Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nekem tartoznak pénzzel...

Ha nekem tartoznak pénzzel kihez forduljak?

Figyelt kérdés

Több mint 1 millióról van szó, Sajnos nincs róla papír csak hangüzenet ahol beismeri. Már többször ki jött a rendőrség is, az illetőre, de csak én kerülők sz..r helyzetben mert hogy én őt zaklatom ezért több hónapja.

Polgári eres eljárás, de az pénzbe kerül és mivel nincs róla pecsétes papír kitudja hogy megnyerem-e És elég sok pénzbe kerül.

Nem tudom mi tévő legyek.

Fizetés meghagyást már csináltam, le sem sza..ta. Ügyvédet is felkerestem, de ő is azt mondta hogy én fogok belőle rosszul kijönni.

Viszont nem tudom felfogni tanaulópénznek mert ez rengeteg pénz. Ésévekig gyüjtőttem, én voltam a hü..e a naív akit megtévesztettek. De valamit kell csinálni,

2023. dec. 17. 21:02
 71/99 A kérdező kommentje:

De jó hogy mindenki a pszichológust javasolja meg ezt meg hogy én vagyok a lúzer vagy stb. De abban senki nem ad választ hogy hogyan lehetne esetleg ugyanazt átadni neki ennek a nőnek aki tartozik nekem amit O adott nekem.

Tehát megtévesztéssel kicselezni őt amit O csinál.

Ami nem ütközik jogi dolgokba sem

.mert csak így lehet vissza szereznem a pénzemet.

2023. dec. 19. 16:42
 72/99 anonim ***** válasza:
100%

"De abban senki nem ad választ hogy hogyan lehetne esetleg ugyanazt átadni neki ennek a nőnek aki tartozik nekem amit O adott nekem.

Tehát megtévesztéssel kicselezni őt amit O csinál"

Az a baj, hogy ahhoz a nőnek is olyan szerencsétlen hülyének kellene lennie mint te magad vagy, márpedig tőled biztos hogy életrevalóbb ha folyamatosan lehúzott ilyen teljesen evidens módon. Másfelől hiába adunk ötleteket, ilyen csekély intelligenciával amivel rendelkezel te úgysem tudnád azt kivitelezni.

2023. dec. 19. 16:47
 73/99 A kérdező kommentje:

Nekem nincs csekély intelligenciám. Bár lehet az írásból ez jön le.

De tanult dolgozó ember vagyok.

Ha nem lettem volna bele idézőjelbe téve "szerelmes" hanem tényleg először kiismertem volna őt akkor nem tudott volna ennyire kicselezni.

Ez az én hibám. Viszont ez akkor is sok pénz hogy a Dunában kössön is. Márpedig ha nem adja vissza az olyan mintha kidobtam volna másfél milliót a mondjuk a Dunába. Nem vagyok milliomos, de ha az lennék sem tudnám ennyi pénznek a hiányát feldolgozni.

Ez sok. Több évekig gyűjtöttem. Tudta azt is hogy erős érzelmeket ereztem felé és hogy ha segítek neki O is segít és mellettem lesz még a sok sablon szöveg amiket O mondott.

2023. dec. 19. 16:58
 74/99 anonim ***** válasza:
De, csekély az intelligenciád, és ez nem csak az írásképeden látszik. Tök nyilvánvaló dolgokat nem vagy képes értelmezni, logikai következtetéseket levonni, összefüggéseket meglátni, alapkifejezéseket sem ismersz. Nem vagy esetleg értelmi fogyatékos? Ezt nem sértésnek szánom, de ebben az esetben a gondnokod vagy a szüleid tudnának lépni, és esetleg kapnál vissza valamennyi pénzt. Van valami diagnózisod?
2023. dec. 19. 17:12
 75/99 A kérdező kommentje:

74-es: nem tudok róla, csak azt hogy epilepszias voltam és gyerekkoromban ilyen kényszer betegségeim voltak. Sosem tudtam barátságot meg haversagot kialakítani. Mindig az a visszahúzódó nem jól kommunikáló ember voltam..

Kamaszkorban sem mentem soha házibulikba sem ki sem éltem ezt a korszakot.

Inkább otthon voltam a gép előtt, meg egyedül játszottam.

Ez mai napig sajnos így van. Ezért is élek külön egyedül lakotars nélkül.

Aztán jött tavaly ez a nő és akkor még O biztatott hogy beszéljünk meg találkozzunk meg segít ebben majd meg segít tanulni idegen nyelvet még ez még az.

De szinte alig találkoztunk. És miután meghalt tavaly a postás barátja onnantól teljesen bekattant.ew nem volt jó ez az időzítés mert én tavaly márciusban ismertem meg őt.

A barátja meg tavaly júniusban halt meg.

Mire bizalmat felépítettem a nővel szemben az volt április környéke..május.

Aztán május végétől eltűnt telefont sem vette fel.

Majd tavaly ősszel kibékültunk O akarta aztán október, november, december, január, és február meg március első két hetében jóban voltunk. Nagyon sok pénzzel lehúzott..de ígért cserébe sok mindent.

Majd március közepe után egyszer csak fogja magát és megint eljátszotta azt mint tavaly nyáron. Se szó se semmi egész egyszerűen nem kommunikál velem mai napig nem tudom.miert.

Hiába beszéltem vele 3 hete is O maga sem tudja hogy mi baja van velem. Csak azt mondja hogy még fenyeget hogy húzzák el innen meg nem fogsz semmit visszakapni te kis hülyegyerek és stb.

És állandóan otthon van ez a nő. Nem dolgozik semmit. Nem megy el sehova. Ha elmegy akkor sem dolgozni.

Tehát végre jött valaki az életembe akit megszerettem és ez lett a vége. Ahelyett hogy azt mondta volna hogy nem vagy az esetem és akkor én se kerülök ebbe a helyzetbe. Teljesen tönkretett idegileg is és lelkileg is.

2023. dec. 19. 17:29
 76/99 anonim ***** válasza:
100%
100ezerért visszaszerzem a pénzt. Éhes vagyok...
2023. dec. 20. 08:05
 77/99 A kérdező kommentje:

76-os: oké. Segíts benne. És akkor tiéd 100 Ezer Ft. Nekem már az is segítség hogyha a pénznek legalább a felét visszakapnam.. Már azt is mondtam ennek a qvanak hogy legalább a tévé árát vagy a tárgyi dolgaim árát adja meg de semmi.

Oké hogy mindenki azon van hogy dolgozzam fel meg dobjam kő az ablakon. Csakhogy nem vagyok gazdag. Senki nem tette az orrom meg a se..gem alá a pénzt. Nincsen drága iPhone meg Android telefonom nincs saját lakásom se autóm. És ettől a qvátol semmit nem kaptam. Persze hogy ilyen reakciót vált ki ez belőlem. Én vagyok a hülye meg a naiv vagy én voltam ezt elismerem, de akkor sem szeretném elengedni ezt a pénz mennyiséget.

2023. dec. 20. 13:07
 78/99 anonim ***** válasza:
100%
Balek
2023. dec. 20. 13:23
 79/99 anonim ***** válasza:
100%
Melyik wokbarba hívsz meg?
2023. dec. 20. 17:20
 80/99 anonim ***** válasza:
100%
Asszem már értem, kik vesznek meg használt zoknikat húszezerért csak azért, mert fél óráig egy csaj lábán volt.
2023. dec. 20. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!