Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy a f-be lehet a mai...

Hogy a f-be lehet a mai világban eltartani egy családot átlag fizetésből?

Figyelt kérdés
Még az átlagnál kicsit fentebbi fizetésből sem tudom elképzelni. Még akkor sem ha mindkét szülő keres! Egyszerűen iszonyatos, mennyi pénz kell egy normális életszínvonal fenntartásához. Az égvilágon minden-minden pénzbe kerül, még az is amihez nincs is az embernek alternatívája, hogy használja-e vagy sem! Titeket ez nem idegesít?

2013. dec. 4. 18:39
 141/193 A kérdező kommentje:
"...és nagyon is jól néz ki' :) ezt nem tudhatjuk biztosra, lehet te azt hiszed hogy milyen jól nézel ki, közben meg nem. Mi néz ki jól, az relatív. Ha látnám, megtudnám állapítani, de nem látom. 'kéthavonta' - aki festeti a haját az tudja, hogy 1 hónap alatt lenő, tehát havonta kell járni, nincs mese. Ja, gondolom, most majd az jön, hogy minek festetem a hajam, mert az "luxus" :D:D pfff
2013. dec. 6. 10:22
 142/193 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ronda ha valaki festeti... szóval ennyit erről, szépségem.

A természetesség valahogy mindig is jobban tetszett nekem. Sose festettem és sose tetszett másnak a festett haja.

2013. dec. 6. 11:02
 143/193 A kérdező kommentje:
Az a te dolgod. Az én környezetemben nincs olyan nő aki ne festetné, csak a két 67 éves nagymamám (vond le a következtetést;) De akkor ne példálózzál már árakkal, hogy ha a legtöbb nő által kért festés neked benne sincs. Köszi.
2013. dec. 6. 11:10
 144/193 anonim ***** válasza:

Legtöbb nő festeti...?? Te miről beszélsz? :D :D Az hogy te és a haverjaid festetitek és van rá pénzetek az egy dolog. Ettől még nem kell általánosítani :D :D

Mondjuk mindent elmondott rólad már egy-két komment... mondjuk, hogy a hajacskád az minden pénzt megér és ááá, dehogy luxus! Na de aki vesz egy újságot vagy egy sört az már luxus!

2013. dec. 6. 11:14
 145/193 anonim ***** válasza:
82%
Én sem festettem,miért lenne attól ápolatlan, hogy nincs rajta festék?
2013. dec. 6. 11:16
 146/193 anonim ***** válasza:
6%

Igaza van kérdezőnek,egy jó fodrász igenis nem olcsó én is 2000-ért járok pasiként mert ápoltnak kell lennie a hajamnak nem csak levágja oszt jó vaa.

Abban is igaza van,hogy le ne vágassa a hosszú ápolt haj a nő ékessége,rövid hajú nálam szóba se jöhet,páros lábbal rugnám ki.

A cigi,a sör,a kóla na ezek felesleges dolgok,meg a meki.

Kíváncsi lennék,hogy a sok ide írkáló ,,igénytelen" mennyit cigizik meg hányszor megy mekibe gondolom úgy is néznek jó kis husis hurkások rövid hajjal,nyam nyam tuti álomnők :D :D

Ugye lehet érezni az iróniát?

Igenis én sem értem hogyan lehet kijönni minimálbérből de még 2kilóból is,nem lehet szerintem se.

Edzések,tanfolyamok,különórák,fejlődés,ezek mind pénz.

Most jön,hogy minek menni edzőterembe.

Csupán azért mert én egy kiváló testű pasi akarok lenni nem egy dagadt idétlen,elhízott valami vagy egy nyurgabéla aki ,,soselátottjópinát".

2013. dec. 6. 11:22
 147/193 A kérdező kommentje:
Rólad is sok mindent elmondtak a hozzászólásaid: például hogy nem tudsz olvasni és szöveget értelmezni. Lásd: nem azt írtam hogy aki újságot vesz, azt írtam szó szerint "Playboy magazin ELŐFIZETÉS" Azt tudod, hogy mi az az előfizetés vagy azt is magyarázzam el? Aztán a következő: "egy REKESZ sör", nem kell ennyi alkoholt inni. 3.pont: egy szóval sem írtam, hogy aki nem festeti az ápolatlan, kérlek másold már be azt a részt szó szerint ahol ez a mondat tőlem megjelent. Akár a magazinok címlapjára nézel, akár bekapcsolod a tévét, mindegyik nőnek festett a haja, most akkor mindenki nagy igényű, csak te vagy a normális példány?
2013. dec. 6. 11:23
 148/193 A kérdező kommentje:
146. :D:D:D Végre. Így igaz. Sajnos én is úgy látom, hogy a leggusztustalanabbul válaszolók minden kétséget kizárólag rövid hajú, melegítőnacis, talán el is hízott nők. Na, akkor viszont rekesszük be a témát, mert nagyon más világ vagyunk. Én nem luxus dolgokról beszélek, hanem egy jóval lejjebb lévő normális életszínvonalról, ti meg a 'csak ennivaló legyen a számban, meg ne látsszon ki a nunám, akkor már baj nem lehet' alapú életstílusról. :S:S
2013. dec. 6. 11:29
 149/193 anonim ***** válasza:
50%

Mondom én tudnék nekik mutatni olyan életet,amilyet sok haverom,na igen ők tudnak élni.

Náluk alap az Armani,a fullos csajok,a komoly verdák,óra.

Ez a mentalitás,hogy legyen kajak oszt jó vaaa,elélek egy panelba is ezer évig,mindegy aaaa,dugok az urammal az asszonnyal két havonta egyszer,mert ez van az átlagnál.

Egyszer menjetek le a White Angelba vagy a Peaches and Creambe,meg Németországba,Svájcba meg lehet nézni a különbségeket,ők nem törődnek bele hajtanak meg is látszik milyen életük van.

2013. dec. 6. 11:37
 150/193 anonim ***** válasza:
De fogd már fel, te szerencsétlen, hogy ha nem lesz rá pénzed, amikor gyereked lesz, akkor nem lesz, ez van (mert ugye te őrjöngtél, hogy erről szól a kérdés). Vagy nem adsz majd neki enni, mert neked új kabát kell meg hajat festetsz? Unalmas a picsogásod, festess hajat havonta, cseréld le évente a ruhatáradat, szerinted kit érdekel? Csak gyereket ne vállalj, mert szegényt előre sajnálom, amikor nélkülöznie kell, mert anyuci nem hajlandó lemondani az ő igényeiről. Ja és 162cm/50 kg vagyok, festetem a hajam, edzek, márkás ruhákban járok, mielőtt megkapom, hogy biztos 80 kilós melegítős otthonülős nő vagyok.
2013. dec. 6. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!