Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nekem tartoznak pénzzel...

Ha nekem tartoznak pénzzel kihez forduljak?

Figyelt kérdés

Több mint 1 millióról van szó, Sajnos nincs róla papír csak hangüzenet ahol beismeri. Már többször ki jött a rendőrség is, az illetőre, de csak én kerülők sz..r helyzetben mert hogy én őt zaklatom ezért több hónapja.

Polgári eres eljárás, de az pénzbe kerül és mivel nincs róla pecsétes papír kitudja hogy megnyerem-e És elég sok pénzbe kerül.

Nem tudom mi tévő legyek.

Fizetés meghagyást már csináltam, le sem sza..ta. Ügyvédet is felkerestem, de ő is azt mondta hogy én fogok belőle rosszul kijönni.

Viszont nem tudom felfogni tanaulópénznek mert ez rengeteg pénz. Ésévekig gyüjtőttem, én voltam a hü..e a naív akit megtévesztettek. De valamit kell csinálni,

2023. dec. 17. 21:02
 11/99 anonim ***** válasza:
71%
LOL
2023. dec. 17. 22:22
 12/99 anonim ***** válasza:
86%

"De nekem kell vissza ez a pénz"

Ha valóban kellett volna akkor fogod a fáradtságot és írsz egy szerződést az átadásról. Így olyan mint ha az a pénz kellene amit bedobtál szépen a tűzbe és elégett. Tekintsd tanulópénznek.

2023. dec. 17. 22:31
 13/99 anonim ***** válasza:
72%
tipik proli aki tud mindent, amikor meg megjön a baj óbégat.
2023. dec. 17. 22:50
 14/99 anonim ***** válasza:
92%
De hiába írod le még ezerszer, hogy kell neked ez a p3nz, akkor sem fogod visszaszerezni, ez az igazság.
2023. dec. 17. 22:57
 15/99 anonim ***** válasza:
83%

Hazudsz:

A fizetési meghagyásnak két (és nem több) kimenetele lehet:

1. Ellentmond, ekkor automatikusan perré alakul

2. Nem mond ellent, ekkor automatikusan végrehajtás következik

Nem igazán értem mit jelent ez a “le se sz.ta”, mivel mindenképpen bíróság vagy végrehajtó előtt kell felelnie. Nincs lehetősége le se szni.

Szóval ne hazudj hanem intézd a fizetési meghagyást vagy ha lusta/képtelen vagy rá akkor meg ne sírj itt.💁‍♂️

2023. dec. 17. 23:20
 16/99 anonim ***** válasza:
88%
Tanulopenz
2023. dec. 18. 04:01
 17/99 anonim ***** válasza:
74%

Egyetértek a 15-ös válaszolóval.

Jogilag ez a helyzet. Nem tudja azt csinálni, hogy le sem sz@rja, ha fizetési meghagyást kapott a követeléseddel kapcsolatban.

2023. dec. 18. 04:10
 18/99 anonim ***** válasza:
79%
Nem tartozik neked pénzzel, mert nem kért kölcsön, te kezdtél el neki programokat fizetni, moziba hívni, ajándékokat venni azért, mert "szerelmes" vagy kis szüzfiúként egy negyvenes csajba, aki világosan megmondta, hogy nem akar semmit a barátságon kívül. Amit a saját akaratodból ráköltöttél pénzt, NEM lesz tartozás csak azért, mert neked nem tetszik, hogy nem tudtad kizsarolni, hogy lefeküdjön veled és hogy párkapcsolatban legyetek. Hónapok óta ezen kattogsz, hiába mondja neked a rendörség, az ügyvéd, az itteni válaszolók, hogy az égvilágon semmi jogalapod nincs semmiféle pénzt visszakérni, amit önként költöttél el, és hogy senkit sem kényszeríthetsz arra pénzzel, hogy kapcsolatban legyen vagy szexeljen veled, ha nem akar. https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1250..
2023. dec. 18. 05:46
 19/99 anonim ***** válasza:
0%
7: Technikailag fizethetsz nem hivatalos "behajtóknak", hogy szedjék vissza a gázsit, bár nem hiszem hogy megérné aprópénzért verő embereket fogadni.
2023. dec. 18. 13:16
 20/99 anonim ***** válasza:
84%

Nem is kölcsön volt ez. Kicsit visszaolvastam a történtet. Milyen alapon kéred vissza?

Sajnos nem hinném, hogy sikerül. Nálunk a családban is volt ilyen, csak az rendes, lepapírozott dolog volt (400k előleg egy szakinak aki aztán nem csinált semmit és nem is fizette vissza csak ígérgetett). Így se történt semmi, pedig vagy egy éve már rendőrségi ügy lett belőle.

2023. dec. 18. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!