Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy a f-be lehet a mai...

Hogy a f-be lehet a mai világban eltartani egy családot átlag fizetésből?

Figyelt kérdés
Még az átlagnál kicsit fentebbi fizetésből sem tudom elképzelni. Még akkor sem ha mindkét szülő keres! Egyszerűen iszonyatos, mennyi pénz kell egy normális életszínvonal fenntartásához. Az égvilágon minden-minden pénzbe kerül, még az is amihez nincs is az embernek alternatívája, hogy használja-e vagy sem! Titeket ez nem idegesít?

2013. dec. 4. 18:39
 161/193 anonim ***** válasza:
71%

A kérdés egyértelműen kezd át menni személyeskedésbe..és egyfajta hivalkodásba amelyet a kérdező folytat.

Én 2 éve vettem 30 ezerért kabátot, az idei telet is kifogja bírni és mindig divatban van. Szóval jó helyen kell vásárolni, esetleg neten rendelni az aktuális divat szerint így nem kell minden évben 20 ezerért új kabát.

Elég sok nő munkatársam van, mindannyian festetik a hajukat, az igényesség egy nőnél alapvető, de az is hogy legyenek kis praktikái hogy hogyan oldjon meg valami kiadást a lehető legkevesebb ráfordítással.

Ezt hiányolom a kérdezőből, és ez egy nőnél nagyon gáz. Pl. Elég sok csaj ismerősöm megvesz egy jó minőségű hajfestéket és azzal festeti be a fodrásszal a haját. így máris 1000-2000 Ft-ot nyert, mert elég sok szalon irreálisan sokat számol festékre. Persze ha te melír meg ilyen és olyan spéci hajat csináltatsz ne nyafogj ha a számla végösszege magas lesz.

A negatív véleményeket lepontozod, ez mérhetetlen nagy sötétség. Én úgy látom hogy gyerekkorodban a gyerekszobád túl nagy volt, minden megvolt első böfögésre..Aztán amikor felnőttél, hoztál a világra 2 purdét rádöbbentél hogy a hamupipőke világa még se olyan csodálatos.

Ajánlataim: Új munkahely, ahol jobban keresel...De érzésem szerint nem vagy elég kvalifikált ahhoz hogy felelős munkába lépj.

Így marad a második lehetőség, picit lejjebb veszünk az igényekből drágám.

Nem kell 3 naponta családi csomagos túróRudi, lehet enni mást is zabpehely helyett és mi egyéb.

Nem utolsó sorban az iskola ahová a gyerekeid talán be-be járnak..na annak az intézménynek a kötelessége őket felkészíteni az érettségire. Ne haraugdj de nonszensz hogy olyan suliba iratot a purdét ahol kötelezően fizetős mellék órákra kell járni..

Szülőin én biztos hogy kérdőre vonnám az igazgatót hogy akkor mi francnak vannak ők ott..

Ruházkodás életkor függő, ha tinédzser gyerek van nyilván többet költ...de ez nem azt jelenti hogy hetente el kell bVszni félnapot a Westendben.

Nem utolsó sorban minden elismerésem annak a hozzászólónak aki egyedül neveli apaként a két gyerekét..Na az a teljesítmény, nem amit Te itt leművelsz.

2013. dec. 6. 16:08
 162/193 A kérdező kommentje:
Nem látod a fától az erdőt, előző. Nem tudom feltűnik-e de vannak velem egyetértők szép számmal. Magyarul nem vagyok egyedül ezen a Földön a véleményemmel, amit mint véleményt kell elkönyvelni és nem 'hivalkodásnak'. Ezzel a velem egyetértőket is szidod. Fogadd el szépen, hogy van egy ilyen álláspont is. (Amit nem mellesleg logikus alapokkal magyaráztam meg.)
2013. dec. 6. 16:15
 163/193 anonim ***** válasza:

,,Az iskola dolga felkészíteni a gyereket érettségire"

Ugye most vicceltél?

Vagy fogalmad sincs a mai felsőokjtatásról mag iskoláról.

A magyar oktatást hagyjuk mire készit fel,elmondom én egy szóban a nagy SEMMIRE,sajnos.

Megnézem mikor fogsz te nyelvvizsgát tenni csak iskolai nyelvórák által jó vannak középsulik amik igen komolyak a Fazekas például,de speciel én aki egy putri szabócsi iskolából kerültem be az egyetemre,matek tudsáom konvergált a nullához,mert nem kaptam semmilyen tudást,magamtól és különtanárral kellett felkészülnöm és kell a mai napig is,mert brutál a szak,és nem tanítanak semmit plusz anaygot sem adnak rendesen.

Szóval ha el akarsz valamit érni kell a különóra.

2013. dec. 6. 16:19
 164/193 anonim ***** válasza:

"Szóval ha el akarsz valamit érni kell a különóra"

Meg is maradtál agyilag a "szabócsi" szinten.

2013. dec. 6. 16:25
 165/193 anonim ***** válasza:
91%

ma 16:15

Te meg merd bevallani hogy nem tudsz jobb munkát nézni, mert nincs megfelelő végzettséged..ennyi:)

Aktát tologatsz és kávét főzöl... Ha magasan képzett szakember lennél, már régen dobbantottál volna és nem itt sírnál.

Ezt is alá támaszthatod :)

2013. dec. 6. 16:27
 166/193 anonim ***** válasza:

#164 nem tudom mit személyeskedsz de ha tudnál olvasni írtam,hogy egyetemre járok és melózok a szakmámba már.

Fingod sincs semmiről látom,szerintem már most többet értem el nálad diploma nélkül világ legnagyobb multijánál dolgozok komoly beosztásban,ha már itt tartunk.

2013. dec. 6. 16:29
 167/193 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy sírok? :) nincs is gyerekem, ember. vagy olvasd el az összes oldalt hogy képben legyél vagy ne irkáljál véleményt ha azt sem tudod hogy miről szól a beszélgetés.
2013. dec. 6. 16:31
 168/193 A kérdező kommentje:
a 164-esnek üzenem, hogy látszik hogy nincs nyelvvizsgája. Ha lenne, tudná, hogy érettségiig milyen nyelvtudásra lehet szert tenni csak a középsuliban ülve. Semmi gond, nem tudhat mindenki több nyelven, ne búslakodj.
2013. dec. 6. 16:34
 169/193 anonim ***** válasza:

Felesleges rá az energia fogalma sincs az életről finja sem.

Hogy kula a magyar oktatás ezt nem csak én állítom hanem a külön matek tanárom aki kicsit jobban konyit ehhez mint a ,,nagymenő" itt,ő is ezen a véleményen van,láttam a kicsik dolgozatát amit íratnak matekból 6.-ban hát mit mondjak én is néztem és el kellett gondolkodnom rajtuk,én aki matekból jó vagyok már.

Az bukott gyereket felhozta volt,hogy 5-sre sőt közgázra ment a csaj utána,erről ennyit,hogy nem kell különóra.

2013. dec. 6. 16:36
 170/193 A kérdező kommentje:
Jelenleg Németországban dolgozom és a mesterszakot végzem. Még valami kérdésed van? ;)
2013. dec. 6. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!