Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy a f-be lehet a mai...

Hogy a f-be lehet a mai világban eltartani egy családot átlag fizetésből?

Figyelt kérdés
Még az átlagnál kicsit fentebbi fizetésből sem tudom elképzelni. Még akkor sem ha mindkét szülő keres! Egyszerűen iszonyatos, mennyi pénz kell egy normális életszínvonal fenntartásához. Az égvilágon minden-minden pénzbe kerül, még az is amihez nincs is az embernek alternatívája, hogy használja-e vagy sem! Titeket ez nem idegesít?

2013. dec. 4. 18:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/193 anonim ***** válasza:
62%

"2. már elhagytam, külföldön élek. De itt sincs kolbászból a kerítés. És egyébként a tudás munkatapasztalat nélkül itt sem nyom sokat a latba."

Ez sok mindent elmond rólad! Képtelen voltál felvenni a mai világ ritmusát, ezért kivándoroltál, és rájöttél, hogy te magad miatt nem élsz jól!

Egy 2 átlagfizetésből élő pár bizony nagyon szépen tud élni, még Magyarországon is. Gyereket nevelve is!

2013. dec. 4. 19:04
 12/193 anonim válasza:
31%
Jó akkor keress magadnak egy plazacicát aki a pénzedért szeret, a másik dolog? Még nem tanultad meg az életben, hogy a legnagyobb érték az emberi kapcsolat? ronda agresszív ember vagy, aki még betegesen anyagias is. Minek olyan nagy igény??? a túlvilágra úgy sem viszed át magaddal.
2013. dec. 4. 19:05
 13/193 A kérdező kommentje:
Most ne mond már nekem, hogy PONT A HAJVÁGÁSBÓL kellene lejjebb adni, jééééééézusoooom! :S:S:S:S Iszonyat nagy különbség van, hogy szakképzett fodrász vágja a hajat vagy egy hozzánemértő! Nő létemre nem festethetem a hajam meg vágathatom le normálisan?! Ez MÁR luxus??! :S:S:S
2013. dec. 4. 19:06
 14/193 anonim válasza:
81%

És ne fétisizáld már ennyire betegesen a családot! Az is lehet, hogy nincs benne a sorsfeladatodban. Ki mondta hogy mindenkinek család kell és 2 gyerek?

Szerintem napi 3 szem xanax helyrehozna.

Depressziós vagy és ráadásul agresszióban nyilvánul meg!

2013. dec. 4. 19:08
 15/193 A kérdező kommentje:
11: semmi közöd hozzá hogy mit csinálok, nem ez volt a kérdés. 12: NŐ VAGYOK!!! És az anyagiasság nem a fodrásznál kezdődik, drágám. Az hogy te teszel arra hogy bozont nő a fejeden az a te dolgod, de egy igényes ember jár fodrászhoz! Főleg vannak munkakörök amik ezt még inkább meg is követelik.
2013. dec. 4. 19:10
 16/193 A kérdező kommentje:
cicaizé: az hogy nagy betűket használok meg felkiáltójeleket, az nem jelenti agresszív vagy depressziós lennék. És azt sem jelenti hogy ismersz ;)
2013. dec. 4. 19:12
 17/193 anonim ***** válasza:
84%
Hát sehogy. Ez van.
2013. dec. 4. 19:15
 18/193 anonim ***** válasza:
96%
350.000 Ft-ból, ami 2 átlag keresetből igenis lehet gyerekeket nevelni tisztességgel és még fodrászra is jut, sőt, megtakarításra is, sőt, autóra is. Lehet hogy neked vannak nagy igényeid, mi 300.000-ből élünk 4-en, kellemesen kijövünk, nem éhezünk, nem fázunk, rendesen öltözködünk, nyaralásra is jut évente egyszer. Az egész alapja a megfelelő pénz beosztás.
2013. dec. 4. 19:17
 19/193 A kérdező kommentje:
18-as: ne haragudj, de nem hiszem el. 350-ből 4-en..nem..nem hiszem el.
2013. dec. 4. 19:19
 20/193 anonim ***** válasza:
33%

Jézus ereje! Te nő lennél?

A kérdésedből és a hozzászólásaidból arra következtettem, hogy valami vadállat kocsmatöltelék, aki elitta már nem csak a pénzét, az eszét is, és most tombol, hogy nem tud megélni!

Hát csiba te liba! Keress jobb munkát magadnak, vagy adj le az igényeidből! Mindenki ezt csinálja, nem itt f-betűzik! Nő létére! (Ha téged annak lehet nevezni.)

2013. dec. 4. 19:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!