Miért nézik le sokan a kétkezi gyári munkásokat?
Figyelt kérdés
Engem is lenéznek sokszor, mert gyári gépkiszolgáló vagyok. Ettől függetlenül nem kell beleszakadni a munkába, másfél éve vagyok a cégnél és minden hónapban mérnöki fizetéseket viszek haza. Most az, hogy 12 órában kell dolgozni soknak tűnhet, de megfizetnek. 450 ezer nettókat kapok minden hónapban. Győri Audisokat szintén lenézik, de ők is jó bért kapnak. Miért jobb otthon munka nélkül ülni, mint megcsinálni a fizikai munkát? Persze vannak pl. nyíregyházi LEGO-nál akik képesek 12 órában gürizni nettó 160-ért, de ők legalább dolgoznak. Szerintetek egyszerű luastaság van az emberekben?2020. dec. 30. 20:25
51/72 anonim válasza:
Kérdezö ezek szerint akkor kamuztál végre elismerted
52/72 anonim válasza:
Mit kamuzok, te gyökér? Nem is írtam a fizetésemről semmit. Szívesen leírom, hogy kényelmesen itthonról dolgozva keresek 580 nettót, mindezt bölcsészdiplomával, de úgyse hiszed el, mert nem látsz ki a blankológép mögül.
53/72 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy lyukadtal ki érdekes a logikad. Szerintem te magad sem tudod vagy már nem vagy szomjas.
2020. dec. 30. 22:57
54/72 A kérdező kommentje:
Bölcsészdiplomával ennyike ésszel? Ugye most csak szórakozol? A blankológépeket max a hozzád hasonló szellemi fogyatékosok kezelik.
2020. dec. 30. 22:59
55/72 A kérdező kommentje:
580 nettó berlap nélkül meg természetesen kamu
2020. dec. 30. 23:01
56/72 anonim válasza:
Faxom fog egy ilyen senkinek bérlapot mutogatni.
57/72 A kérdező kommentje:
Kamus gxci vagy azért.
2020. dec. 30. 23:07
58/72 anonim válasza:
Mindenki kamu, csak te nem.
450-es szalagmunkás :D :D
Nekem ennyi elég volt mára, jó éjszakát
59/72 A kérdező kommentje:
Menj a picsaba aludni fogyatékos köcsög
2020. dec. 30. 23:22
60/72 anonim válasza:
Nem azért néznek le, mert gyári munkás vagy, hanem mert gyökér. Ha 10-szer ennyit keresnél, akkor is lenéznének. Stílust, modort nem tudsz vásárolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!