Miért nézik le sokan a kétkezi gyári munkásokat?
Ezt nézd meg papa: [link]
AZtán utána mondd, hogy kamu. A céget nem árulom el, nekem sem mondta meg senki, magamtól kerestem meg.
A legtöbben szerintem nem nézik le a gyári munkásokat. Erről eszembe jutott egy történet...
Pár éve dolgoztam egy irodában, tele informatikussal, matematikussal, fizikussal. A cégnek dolgozott még 3 vállalkozó építőmunkás is, akik szép lassan újítgatták az épületet, rendezték az udvart, ilyesmi. Ők ugyan nem voltak állandó alkalmazottak, de mivel nagyon sok időt töltöttek az irodában, úgy kezelte őket mindenki, mint "közülünk valót", soha meg sem fordult a fejünkben, hogy másképp nézzünk rájuk. Aztán a céges karácsonyi bulin (ahova szintén hivatalosak voltak ők is) úgy 5 pálinka után előkerült a téma, hogy mi miért nézzük le őket ennyire, mert múltkor sem köszöntünk nekik (mindig köszöntünk, fel sem merült, hogy ne), meg azelőtt is úgy néztünk rájuk, mint a kutyákra, és ők érzik a hangunkból, hogy másképp beszélünk velük... mi meg csak néztünk, hogy mi fsz? Szerencsére sikerült megbeszélni, hogy ilyesmiről szó sincs, és egyikükkel kifejezetten barátok is lettünk ezután.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!