Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy a f-be lehet a mai...

Hogy a f-be lehet a mai világban eltartani egy családot átlag fizetésből?

Figyelt kérdés
Még az átlagnál kicsit fentebbi fizetésből sem tudom elképzelni. Még akkor sem ha mindkét szülő keres! Egyszerűen iszonyatos, mennyi pénz kell egy normális életszínvonal fenntartásához. Az égvilágon minden-minden pénzbe kerül, még az is amihez nincs is az embernek alternatívája, hogy használja-e vagy sem! Titeket ez nem idegesít?

2013. dec. 4. 18:39
 151/193 anonim ***** válasza:

"Náluk alap az Armani,a fullos csajok,a komoly verdák,óra. "

És mondd, te ettől boldog vagy?? Minden nap más nő, de senki se szeret igazán? Komoly verda, óra, de gyereked az nincs..?

Lelked rajta, ha neked ez kell, örüljél. Van akinek mást jelent a boldogság.

Elárulom, hogy más átlagos fizuval, vagy akár átlag alattival is stresszmentes, boldog életet tud élni, akár több gyerekkel is. Másnak a családja jelenti a boldogságot, nem a verdák és az órák.

De nem vagyunk egyformák. Nem szóllak le. Csak egy percig se hidd, hogy a nagy vagyonodtól boldogabb életet élsz.

2013. dec. 6. 11:51
 152/193 anonim ***** válasza:

"Akár a magazinok címlapjára nézel, akár bekapcsolod a tévét, mindegyik nőnek festett a haja, most akkor mindenki nagy igényű, csak te vagy a normális példány?"

Najó, ennyit rólad. Ha te a magazinokból és a tévéből vonod le az általánosításaidat és neked az az ideál akkor nincs értelme tovább beszélgetni. Elkorcsosult ideálokat kergetsz.

Te is hánytatod magad, mint a modellcsajok, mert ezt nyomatja a fejedbe a média?

Eddig ennyire nem gondoltalak eltorzultnak, de ez már beteges ha te az újságok és tévé alapján állítod fel, hogy mit tartasz átlagosnak.

2013. dec. 6. 11:54
 153/193 anonim ***** válasza:
50%

#151 jó kérdések:

1.Én úgy vagyok vele,hogy nem vagyok komoly kapcsolatra gyerekre meg pláne nem,mert sokba van én meg nem tudok lemondani a jó dolgokról egyáltalán egy gyerek javára,tudom ez önzőség.Ezért se akarok komoly kapcsolatot mert nem vagyok apatípus sajátot nem szeretnék,most csak a karrier építés van porondon.Plusz remélem összejön egy nagyon jó külföldi munka és akkor sínre kerül az életem,és tudom majd nagykanállal majszolni.

Én mondjuk ilyen típus vagyok egy nőt nem tudnék magam mellett elképzelni mert ilyen hogy mondjam ,,ahogy nekem jó",ha a cég azt mondja,hogy holnap menni kell pl.Kínába akkor azonnal megyek és nem kell egy rinyás csaj hisztijét hallgassam így marad az ,,élvezetes része" csak a kapcsolatnak minden nyüge nélkül.

Én kisgyerek korom óta nagy vagyonról hatalmas karrier és dőzsölésről álmodtam amióta csak élek.

2013. dec. 6. 12:03
 154/193 anonim ***** válasza:
100%

Na hát ha neked ez a boldogság akkor okés. Csak ne gondold, hogy másnak is ez. :)

Nomeg erősen kérdéses, hogy 60-80 évesen is ezt gondolod-e amit most. Reméljük igen és akkor nem bánod meg, nem igaz?

2013. dec. 6. 12:06
 155/193 A kérdező kommentje:

Megint a kisarkítás. A Fókusz műsorvezetője, vagy a reggeli műsorok műsorvezetői, hmm? Leesett már? :) átlag emberek (nem modellek, nem sztárok).

És igenis, évente egyszer 20 ezerért kabát és havonta 7000-ért fodrász az semmi különös, ezek normál árak. Én sohasem kínoznám a gyerekemet, vagy kárhoztatnám szegényt arra, hogy ha festetni szeretné a haját akkor nem tudok neki fodrászra pénzt adni, vagy ha 2-3 nyelvvizsgát le akar tenni, akkor ne tudjam őt támogatni nyelvvizsga felkészítővel, tanfolyamokkal, vagy évente ne tudjam elküldeni fogászati ellenőrzésre, mert igen bizony kis buckalakók, a rendszeres fogászatra járás is alap és normális és nem 2 forint sajnos, mellette a gyerek anyukájának és apukájának is illik évente ugyanúgy fogászatra járni, ezt hívják úgy hogy IGÉNYESSÉG és hogy vigyázok a saját testemre, a saját fogaimra, a bőrömre, a hajamra, mert az enyém és értékes. Megint csak: IGÉNYESSÉG, önmagunk szeretete, törődés saját magaddal, olyan tulajdonságok egyike amire a gyereked is fel fog nézni, és ő is törődik és vigyáz majd magára. Ha úgy látjuk a párunkkal majd, hogy ezeket az alapokat mindhármunknak (!!) nem tudjuk biztosítani, akkor inkább nem vállalunk gyereket. Ennyi.

2013. dec. 6. 12:12
 156/193 anonim ***** válasza:
100%

"vagy évente ne tudjam elküldeni fogászati ellenőrzésre, mert igen bizony kis buckalakók, a rendszeres fogászatra járás is alap és normális és nem 2 forint sajnos"

Te buckalakó! (Ha már így kell téged hívni... fura nevet adtál magadnak:))

Más is jár fogászatra és képzeld még pénzbe se kerül. Juj. De az biztos sz.r amiért nem fizetsz vagyonokat, tudom, ismerem a hozzáállásod. :D

Azért hallod elég gyorsan kihalna a társadalom, ha mindenki így állna hozzá, mint te, hogy átlag fizetésből nem mer gyereket vállalni, mert nem lesz pénze a gyerek haját festetni. :D

2013. dec. 6. 12:22
 157/193 A kérdező kommentje:
Voltam TB-s fogtömésen anno, kösz de kösz nem :S nem tisztította ki rendesen és úgy tömte be, az volt életem első és egyetlen lyukas foga, hát ő 'nagyon szépen elintézte', járkálhattam utána helyre hozni. Korlátolt a gondolkodásod, buckalakó.
2013. dec. 6. 12:28
 158/193 A kérdező kommentje:
Te azt hiszed, hogy én soha életemben nem vettem igénybe azokat az árkategóriájú dolgokat amit te, hát ku..vára tévedsz! Én is ugyanúgy megjártam ezeket. Anyám varrónő, apám villanyszerelő, elhiheted hogy a spórolás számomra sem ismeretlen fogalom, mivel hozzátartozott a gyerekkoromhoz is.
2013. dec. 6. 12:31
 159/193 A kérdező kommentje:
'mert nem lesz pénze a gyerek haját festetni .... ÉS A TANÍTTATÁSÁRA' ezt a részt lehagytad a mondat végéről ;)
2013. dec. 6. 12:33
 160/193 anonim ***** válasza:
54%
A magyar átlag fizetésből nagyon gyenge színvonalon lehet csak megélni, az alatta pedig csak vegetálni lehet, nem élni. Egy 7000 Ft-os fodrász pedig még messze van a drágától. A hozzászólásokból az látszik sajnos, hogy a magyarok már annyira hozzászoktak a nélkülözéshez, a lemondáshoz, hogy sokuknak, aki már 2 kg kenyeret vesz, lassan az is gazdag lesz a szemükben. Egy átlag élethez igenis hozzátartozik a kérdező által említett dolgok. Mind a fodrász, kozmetikus, stb.
2013. dec. 6. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!