Hogy a f-be lehet a mai világban eltartani egy családot átlag fizetésből?
Figyelt kérdés
Még az átlagnál kicsit fentebbi fizetésből sem tudom elképzelni. Még akkor sem ha mindkét szülő keres! Egyszerűen iszonyatos, mennyi pénz kell egy normális életszínvonal fenntartásához. Az égvilágon minden-minden pénzbe kerül, még az is amihez nincs is az embernek alternatívája, hogy használja-e vagy sem! Titeket ez nem idegesít?2013. dec. 4. 18:39
71/193 anonim válasza:
Na én akkor meg fogom szívni esküvőn, mert nekem csak az az egy fekete van....
72/193 anonim válasza:
Sőt ha bálba mész akkor kell egy rózsaszínű is, és amikor a férjed évente egyszer megkefél arra is kell egy a csábításhoz.
Mennyi mennyi pénz, szegény embert még az ág is húzza! Sajnáljuk meg őt együtt!
73/193 A kérdező kommentje:
És akkor mondjuk van két 17 éves lányom és ők is hivatalosak az esküvőre :D na, lehet kalkulálni. Csak mélyen bele kell gondolni a szitukba és máris látszik a pénznyelő. Tegyük fel ,nettó 120-at keresek én, 120-at a párom, na hát 240-ből egy 4 tagú családot..no way. Tiszta sor: ez lehetetlen. Lassan már a több gyerek státusz szimbólummá válik.
2013. dec. 4. 21:06
74/193 anonim válasza:
Azért van a csóri cigánysoron élőknek a legtöbb gyereke, tiszta sor!
75/193 A kérdező kommentje:
74: és hogy néznek ki? rájuk néztél már?
2013. dec. 4. 21:09
76/193 anonim válasza:
Persze mert minden hónapba esküvőre mész és általában az egy hónappal előtte derül ki, hogy menni kell.
77/193 A kérdező kommentje:
de nem is 1 évvel előbb derül ki, drága, hol élsz?:D:D:D
2013. dec. 4. 21:11
78/193 anonim válasza:
Olyanok mint te! A cigányokat is csak az érdekli, hogy minél cifrább lagzikban minél cifrábban kiöltözhessenek!
Másnak a kenyérre való sincs meg, te meg azon sírsz itt, hogy az esküvőre milyen alkalmi cipőt vesz majd fel a lányod! Lehet venni olcsót is, lehet kölcsönkérni is, meg ha nem csak magaddal foglalkoznál, akkor jutna a gyerekeidre is.
Pont olyan vagy mint ők!
79/193 anonim válasza:
Most azt ne mondd már nekem, hogy nem telik egy nyamvadt alkalmi cipőre!
80/193 A kérdező kommentje:
na jól van, köszönöm az eddigi válaszokat, most már lépek, mert nagyon buta emberek jöttek ide a legvégére és úgy érzem magam mintha óvodásoknak kellene magyaráznom, látszik hogy nem vagyunk egy hullámhosszon, szóval minden jót.
2013. dec. 4. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!