Hogy a f-be lehet a mai világban eltartani egy családot
átlag fizetésből?
"2. már elhagytam, külföldön élek. De itt sincs kolbászból a kerítés. És egyébként a tudás munkatapasztalat nélkül itt sem nyom sokat a latba."
Ez sok mindent elmond rólad! Képtelen voltál felvenni a mai világ ritmusát, ezért kivándoroltál, és rájöttél, hogy te magad miatt nem élsz jól!
Egy 2 átlagfizetésből élő pár bizony nagyon szépen tud élni, még Magyarországon is. Gyereket nevelve is!
2013. dec. 4. 19:04
12/193 anonim válasza:
Jó akkor keress magadnak egy plazacicát aki a pénzedért szeret, a másik dolog? Még nem tanultad meg az életben, hogy a legnagyobb érték az emberi kapcsolat? ronda agresszív ember vagy, aki még betegesen anyagias is. Minek olyan nagy igény??? a túlvilágra úgy sem viszed át magaddal.
2013. dec. 4. 19:05
13/193 A kérdező kommentje:
Most ne mond már nekem, hogy PONT A HAJVÁGÁSBÓL kellene lejjebb adni, jééééééézusoooom! :S:S:S:S Iszonyat nagy különbség van, hogy szakképzett fodrász vágja a hajat vagy egy hozzánemértő! Nő létemre nem festethetem a hajam meg vágathatom le normálisan?! Ez MÁR luxus??! :S:S:S
14/193 anonim válasza:
És ne fétisizáld már ennyire betegesen a családot! Az is lehet, hogy nincs benne a sorsfeladatodban. Ki mondta hogy mindenkinek család kell és 2 gyerek?
Szerintem napi 3 szem xanax helyrehozna.
Depressziós vagy és ráadásul agresszióban nyilvánul meg!
2013. dec. 4. 19:08
15/193 A kérdező kommentje:
11: semmi közöd hozzá hogy mit csinálok, nem ez volt a kérdés. 12: NŐ VAGYOK!!! És az anyagiasság nem a fodrásznál kezdődik, drágám. Az hogy te teszel arra hogy bozont nő a fejeden az a te dolgod, de egy igényes ember jár fodrászhoz! Főleg vannak munkakörök amik ezt még inkább meg is követelik.
16/193 A kérdező kommentje:
cicaizé: az hogy nagy betűket használok meg felkiáltójeleket, az nem jelenti agresszív vagy depressziós lennék. És azt sem jelenti hogy ismersz ;)
2013. dec. 4. 19:15
350.000 Ft-ból, ami 2 átlag keresetből igenis lehet gyerekeket nevelni tisztességgel és még fodrászra is jut, sőt, megtakarításra is, sőt, autóra is. Lehet hogy neked vannak nagy igényeid, mi 300.000-ből élünk 4-en, kellemesen kijövünk, nem éhezünk, nem fázunk, rendesen öltözködünk, nyaralásra is jut évente egyszer. Az egész alapja a megfelelő pénz beosztás.
2013. dec. 4. 19:17
19/193 A kérdező kommentje:
18-as: ne haragudj, de nem hiszem el. 350-ből 4-en..nem..nem hiszem el.
Jézus ereje! Te nő lennél?
A kérdésedből és a hozzászólásaidból arra következtettem, hogy valami vadállat kocsmatöltelék, aki elitta már nem csak a pénzét, az eszét is, és most tombol, hogy nem tud megélni!
Hát csiba te liba! Keress jobb munkát magadnak, vagy adj le az igényeidből! Mindenki ezt csinálja, nem itt f-betűzik! Nő létére! (Ha téged annak lehet nevezni.)
2013. dec. 4. 19:20
Kapcsolódó kérdések: