Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Télen hogy öltözzek fel...

Télen hogy öltözzek fel férfiként állásinterjúra?

Figyelt kérdés
Másik városba kell utaznom miatta busszal. Kabát alatt elég hülyén néz ki az ing.

tegnap 17:56
 1/10 anonim ***** válasza:
66%

Télen férfiként csak is szaros gumicsizmában kertészkedő mackónadrágban, meg valami halál kínos feliratos pólóban (pl: "horgászlegenda" vagy "a legjobb férj" vagy bud spencer idézetes póló) illik megjelenni, mert mint te is írtad köztudott hogy "Kabát alatt elég hülyén néz ki az ing".

Mond amúgy te valami funkcionális analfabéta vagy?

tegnap 18:05
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

"funkcionális analfabéta vagy"

A rendkívül hasznos válasz többi részét figyelmen kívül hagyva, ez mégis hogy jön ide? Vagy esetleg nem tudod mi a funkcionális analfabéta?

tegnap 18:25
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Tekintve hogy első benyomást egyszer lehet tenni, én a lehető legszebben öltöznék fel. Akkor is nyugodtan menj ingben, öltönyben, ha egy portás állásra jelentkezel. Baj biztosan nem lesz belőle.
tegnap 18:27
 4/10 anonim válasza:
100%
2025-ben? Melegen.
tegnap 19:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért is néz ki a ing xarul kabáttal?!

[link]

tegnap 19:17
 6/10 anonim válasza:
100%

Nem értem.

ad 1. A kabát alatt nem látszik, hogy mi van rajtad.

ad 2. Aki öltönyt és inget hord, az szerinted nem használ kabátot?

Mért nézne ki hülyén? Az öltözékedhez illő kabátot kell felvenni.

tegnap 19:22
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
hehe, tudtam, hogy én leszek nullára pontozva, nem a bunkó egyes. hajrá gyakori, hozod a formád. jöhet a 0 megint
tegnap 19:34
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

és a "mond" amúgy "mondd", mármint azoknak akik tudnak helyesen magyarul írni

na még egy 0

tegnap 19:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Gondolom az interjú nem az utca közepén fog lemenni hanem egy irodában ahol nem fog kelleni már a kabát.
tegnap 21:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Miért, szerinted akik ingben járnak dolgozni, azok nem szoktak kabátot húzni? Felnőtt férfi ember amúgy is járjon ingben, ne valami tiniknek meg infantiliseknek való pólóban.
ma 00:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!