Hogy a f-be lehet a mai világban eltartani egy családot átlag fizetésből?
Ha egy kétgyerekes családban mindkét szülő átlagfizetést kap, akkor a nettó havi bevételük kb. 350 ezer forint. Nem azt mondom, hogy ebből kacsalábon forgó palotában lehet élni, de azért fel lehet belőle nevelni két gyereket.
Az sokkal borzasztóbb szerintem, hogy például egy közalkalmazott sokszor bruttóban nem visz annyit haza, mint amennyi hivatalosan a nettó átlagkereset.
3. én is így gondolom, csak lemondás árán..és az a baj hogy itt most nem luxusdolgokról van szó, hogy azokról lemondani, hanem tök normális dolgokról!
2. már elhagytam, külföldön élek. De itt sincs kolbászból a kerítés. És egyébként a tudás munkatapasztalat nélkül itt sem nyom sokat a latba.
At átlagkereset itthon jóval több, mint a hivatalos statisztikai adat, mert rengeteg be nem vallott jövedelem van.
Egyébként egyáltalán nem kell megfelelni a fogyasztói társadalom elvárásainak, és ezt nem a lemondás, hanem a józan ész diktálja. Nagyon sok minden abszolút szükségtelen és értéktelen, amit megvesznek.
Vagy például a hajvágás: vegyél egy hajvágót, két hónap alatt visszahozza az árát. Anyuka vágja apukának és a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!