban is elég irreális.

Örülnék neki, ha a gyári melósok (és mindenki más) normálisan keresne ebben az országban, de sajnos nincs így. Te meg csak folyamatosan alátámasztod a kisebbségi komplexusod azzal, hogy toporzékolva állítod a kis kamudat, mint valami 5 éves, akinek senki nem hitelesíti, hogy ő valóban pókember :D

2020. dec. 30. 21:34
 23/72 anonim ***** válasza:
95%
Gépkezelő troll, ne csak azt a hónapot rakd be, amikor megkapod az éves bónusz alamizsnádat, hanem egymás után minimum 6 hónapot ;)
2020. dec. 30. 21:35
 24/72 A kérdező kommentje:
Te csak kussolj arról mit rakok be ha te meg nem teszel be semmit te gyökér! Igazából amit műveltek az teljesen szánalmas. Bizonyíték kell hogy ennyit keresni gyárban utána mikor megkapjatok folytatjátok a kamuzast ostobák
2020. dec. 30. 21:42
 25/72 A kérdező kommentje:
Akik ígértek payslipet még mindig nem küldték. Akkor most ki kamuzik?
2020. dec. 30. 21:45
 26/72 anonim ***** válasza:
100%

Mert ez nem bizonyít semmit, decemberi évvégi bónusz van rajta és megmagyarázhatatlan plussz összegek.

Ami a legfontosabb még most sem írtad le melyik az a gyár, mert nem is létezik.

2020. dec. 30. 21:45
 27/72 A kérdező kommentje:
Milyen kár ugye, hogy novemberi fizetés, mégis nem tudom hogy lenne benne a decemberi bónusz. Hülye vagy csak nem forogsz barátom.
2020. dec. 30. 21:47
 28/72 anonim ***** válasza:
95%
Figyi, ha már ilyen vastag volt a jézuska, sztem fizess magadnak egy drágább italt vagy hívj fel egy csajt, aztán flexelj a szomszédaidnak. Annak mi értelme van, hogy egy anonim fórumon vered a nyálad a titkos munkahelyedre? :D
2020. dec. 30. 21:49
 29/72 anonim ***** válasza:
96%

Igazából titeket nem néz le senki. Legalábbis én inkább szánalmasnak mondanám a hozzád hasonlókat (félreértés ne essék, nem a gyári munkásokra értem, hanem a frusztrált hazudozókra). Olyan vagy te is, mint egy hangosan zümmögő szúnyog, amit sehogy sem lehet lecsapni. Kicsi, jelentéktelen, mégis zavaró.

Érdekes módon, mondjuk egy burger kinges sosem példálózik azzal, hogy neki milyen baromi magas a fizetése. Miért? - Mert mindenki tudja, hogy nem igaz, nyilvánosak a fizetések ott. Ti meg folyton jöttök ezekkel a "nem mondom meg a nevét mer nehogymá" cégekkel, mintha így azt hinné bárki, hogy lehet valóságtartalma.

2020. dec. 30. 21:50
 30/72 anonim ***** válasza:
96%

Azt sem értem hogy van az hogy a szellemi munkakörökben dolgozók mindig leírják melyik cégnél dolgoznak, csak ez a gombnyomagtó gépkezelő trollok nem tudják soha.

Hogy van ez?

2020. dec. 30. 21:51
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!