Ha nekem tartoznak pénzzel kihez forduljak?
Több mint 1 millióról van szó, Sajnos nincs róla papír csak hangüzenet ahol beismeri. Már többször ki jött a rendőrség is, az illetőre, de csak én kerülők sz..r helyzetben mert hogy én őt zaklatom ezért több hónapja.
Polgári eres eljárás, de az pénzbe kerül és mivel nincs róla pecsétes papír kitudja hogy megnyerem-e És elég sok pénzbe kerül.
Nem tudom mi tévő legyek.
Fizetés meghagyást már csináltam, le sem sza..ta. Ügyvédet is felkerestem, de ő is azt mondta hogy én fogok belőle rosszul kijönni.
Viszont nem tudom felfogni tanaulópénznek mert ez rengeteg pénz. Ésévekig gyüjtőttem, én voltam a hü..e a naív akit megtévesztettek. De valamit kell csinálni,
91-es: amit te így összehordtal egy vicc.
1: van ugyvedem.
2: ez egy anonim oldal, ahol a társkereső is. Mindenki saját maga csinálja..olyan mint a képmegosztó oldalak. Mond ez neked valamit? Vagy a youtube videók. Azokat is meglehet osztani.
3: az hogy én mit gondolok és hogy szerintem prosti az az én véleményem. De akár a társkereső akár a rosszlányok.hun oldalon lévő embereket is meglehet osztani és ellehet mondani a véleményt.
Ez nem tartozok a bűncselekmények közé. Olvasd utána..
De készíthetek hangfelvételt ha ezt bizonyítás keppen használom fel. Mások is így csinálják. Azt hogy ezt mennyire fogadják el az más kérdés. De videót és hangfelvételt amit az ügyvédnek és a rendőrségnek készítek lehet csinálni.
Az amit idehanytam szintén nem ütközik jogi dolgokba, ugyanis ez egy anonim oldal amit már írtam fentebb.
Tudod mi lenne a szabálysértés? Hogyha a személyi igazolvány, lakcím, és ilyen adatokat adnék meg a nyilvánosság előtt O róla.
Na ez már beletartozik a BTK-ba. De e moderátorok is tudják és azonnal törlik az olyan kérdéseket ahol ez szerepel.
Mit gondolsz amikor megosztottam róla a társkeresost miért nem törölték le a kérdést?
Gondolkodjal már kicsit.
Az hogy én becsongetek hozzá szintén nem ütközik jogi keretek közé. Mivel én megyek valamiért mindennap ami nála van.
Hogyha azt mondja hogy kiadja nekem és hazavihetem amit tőlem vitt el akkor nem lenne becsomgetes sem.
Ha toled elvész valaki egy pl. Laptopot kölcsönbe egy hétre egyik barátodnsk. De az a laptop egy hét után mész érte, nem nyitja ki az ajtót majd folyamatosan mész mész érte, megint nem nyitja ki. Már már a nyakán vagy, majd azt mondja hogy te zaklatod a rendőrség meg Szt mondja hogy polgári keres eljárás. Vagyis veszítettek el laptopot téli adatokkal és egy barátot is.
Ellehet kicsit ezen gondolkodni.
O engem feljelentett zaklatásert miközben a dolgaim nála maradtak.
Eleinte szerelmi banatban voltam és azért kerestem őt. Amikor először megláttam őt sráccal. Rá 10 nappal miután azt mondta hogy együtt leszünk.
És kiborultam. Aztán utána már a dolgaimat akartam mai napig, visszakerni tőle, sőt egyszer mondta is hogy visszaadja csak tanul éppen de majd csongessek be hozzá. Ezt most mondta december elején..
Szintén fel lett véve.
95- olyan felvételem van ahol nekem Szt mondja ez a q..va hogy mondtam neki ez nem ér annyit mint amennyiért odaadta nekem őket. Elszakadtak a cipzár lejött róla és stb.
És akkor mondja hogy másnak ez a kabát meg ért volna 2 milliot is mert rajta van az ujjlenyomatom.
Ezt mondta nekem a nő.
Ami energiát ebbe a reménytelen ügybe fektettél, ha ugyanezt az energiát okosabb dolgokba fekteted, már a háromszorosát visszakerested volna ennek a pénznek ugyanennyi idő alatt.
Vannak helyzetek, amikor ésszel kell gondolkodni. Ez is egy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!