Hogy a f-be lehet a mai világban eltartani egy családot átlag fizetésből?
Ezeknek mondhatod kérdező,céltalan,semmilyen szürke emberek,felkelnek elmennek a gyárba melózni aztán haza a lyukba és TV,ennyi.
Sajnos ez a tendencia.
Fogalmuk sincs a jó életről hát tudnék nekik mutatni dolgokat,aztán néznének.
Igazából komolyabb célja sincsen. Egy ambiciózus fiatalnak lehet az a célja, hogy jó orvos legyen, sikeres ügyvéd vagy vállalkozó, és ennek csak mintegy mellékterméke az, hogy olyan életszínvonalat biztosít ez neki, hogy abból kényelemesen tud élni.
A kérdezőnél ez fel sem merül, őt csak a kényelmes élet érdekli. Talán van egy érettségije, valamilyen irodában elücsörög vele, ahonnan irkálhatja a marhaságait ide a gyikra, hogy neki 120m2-es lakás kell, meg ez meg az.
Azt hogy a teljesítmény milyen arányban van valaki 'gazdagságával' azt hagyjuk. Van akinek a karrierjéből, a munkájából, a tanulmányaiból lett, de ne felejtsük el vannak még iszonyat sokan akik a szerencse (vagy csalás és lopás) folytán olyan pozícióba kerültek, hogy lett. Szóval ne éljünk már rózsaszín köd alatt, nem mindenki dolgozott meg érte, és van aki 400 négyzetméteren lakik, csak mert majdnem szívrohamot kaptál a 120 m2-en :D hát komolyan mondom vicc. :D Ez sem luxus. Nem kellene hogy az legyen.
A végzettségemet meg ne firtassuk, mert nem ismersz, de közgazdász diplomám van na és akkor most ebből milyen őrült következtetést vonsz le?! :D Hagyjuk mit teszek meg érte, nem rád tartozik. Én csak azt mondom, hogy ISZONYATOSAN DRÁGA MINDEN! ÉS a pénz elfolyik hatezerfelé. Alap dolgokat is nehéz megteremteni, kétgyerekes család normális életéhez meg kb. 450-500 ezer forintnak kell hogy legyen családi bevétel. Ez az én véleményem.
Ne firtassuk, hogy mit teszel érte, magyarul semmit sem teszel érte.
Nem a 120m2-en vagyok kiakadva, szerintem is az a minimum egy jól szituált polgári családnak. Csakhogy ti bugris parasztok vagytok, prolik! Nem is tudom, hogy képzelitek, hogy egy kalap alá veszitek magatokat az igyekvő középosztálybeli emberekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!