Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy a f-be lehet a mai...

Hogy a f-be lehet a mai világban eltartani egy családot átlag fizetésből?

Figyelt kérdés
Még az átlagnál kicsit fentebbi fizetésből sem tudom elképzelni. Még akkor sem ha mindkét szülő keres! Egyszerűen iszonyatos, mennyi pénz kell egy normális életszínvonal fenntartásához. Az égvilágon minden-minden pénzbe kerül, még az is amihez nincs is az embernek alternatívája, hogy használja-e vagy sem! Titeket ez nem idegesít?

2013. dec. 4. 18:39
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/193 anonim ***** válasza:
87%
Átlag fizetésből átlag életet kell élni,ennyi a megoldás.
2013. dec. 4. 21:19
 82/193 A kérdező kommentje:
Nekem nem átlag az az élet ahol kölcsön kell cipőt kérnem a lányomnak vagy akár nekem! Cipőt kölcsön, mamma mia! :S
2013. dec. 4. 21:21
 83/193 anonim ***** válasza:
92%
Arról volt szó eltűnsz, de sajnos mégsem :(
2013. dec. 4. 21:26
 84/193 anonim ***** válasza:
90%
Látod még kamuzol is, azt írtad hogy lelépsz végre.
2013. dec. 4. 21:27
 85/193 A kérdező kommentje:
Ha kedvem van, visszatérek. Elvégre is ez az én kérdésem. ;)
2013. dec. 4. 21:27
 86/193 anonim ***** válasza:
100%

Nem igen értem most min problémázol ennyit? Kevés a pénz? Akkor válts jobb munkára ha teheted, maszekolj, csinálj vállalkozást, menj ki külföldre dolgozni, verj át embereket, add el a veséd vagy állj ki az utcára, árulj drogot, stb. A lehetőségek tárháza áll előtted. Te döntöd el hogy mi mennyit ér meg neked.

Mégis milyen választ vársz amúgy?

Talán utaljam át a fizetésemet, csak azért mert ti nem tudtok 350e ből kijönni??? Vagy írassam rátok a vállalkozásomat? Ismerősömék 1 pici gyerekkel 130e ból élnek 3an. Akkor ők mit szóljanak?

Ha ennyire anyagias vagy, akkor miért nem "tervezted" a gyereket, ahogy manapság szokás?

Igen, üdvözöllek a való világban, itt minden pénzbe kerül, és ha így megy tovább, már a levegővételért is fizetni kell lassan. Nincs más lehetőséged vagy szokod vagy nem!

Az viszont tény, hogy ti nem tudjátok beosztani a pénzt. Akkor meg ne csodálkozz hogy nem jöttök ki belőle!

Ajánlom átnézni a pénzügyeiteket, és mérlegelni, mi az ami fontos (pl gyereknek a cipő) és mi az ami nem (pl édesség, nassolás, 2xi vakáció évente)

2013. dec. 4. 21:30
 87/193 anonim ***** válasza:
100%
Az átlag fizetés havi 160 ezer Ft nettó. 2 szülő van, az havi 320. Kb 100-150-ből meg lehet élni. Mi a kérdés?
2013. dec. 4. 23:30
 88/193 anonim ***** válasza:
10%

Nem lehet én is ezt vallom.

Igen le lehet mondani az igényekről de akkor minek élünk,kérdezem én?

Igen én felkötném magam ha átlagbérem lenne,mert nem lehet belőle kijönni még egyedül sem,hogy igazán élj.

Értsd:edzőterem,kaja,fodrász,különórák,önképzések,tanfolyamok,nyelvórák és én egyedül élek hálistennek.

Nem is tervezek pulyát mert nem akarok osztozni sajnos kérdező ez van,képezd magad tanulj mint egy őrült tedd bele a munkát,csak ez legyen.Mint én munka,tanulás,sport és ez ciklikusan ennyi.

Tehát igazad van maximálisan tegyél érte te is,hogy jó legyen kemény dió,én volt,hogy összeestem a fáradságtól meló után,meg volt,hogy majdnem elvágódtam annyira kikészültem,ezeket be kell vállalni hosszú az út a sikerig de megéri és igenis legyél igényes így sok a ruppotlan igénytelen nő,te legyél más.

26F

2013. dec. 5. 00:38
 89/193 anonim ***** válasza:
100%
"Lehet venni olcsót is" Királykisasszony nem fog olcsó cipőben járni, ő csakis márkás, divatos ruhákat hajlandó felvenni. Tényleg, kérdező, írtad, hogy a télikabátot lecseréled évente. A többi ruhával mi a helyzet? Egyébként szerintem a kérdező gyerekként megkapott mindent, ha csak elnyikkantotta magát, hogy kell pénz új ruhára vagy fodrászra, műkörömre, most meg nem bírja felfogni, hogy a pénz nem a pénzfán terem a kert hátsó végében.
2013. dec. 5. 00:42
 90/193 anonim ***** válasza:
4%

Miért kellene beérni kevesebbel??Ez a baj a magyarral neki mindegy csak ne keljen megmozdulni,tenni a célokért ááááááá ,jaj mit szól a feleségem,jaj az anyukám jaj ez jaj az,csak tenni ne keljen érte.

Igenis ha Hugo Boss-t akkor akard és tegyél érte,Audit kaarsz igen tegyél érte,plázacica kell tessék.

Mind mind elérhető kemény szívós melóval,durva de ha kacsalábon forgó palotát akarsz akkor nem kevés út vár rád.

2013. dec. 5. 00:45
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!