Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy a f-be lehet a mai...

Hogy a f-be lehet a mai világban eltartani egy családot átlag fizetésből?

Figyelt kérdés
Még az átlagnál kicsit fentebbi fizetésből sem tudom elképzelni. Még akkor sem ha mindkét szülő keres! Egyszerűen iszonyatos, mennyi pénz kell egy normális életszínvonal fenntartásához. Az égvilágon minden-minden pénzbe kerül, még az is amihez nincs is az embernek alternatívája, hogy használja-e vagy sem! Titeket ez nem idegesít?

2013. dec. 4. 18:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/193 A kérdező kommentje:
30-as: 'A pénz beosztása a titok nyitja' Nem hinném. Gondolom megtoltak a szüleitek, esetleg már saját lakásban éltek és esetleg a fővárosban. Ha akarsz, válaszolhatsz rá, hogy így van vagy sem. Viszont az akinek nincs sajátja, albérletet fizet vagy/és hitelt nyög, 2 gyerekkel 350 sem elég.
2013. dec. 4. 19:38
 42/193 anonim ***** válasza:
79%
Akkor keress többet!
2013. dec. 4. 19:39
 43/193 anonim ***** válasza:
100%

"A pénz beosztása a titok nyitja' Nem hinném. Gondolom megtoltak a szüleitek, esetleg már saját lakásban éltek és esetleg a fővárosban. Ha akarsz, válaszolhatsz rá, hogy így van vagy sem. Viszont az akinek nincs sajátja, albérletet fizet vagy/és hitelt nyög, 2 gyerekkel 350 sem elég."

Pedig a pénz beosztása a lényeg. Semmit nem toltak alám. 6 évig pincérkedtem Ausztriában a barátnőmmel együtt, fejenként 10-11.000 €-t tettünk félre, így tudtunk venni egy saját, tehermentes budai ingatlant. Jelenleg mindketten az én vállalkozásomban dolgozunk, és 350.000-370.000 Ft-ból élünk havonta, 2 gyerekkel együtt, megtakarításunk is van, a magyar fizetésből, nyaralni járunk és nem nélkülözünk.

2013. dec. 4. 19:44
 44/193 A kérdező kommentje:

35, 39-es: Ott a pont! Egyetértek.

3-4 évig nem venni télikabátot? :D:D:D hahahahahaha

Hát te nem vagy semmi! :D Van 2 télikabátod, az egyik mondjuk alkalmi, nyilván a másikat hordod többször és nem cserélnéd 4 évig??????? :D:D:D:D:D:D:D Amiről te beszélsz azok a 30-40-50 ezer forintos bőrkabátok basszus.

2013. dec. 4. 19:45
 45/193 anonim ***** válasza:
90%
Hiába mondod ennek az idegbajosnak! Ez két forintot nem tudna félretenni, mert a nagyságos asszonynak minden télen új kabát kell!
2013. dec. 4. 19:46
 46/193 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem a grafológia tudománya csak a kézírás elemzésére alkalmas, pedig nem. Most nézzetek rá a hozzászólására! Hat kérdőjel, egy csomó D betű! Nagyon zavaros. Egy tébolyult elmével állunk szemben.
2013. dec. 4. 19:49
 47/193 A kérdező kommentje:
:D 43-as akkormiről beszélsz?? A nem átlagos osztrák fizetésetekből (talán amikor még gyerek sem volt) összerántottatok 6 milkót.. most akkor ez az általános eset szerinted???? Megmondom én mit látok: Kelet-Magyarországon látok kínai ruhában, elhanyagolt frizurájú, meggyötört arcokat akik arról panaszkodnak hogy nyakig el vannak adósodva.
2013. dec. 4. 19:49
 48/193 anonim ***** válasza:
100%

Én is kelet-magyarországi vagyok, egészen pontosan szolnoki. Nincs tartozásom, nem kopottas ruhákban járok, de ami a legfontosabb, hogy nem rinyálok annyit mint te!

Na fulladj bele a nyomorodba!

2013. dec. 4. 19:51
 49/193 A kérdező kommentje:
Ne nevettesd már ki magad, hogy egy irodában dolgozó nőnek (de még ha nem akkor is!) nem lehet egy alkalmi és egy mindennapos télikabátja! :D Mindenkinek kell egy pl. temetésre... nem akkor kell kabátért kapkodni mikor valaki elhalálozik! És ha egész héten a mindennaposat hordom, az bizony kibolyhosodhat, elhasználódhat. Őszintén megmondom szerintem 3 télikabát a minimum aminek mindig a szekrényben kell lógnia. Ez alap. Ehhez jönnek még a cipők..
2013. dec. 4. 19:53
 50/193 A kérdező kommentje:
48: "Na fulladj bele a nyomorodba!" :D milyen 'kedves, udvarias, intelligens' szolnoki lakos :D hurrá
2013. dec. 4. 19:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!