Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nekem tartoznak pénzzel...

Ha nekem tartoznak pénzzel kihez forduljak?

Figyelt kérdés

Több mint 1 millióról van szó, Sajnos nincs róla papír csak hangüzenet ahol beismeri. Már többször ki jött a rendőrség is, az illetőre, de csak én kerülők sz..r helyzetben mert hogy én őt zaklatom ezért több hónapja.

Polgári eres eljárás, de az pénzbe kerül és mivel nincs róla pecsétes papír kitudja hogy megnyerem-e És elég sok pénzbe kerül.

Nem tudom mi tévő legyek.

Fizetés meghagyást már csináltam, le sem sza..ta. Ügyvédet is felkerestem, de ő is azt mondta hogy én fogok belőle rosszul kijönni.

Viszont nem tudom felfogni tanaulópénznek mert ez rengeteg pénz. Ésévekig gyüjtőttem, én voltam a hü..e a naív akit megtévesztettek. De valamit kell csinálni,

2023. dec. 17. 21:02
 31/99 anonim ***** válasza:
100%
Oké. Akkor írd ki még 100-szor ezt a kérdést, akkor se fogod visszakapni a pénzt.
2023. dec. 18. 19:45
 32/99 anonim ***** válasza:
46%
Te tudod, van-e pénze. Ha van esély h visszaadja, járj a nyakára naponta. Ha nincs, felejtsd el.
2023. dec. 18. 19:50
 33/99 anonim ***** válasza:
100%

"Ha egy nő azt mondja a pasinak hogy igen szeretlek drágám legyünk együtt. De előtte kérek tőled 600 ezret forintot és utána oda költözhetsz hozzám meg együtt leszünk. Nesze itt van a 600 ezer Ft"

Nem. Az ilyen nőt messzire elküldöm, mert nem ATM vagyok, hanem párkapcsolatot keresek.

"És pont ez az nem volt velem. Nem voltam nála, nem aludtam ott még egy napot sem..nem mentünk el se wellnesbe se sehova."

Nem érzed ellentmondásosnak az előzővel? Soha nem volt semmi köztetek, mégis elhitted, ha 600e oda adsz, összeköltözhetsz vele? Normális vagy? Idegenek vagytok egymásnak!

"Veszek egy drága cipőt. Amire kapok garanciát. De az a cipő nem nyújtja azt ami kivolt írva és még el is szakad akkor mit csinál az ember?"

Jelen esetben kaptál számlát, nyugtát, ami a garanciát biztosítja? Nem kaptál, azaz "feketén" üzleteltél, és nem jött be? Hát szívás, de ilyen az, ha valaki pénzért akar valakit megvenni.

2023. dec. 18. 19:58
 34/99 A kérdező kommentje:

Van neki. De pontosan ezt nem érti meg senki. Se a rendőr se senki. Hogy én igen a nyakára járok hogy legalább a pénznek egy részét adja vissza, mert a bíróság ezzel nem foglalkozik. Illetve foglalkoznának vele hogy ha lenne aláírt papír. Hangüzenet meg videók esetleg a rendőrségen érhet valamit de ők még nem tudnak a pénzzel foglalkozni mert nem rájuk tartozik.

Ha viszont a nyakára járok mindennap akkor mindig az lesz hogy kihívja a rendőroket hogy én zaklatom őt hogy én becsongetek és stb.

Tehát ezt úgy kéne valahogy amit én kigondoltam. Hogy kéne egy olyan ember aki elkezd vele barátkozni vagy haverkodni egy olyan beépített ember mert ennek a nőnek egy szem barátja sincs. És előbb utóbb akkor ezt az embertol is majd pénzt pénzt fog kérni és stb. És ez a beépített ember mindent fog venni persze kamerára is. És ez is egy hosszú idő mire valaki a bizalmaba ferkozik de legalább ezzel el lehetne érni azt hogy fel legyen jelentve és foglalkozzon vele a rendőrség hogy egy csaló szélhámos munkanélküli középkoru nő.

2023. dec. 18. 20:01
 35/99 A kérdező kommentje:

Kértem tőle számlát se nem adott.

És tudod mi ebben a poén? Hogy szintén legutóbb szova tettem neki hogy ez a kabát amit vásároltam tőle tavaly hogy minek kért tőlem érte 400 ezee forintot.

Erre azt mondta hogy másnak ez a kabát megér 2 millió forintot is mert rajta van az ujlenyomatom.

Tehát ilyen pofátlan mondatot mondott és persze ezt is rögzítettem.

Lehet azért csinálja ezeket mert utálja az egész emberiséget néha dug egy egy fullos sráccal és ennyi. De egesznap otthon van napokat ki sem mozdul semmit nem dolgozik alig megy valahova és se anyja, nincs mellette se apja, se gyereke se rokona se senkije.

Néha felmegy hozzá egy idegen pasi ott alszik nála másnap hazamegy a pasi és utána őket már soha nem is látni.

2023. dec. 18. 20:07
 36/99 A kérdező kommentje:

Kabátra visszatérve. Úgy adta elő ha én megveszem tőle azokat akkor őt én ezzel anyagilag támogatom tudja forgatni a pénzt és nekem is fog venni drágább dolgokat.

Soha nem kaptam tőle semmit.

Tavaly karácsonyra kaptam tőle használt ágynemű huzatot amit kidobtam.

Meg valahonnan kikukazott kötött pulóvert és ennyi.

Én neki meg én hülye egy thai masszázs elmenyt adtam neki meg drága tárgyi dolgot.

És tényleg ez hogy én soha nem voltam a szobájába soha nem aludtam nála. Semmi osszebujas nem volt köztünk, de mindig amikor mellettem neki ugrottam nagyon sok mindent köszönhet nekem. Önzetlenül segítettem neki.

És mégis O okozza és okozta nekem a legnagyobb traumat.

2023. dec. 18. 20:12
 37/99 anonim ***** válasza:
100%
Nektek kettőtöknek kell megoldani egymás között, önállóan, másokat vagy a rendőröket nem szabad bevonni
2023. dec. 18. 20:13
 38/99 A kérdező kommentje:

37-es pont ezaz. Én is ezt mondom meg mások is az ismerőseim is. Meg a szüleim is.

De mindig az van hogy pl 2-an kinyitotta az ajtót és azt mondta majd megallapodunk valamiben csak tanul valami online tanfolyamon

Megyek másnap már nem nyitja ki az ajtót,

Utána való héten megyek újra és újra megint nem.

Aztán lám megint az van hogy belestem az O újabb csapdájába mert azt mondta hogy megallapodunk valamiben és később zavarhatom majd hogy tudja mire fogni hogy én őt megint újra zaklatom mert csöngetek hozzá aztán megint kihívta a rendőröket. És mindig az van. A rendőröknek viszont már elegük van hogy mindig ki kell jönniük. Meg hogy mindig ez a nő hívja ki.

Ha legalább az lenne hogy leül velem szemben átbeszéljuk ezeket a dolgokat az egészet elejétől a végéig és megallapodunk valamiben mind a kettőnknek jó lenne.

2023. dec. 18. 20:20
 39/99 anonim ***** válasza:
65%
Mostmár ne higyj el mindent a qrvának, a rendőrt hagyd ki
2023. dec. 18. 20:32
 40/99 A kérdező kommentje:

Ezért kell valamit kitalálni.

A rendőri intézkedéssel szemben viszont legutóbb panasszal éltem.

Kijött egy dagadt szemuveges agresszív idős kotozkodo rendőr és a társa meg egy fiatal rendőrnő volt.

Ezen a rendőr uron látszott hogy gyűlöli már a munkáját. Se elkezdett velem ordibalni miért csöngetek hozzá ehhez a nőhöz miert lakok ott a kerületben és stb és stb.

Mivel nem vagyok köteles pláne egy mezei rendőrnek mondani bármit is mivel nem folyt vér és veszekedés sem volt.

Ez a nő azért hívta ki legutóbb is mert 2szer csongettem a bejárati ajtaján. Nincs ellenben távolság tartási is. Tehát ugyvedem szerint is ott lehetek ahol akarok. Ott lakok már pár hónapja albérletben és ehhez senkinek semmi köze.

És akkor ez a nő aki tartozik még is mondta szintén most ősszel hogy kifog engem csinálni ha nem huzok el a kerületbol és stb.

Tehát idegesíti és látszik rajta hogy idegesíti őt hogy én ott lakom.

De én mondtam neki legutóbb is legalább a pénznek egy részét vaga egyezzunk meg valamiben és utána egy életre elfelejtjük egymást.

De nem. Amúgy ez a nő drogozik ez már 100% aki tartozik nekem

2023. dec. 18. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!