Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nézik le sokan a kétkezi...

Miért nézik le sokan a kétkezi gyári munkásokat?

Figyelt kérdés
Engem is lenéznek sokszor, mert gyári gépkiszolgáló vagyok. Ettől függetlenül nem kell beleszakadni a munkába, másfél éve vagyok a cégnél és minden hónapban mérnöki fizetéseket viszek haza. Most az, hogy 12 órában kell dolgozni soknak tűnhet, de megfizetnek. 450 ezer nettókat kapok minden hónapban. Győri Audisokat szintén lenézik, de ők is jó bért kapnak. Miért jobb otthon munka nélkül ülni, mint megcsinálni a fizikai munkát? Persze vannak pl. nyíregyházi LEGO-nál akik képesek 12 órában gürizni nettó 160-ért, de ők legalább dolgoznak. Szerintetek egyszerű luastaság van az emberekben?
2020. dec. 30. 20:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
100%
Hát tisztára csalódtam a kérdezőben. Már majdnem barátok lettünk (mindketten jól keresünk), erre szó nélkül nem válaszol. Hát barát az ilyen?
2020. dec. 30. 20:49
 12/72 A kérdező kommentje:
Itt annyi tudálék van...dolgoztak az ország összes gyárában, az ország összes gyárának az összes dolgozójának ismerik a bérét, hihetetlen géniuszok ülnek itt!!!!
2020. dec. 30. 20:49
 13/72 anonim ***** válasza:
97%
Az utolsó hozzászólásodból látszik, hogy te viszont még életedben nem dolgoztál sehol, csak most fenyeget a rém, hogy talpra kell állnod, mert apádnak elege van abból, hogy rád keres. Önigazolást keresel a saját magad mentegetésére. Addig menj orvoshoz, amíg el nem hatalmasodik.
2020. dec. 30. 20:52
 14/72 A kérdező kommentje:
13: El kell, hogy keserítselek, de már rég nem élek apámékkal, a keresetem házba megy bele. Na mi a baj, félrelőttél? :D Az a bajod, hogy én tudok itthon is érvényesülni és nem kell hozzá külföldre menekülnöm mosogatni.
2020. dec. 30. 21:04
 15/72 A kérdező kommentje:

Ezt nézd meg papa: [link]

AZtán utána mondd, hogy kamu. A céget nem árulom el, nekem sem mondta meg senki, magamtól kerestem meg.

2020. dec. 30. 21:09
 16/72 A kérdező kommentje:
Mivan kuss van? Most ti jöttök a berlappal
2020. dec. 30. 21:18
 17/72 anonim ***** válasza:
74%
Kedves gépkezelő troll, vedd be a gyógyszereidet, aztán ideje csicsikálni. Szép álmokat a varázslatos gyárról, ahol ennyit fizetnek;)
2020. dec. 30. 21:26
 18/72 anonim ***** válasza:
81%
Kicsi a farkad mi? Kell a bizonygatás.. más öröm úgysincs az életedbe, mint keresni egy szánalmasabbat mint amilyennek te érzed magad és röhögni rajta.
2020. dec. 30. 21:27
 19/72 A kérdező kommentje:
Mivan szarosok várom az ígért berlapokat tőletek is. Most elcsesztem az eseteket ugye? Nincs olyan gyar, kamu kamu
2020. dec. 30. 21:29
 20/72 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbben szerintem nem nézik le a gyári munkásokat. Erről eszembe jutott egy történet...

Pár éve dolgoztam egy irodában, tele informatikussal, matematikussal, fizikussal. A cégnek dolgozott még 3 vállalkozó építőmunkás is, akik szép lassan újítgatták az épületet, rendezték az udvart, ilyesmi. Ők ugyan nem voltak állandó alkalmazottak, de mivel nagyon sok időt töltöttek az irodában, úgy kezelte őket mindenki, mint "közülünk valót", soha meg sem fordult a fejünkben, hogy másképp nézzünk rájuk. Aztán a céges karácsonyi bulin (ahova szintén hivatalosak voltak ők is) úgy 5 pálinka után előkerült a téma, hogy mi miért nézzük le őket ennyire, mert múltkor sem köszöntünk nekik (mindig köszöntünk, fel sem merült, hogy ne), meg azelőtt is úgy néztünk rájuk, mint a kutyákra, és ők érzik a hangunkból, hogy másképp beszélünk velük... mi meg csak néztünk, hogy mi fsz? Szerencsére sikerült megbeszélni, hogy ilyesmiről szó sincs, és egyikükkel kifejezetten barátok is lettünk ezután.

2020. dec. 30. 21:29
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!