Hogy a f-be lehet a mai világban eltartani egy családot átlag fizetésből?
"A pénz beosztása a titok nyitja' Nem hinném. Gondolom megtoltak a szüleitek, esetleg már saját lakásban éltek és esetleg a fővárosban. Ha akarsz, válaszolhatsz rá, hogy így van vagy sem. Viszont az akinek nincs sajátja, albérletet fizet vagy/és hitelt nyög, 2 gyerekkel 350 sem elég."
Pedig a pénz beosztása a lényeg. Semmit nem toltak alám. 6 évig pincérkedtem Ausztriában a barátnőmmel együtt, fejenként 10-11.000 €-t tettünk félre, így tudtunk venni egy saját, tehermentes budai ingatlant. Jelenleg mindketten az én vállalkozásomban dolgozunk, és 350.000-370.000 Ft-ból élünk havonta, 2 gyerekkel együtt, megtakarításunk is van, a magyar fizetésből, nyaralni járunk és nem nélkülözünk.
35, 39-es: Ott a pont! Egyetértek.
3-4 évig nem venni télikabátot? :D:D:D hahahahahaha
Hát te nem vagy semmi! :D Van 2 télikabátod, az egyik mondjuk alkalmi, nyilván a másikat hordod többször és nem cserélnéd 4 évig??????? :D:D:D:D:D:D:D Amiről te beszélsz azok a 30-40-50 ezer forintos bőrkabátok basszus.
Én is kelet-magyarországi vagyok, egészen pontosan szolnoki. Nincs tartozásom, nem kopottas ruhákban járok, de ami a legfontosabb, hogy nem rinyálok annyit mint te!
Na fulladj bele a nyomorodba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!