Hogy a f-be lehet a mai világban eltartani egy családot átlag fizetésből?
Így van kérdező lehet azt hiszi tud nyelvet,aha elhívnám ide egy interjúra a cégünkhöz kb. adok neki 2 percet és azonnal eldöntik,hogy tud-e vagy nem ha nem tud akkor ,,get out of there" van azonnal.
A nyelvvizsgát ráadásul kenheti a hajára ha nem tudja használni a nyelvet,és a suliba nem használod kivétel persze ha kéttannyelvűbe megy valaki,de hát ő aztán nagyokos olyan élet tapasztalata van,nem is nekem aki a világ egyik legnagyobb multijánál dolgozik és néha én is lesek amikor elkezdenek angolul beszélni,mert én se értek mindent 90%-ig.
Tudod kérdező itt mindenki olyan g__i okos ebben az országban itt aztán mindenki tudja hogy mit kell csinálni :)))))))
Ne törődj velük Német k_rva jó hely neked anyagi gondod nem lesz kint,én is elmegyek innen pont Német a cél,mert ez a mentalitás feláll a szőr a hátamon.Jó tanács ha jót akarsz nem költözöl haza.
"Ki mondta hogy nem élek meg? Mondta valaki?:O"
Konkrétan ugyan nem mondtad, de mivel azt szajkózod már az elejétől fogva, hogy itt is ugyanolyan nehéz, ebből következtetni lehet arra, hogy itt sem élsz jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!