Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy a f-be lehet a mai...

Hogy a f-be lehet a mai világban eltartani egy családot átlag fizetésből?

Figyelt kérdés
Még az átlagnál kicsit fentebbi fizetésből sem tudom elképzelni. Még akkor sem ha mindkét szülő keres! Egyszerűen iszonyatos, mennyi pénz kell egy normális életszínvonal fenntartásához. Az égvilágon minden-minden pénzbe kerül, még az is amihez nincs is az embernek alternatívája, hogy használja-e vagy sem! Titeket ez nem idegesít?

2013. dec. 4. 18:39
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/193 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy itt sincs kolbászból a kerítés :) Nekem ne mondd, én itt élek, tudom. Viszont vannak sokan olyanok is akik nagyon szépen serényen vásárolgatnak a butikokban. Maradjunk annyiban, hogy itt is megvan a magyarhoz hasonló szerényebben élő réteg, és mellette megvan az igen jómódú is. Egyébként pedig amit itt trendként vélek felfedezni, hogy pont aki nagyon megengedhetné magának, hogy gyereke legyen, annak bizony nincs, sok 30 év körüli párt ismerek ahol mindkét fél eldöntötte, hogy soha nem akarnak gyereket. A magyarázatuk: SOK PÉNZBE KERÜL. Az egyszerűbb emberek, akiknek meg van több, hát sajnos azt kell mondanom hogy látszik rajtuk az utcán is: elhanyagoltan néznek ki. Lemondanak a saját igényeikről, hogy a gyerekeknek több legyen. Én ezt nem tartom jónak.
2013. dec. 5. 13:09
 112/193 anonim ***** válasza:
87%

Ez egy nagyon szélsőséges példa amit mondasz, azért ha nem egy igénytelen emberről beszélünk lehet akármennyi gyereke akkor is azért annyira ad magára, hogy tiszta ruhábon járjon. Én legalább 3-4 gyereket akarok úgyhogy valóban még nekem is meg kell tervezni, hogy hogyan fogom kivitelezni. :)

Amúgy meg ha egy nő gyereket vállal akkor azért 2-3 évig otthon van, ezen is lehet spórolni, mert akkor már egyből nem kell olyan sokat magára költenie.

2013. dec. 5. 14:14
 113/193 A kérdező kommentje:
áááááááááááááááááá! 112: miért nem kell annyit magára költenie egy nőnek mikor otthon van a gyerekkel?? Akkor megszűnt nőnek lenni vagy mi? uhhhh de gááz. Te az a tipikus jól elhízott, bozont hajú, melegítőnacis anyuka akarsz lenni..? :O
2013. dec. 5. 14:17
 114/193 anonim ***** válasza:
92%
Mit huhugsz, mint egy bagoly, meg áhhhzol mint a tarzan? Megint rohamod van? Vedd be szépen a nyugibogyódat!
2013. dec. 5. 14:20
 115/193 A kérdező kommentje:

Úgy reagálok a saját kérdésemre adott válaszokra ahogy akarok.

Egy nő anyaként is maradjon nő és legyen csinos és ápolt. Én az anyaság alatt is vennék magamnak ruhákat az tuti. A gyerekek is értékelik, ha egy anya igényes és nem játszik mártírt aki mindenről lemond. Pont az ilyen anyát nézik rabszolgának a gyerekei.

2013. dec. 5. 14:25
 116/193 anonim ***** válasza:
5%

#112-es amiről te beszélsza tipikus ,,mostrmár meg van a f_szi,a pulya,tutira nem hagy el az uram,mostmár hízhatok mint egy disznó,lehet rövid hajam,nem kell oda csinosnak lennem,elfogad a férjem".

Igaza van kérdezőnek tipikus ilyen ,,beleültél" a kapcsolatba nő vagy,semmi gond csak majd ne csodálkozz amikor a férjed bejelenti,hogy bocsi de nem akarok veled egy ágyban aludni dugni meg pláne nem,új csajom van,ellaposodott a kapcsolatunk,nem adsz magadra mint régen,el akarok válni tőled.

Akkor nem ezt fogod mondani,de ez a tipikus sajnos,hogy sok nem ad magára házasságban nem is csodálopm,hogy a férfiak félrelépnek,megérdemlitek ilyenkor.Igenis úgyanúgy kell magatokra adni,sőt sőt.

26F

2013. dec. 5. 14:26
 117/193 anonim ***** válasza:
5%

vagy számolni kell vele,hogy a férjed félredug mert félre fog,ebben tutira biztos lehetsz főleg ha kalibrált a pasi.

Ez 1000000%.

2013. dec. 5. 14:27
 118/193 anonim ***** válasza:
75%

" Lemondanak a saját igényeikről, hogy a gyerekeknek több legyen. Én ezt nem tartom jónak."

Nem jó? Pedig ez az élet rendje. No nem egy irányú a dolog. Idős korban ez megfordul. Mert ugye a nyugdíjat kik adják össze? A fiatalabbak.

2013. dec. 5. 14:32
 119/193 anonim ***** válasza:

117 Annyiban tévedsz, hogy én férfi vagyok. :D A feleségemet meg nem csalnám meg és mint mondtam olyan nőt keresek aki 3-4 gyereket is vállalna.

Adjon magára mint nő, de azért nem kell olyankor évente ruhatárat cserélni.

2013. dec. 5. 14:33
 120/193 A kérdező kommentje:
Nem mindegy hogy milyen igényről és nem mindegy hogy mennyire kell lejjebb adni. Mint szülő, a fodrászról, higiéniai cuccaimról, az egészséges táplálkozásról nem mondok le, attól ha szülő vagyok, még nem halok meg! a hajam is ugyanúgy nő, és ugyanúgy elhasználódnak a ruháim is. De a férjemnek is ugyanúgy kijárnak ezek az alap dolgok és a gyerekemnek is. Mindannyiunknak kijárna.
2013. dec. 5. 14:37
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!