Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy a f-be lehet a mai...

Hogy a f-be lehet a mai világban eltartani egy családot átlag fizetésből?

Figyelt kérdés
Még az átlagnál kicsit fentebbi fizetésből sem tudom elképzelni. Még akkor sem ha mindkét szülő keres! Egyszerűen iszonyatos, mennyi pénz kell egy normális életszínvonal fenntartásához. Az égvilágon minden-minden pénzbe kerül, még az is amihez nincs is az embernek alternatívája, hogy használja-e vagy sem! Titeket ez nem idegesít?

2013. dec. 4. 18:39
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/193 anonim ***** válasza:
94%
Nyugi az is maradsz! Nem is fogsz feljebb jutni ezzel a mentalitással!
2013. dec. 5. 09:40
 102/193 anonim ***** válasza:
100%

100-as TE :)

Pont tegnap láttam a Zara akcióját 1 pár téli zokni 5600Ft, télikabát 40%-os leárazással 99 999Ft

Kösz ez nem nekem való...

2013. dec. 5. 09:50
 103/193 anonim ***** válasza:
100%

Kezd erősen az a gyanúm lenni, a provokatív kérdésed és értelmetlen hozzászólásaid a + pont szerzésére megy csak ki!

Mennyi is jár kérdésenként és oldalanként? 3 pont

Hány oldalt írtunk tele neked 11-et?

2013. dec. 5. 09:57
 104/193 A kérdező kommentje:
pont letojom a pontjaitokat :) A Zarás példa meg falsch. Akármilyen meglepő 20-asnál többet én sem adnék ki egy kabátért. Amúgy látom nagyon nehezetekre esne elismerni hogy jó fej vagyok, normális. Belehalnátok elismerni :D A mentalitásommal meg semmi gond. Én nyitott szemmel járok a világban, nem mint ti a buckalakók. Ha szerintetek az árakkal semmi probléma, hát akkor Istenem, egészségetekre. Vegyétek a kínai cipőt, egyétek a gyorskaját, meg a konzerves, mélyhűtött sza..okat, meg vágjátok le otthon egymás haját. Sok boldogságot!
2013. dec. 5. 11:57
 105/193 A kérdező kommentje:
és minderre szüljetek még 6 gyereket is
2013. dec. 5. 11:59
 106/193 anonim ***** válasza:
Te meg vedd meg az évi két 20000-es kabátot meg a többi ruhát meg festesd havonta a hajad az átlagos fizetésedből, aztán éhezz két hétig a következő fizetésedig, amíg én felfogom, hogy ha nincs pénzem, akkor nem tudom ezeket megvenni, de legalább teszek is érte, hogy később legyen. Csak az a különbség, hogy azok az "igénytelen" emberek, akik most csórók, de legalább beosztják a pénzüket, félretesznek, folyamatosan tanulnak, mindent megtesznek, hogy előrébb jussanak pár év múlva nevetve megveszik ezeket a dolgokat úgy, hogy bőven marad a fizetésükből, te még mindig ott fogsz tartani, hogy nem eszel, de legalább szép fényes a hajad és márkás ruhákban jársz. És nem, nem vagy jófej.
2013. dec. 5. 12:08
 107/193 A kérdező kommentje:
Te honnan veszed hogy nem eszem? :D A mesterképzésemet töltöm Németországban egyébként és két idegen nyelven beszélek felsőfokon, úgyhogy azt hiszem be lehet fogni. Egyébként meg a 'ha majd gyerekem lesz' időszak volt a kérdés témája és a problematika is a családfenntartás GYEREKKEL (!!!) felé irányult. Hát ezen a PISA teszten szövegértésből ti hasalnátok az tuti.
2013. dec. 5. 12:11
 108/193 anonim ***** válasza:

Az a gond amit gondolsz nem fedi azt, amit leírsz...

Esetleg amit leírsz nem az amire gondolsz? A döntés a te kezedben, rinyálás helyett tegyél érte, hogy jobb legyen!

2013. dec. 5. 12:26
 109/193 anonim ***** válasza:
100%

A német átlagfizetés és a magyar nem egyenlő, azért ezt vedd figyelembe. Ott egy ember az átlagfizetésből megengedheti magának ezeket amiket írsz, de Magyarországon azért nem. Egy kínai ismerősöm mondta, hogy náluk a legfontosabb a megtakarítás és hiába keresel te olyan jól, ha az összes pénzed elfolyik akkor sehol sem vagy.

Egy család lemondásokkal jár.

2013. dec. 5. 12:45
 110/193 anonim ***** válasza:

"A német átlagfizetés és a magyar nem egyenlő, azért ezt vedd figyelembe. Ott egy ember az átlagfizetésből megengedheti magának ezeket amiket írsz, de Magyarországon azért nem."

Ebben tévedsz, a német átlagfizetésböl (kb 2500 Euro - ez a bruttó, a nettó ennek kb a fele) nem engedhet magának senki évente új télikabátot, új ruhatárat, havi fodrászhoz járást, abból ott sen jut lényegesen több, mint a magyar átlagfizetésböl. Ugyanis itt nemcsak a fizetések magasabbak (átszámolva), hanem a kiadások is: pl egy kétszobás lakás (ca. 70 m²) lakbére 800 Euro, plusz legalább 300 a rezsi - amitöl egy magyar valaki egyböl összeesne, ha arányban annyit kellene fizetnie lakbérre meg rezsire. Az egyéb költségekröl ( közlekedés, kaja) nem is beszélve. De itt egyetlen fizetésböl élö embernek sem jut eszébe évente új ruhatárat venni - egyrészt, mert akkor nem tudna mit enni, másrészt meg hülyének néznék.

2013. dec. 5. 13:02
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!