Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy a f-be lehet a mai...

Hogy a f-be lehet a mai világban eltartani egy családot átlag fizetésből?

Figyelt kérdés
Még az átlagnál kicsit fentebbi fizetésből sem tudom elképzelni. Még akkor sem ha mindkét szülő keres! Egyszerűen iszonyatos, mennyi pénz kell egy normális életszínvonal fenntartásához. Az égvilágon minden-minden pénzbe kerül, még az is amihez nincs is az embernek alternatívája, hogy használja-e vagy sem! Titeket ez nem idegesít?

2013. dec. 4. 18:39
 171/193 anonim ***** válasza:

Így van kérdező lehet azt hiszi tud nyelvet,aha elhívnám ide egy interjúra a cégünkhöz kb. adok neki 2 percet és azonnal eldöntik,hogy tud-e vagy nem ha nem tud akkor ,,get out of there" van azonnal.

A nyelvvizsgát ráadásul kenheti a hajára ha nem tudja használni a nyelvet,és a suliba nem használod kivétel persze ha kéttannyelvűbe megy valaki,de hát ő aztán nagyokos olyan élet tapasztalata van,nem is nekem aki a világ egyik legnagyobb multijánál dolgozik és néha én is lesek amikor elkezdenek angolul beszélni,mert én se értek mindent 90%-ig.

2013. dec. 6. 16:38
 172/193 anonim ***** válasza:
12%

Tudod kérdező itt mindenki olyan g__i okos ebben az országban itt aztán mindenki tudja hogy mit kell csinálni :)))))))

Ne törődj velük Német k_rva jó hely neked anyagi gondod nem lesz kint,én is elmegyek innen pont Német a cél,mert ez a mentalitás feláll a szőr a hátamon.Jó tanács ha jót akarsz nem költözöl haza.

2013. dec. 6. 16:41
 173/193 A kérdező kommentje:
Nem szándékozom hazaköltözni. Én is úgy látom, hogy jobb nekem itt.
2013. dec. 6. 16:42
 174/193 anonim ***** válasza:
Jelenleg Németországban milyen szinten élsz meg? Csak mert ha ott sem élsz meg, akkor bizony veled van a baj. Mert hogy Magyarországon nem élsz meg, az még érthető is, de itt azért messze menőkig jobbak a lehetőségek, mint otthon.
2013. dec. 6. 17:18
 175/193 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy nem élek meg? Mondta valaki?:O
2013. dec. 6. 17:20
 176/193 anonim ***** válasza:

"Ki mondta hogy nem élek meg? Mondta valaki?:O"

Konkrétan ugyan nem mondtad, de mivel azt szajkózod már az elejétől fogva, hogy itt is ugyanolyan nehéz, ebből következtetni lehet arra, hogy itt sem élsz jól.

2013. dec. 6. 17:22
 177/193 anonim ***** válasza:
Akkor meg mit sírsz? Neked most az fáj, hogy a magyarok nem tudják havonta festetni a tini lányuk haját? Vagy úgy gondolod, hogy Németországban sem lenne elég két átlagos fizetés egy család megélhetésére? Mert akkor veled vannak a gondok, vagy a te fizetésed átlag alatti, vagy az igényeid nem átlagosak, még ott sem.
2013. dec. 6. 17:23
 178/193 A kérdező kommentje:
Már meg ne haragudj, de attól még nyamvadt 25 évemet Magyarországon éltem le, dolgoztam is ott, a családom is ott él, képben vagyok a helyzettel!
2013. dec. 6. 17:24
 179/193 A kérdező kommentje:
"a magyarok" - Én is magyar vagyok, de ne zavarjon...
2013. dec. 6. 17:25
 180/193 anonim ***** válasza:
A családod felnevelt téged, úgyhogy ők valahogy képesek voltak a szerinted lehetetlenre. Most már téged sem kell eltartaniuk. Szóval mi is a bajod?
2013. dec. 6. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!