Hogy a f-be lehet a mai világban eltartani egy családot átlag fizetésből?
Szerintem meg ronda ha valaki festeti... szóval ennyit erről, szépségem.
A természetesség valahogy mindig is jobban tetszett nekem. Sose festettem és sose tetszett másnak a festett haja.
Legtöbb nő festeti...?? Te miről beszélsz? :D :D Az hogy te és a haverjaid festetitek és van rá pénzetek az egy dolog. Ettől még nem kell általánosítani :D :D
Mondjuk mindent elmondott rólad már egy-két komment... mondjuk, hogy a hajacskád az minden pénzt megér és ááá, dehogy luxus! Na de aki vesz egy újságot vagy egy sört az már luxus!
Igaza van kérdezőnek,egy jó fodrász igenis nem olcsó én is 2000-ért járok pasiként mert ápoltnak kell lennie a hajamnak nem csak levágja oszt jó vaa.
Abban is igaza van,hogy le ne vágassa a hosszú ápolt haj a nő ékessége,rövid hajú nálam szóba se jöhet,páros lábbal rugnám ki.
A cigi,a sör,a kóla na ezek felesleges dolgok,meg a meki.
Kíváncsi lennék,hogy a sok ide írkáló ,,igénytelen" mennyit cigizik meg hányszor megy mekibe gondolom úgy is néznek jó kis husis hurkások rövid hajjal,nyam nyam tuti álomnők :D :D
Ugye lehet érezni az iróniát?
Igenis én sem értem hogyan lehet kijönni minimálbérből de még 2kilóból is,nem lehet szerintem se.
Edzések,tanfolyamok,különórák,fejlődés,ezek mind pénz.
Most jön,hogy minek menni edzőterembe.
Csupán azért mert én egy kiváló testű pasi akarok lenni nem egy dagadt idétlen,elhízott valami vagy egy nyurgabéla aki ,,soselátottjópinát".
Mondom én tudnék nekik mutatni olyan életet,amilyet sok haverom,na igen ők tudnak élni.
Náluk alap az Armani,a fullos csajok,a komoly verdák,óra.
Ez a mentalitás,hogy legyen kajak oszt jó vaaa,elélek egy panelba is ezer évig,mindegy aaaa,dugok az urammal az asszonnyal két havonta egyszer,mert ez van az átlagnál.
Egyszer menjetek le a White Angelba vagy a Peaches and Creambe,meg Németországba,Svájcba meg lehet nézni a különbségeket,ők nem törődnek bele hajtanak meg is látszik milyen életük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!