Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nekem tartoznak pénzzel...

Ha nekem tartoznak pénzzel kihez forduljak?

Figyelt kérdés

Több mint 1 millióról van szó, Sajnos nincs róla papír csak hangüzenet ahol beismeri. Már többször ki jött a rendőrség is, az illetőre, de csak én kerülők sz..r helyzetben mert hogy én őt zaklatom ezért több hónapja.

Polgári eres eljárás, de az pénzbe kerül és mivel nincs róla pecsétes papír kitudja hogy megnyerem-e És elég sok pénzbe kerül.

Nem tudom mi tévő legyek.

Fizetés meghagyást már csináltam, le sem sza..ta. Ügyvédet is felkerestem, de ő is azt mondta hogy én fogok belőle rosszul kijönni.

Viszont nem tudom felfogni tanaulópénznek mert ez rengeteg pénz. Ésévekig gyüjtőttem, én voltam a hü..e a naív akit megtévesztettek. De valamit kell csinálni,

2023. dec. 17. 21:02
 61/99 anonim ***** válasza:
100%

Sorolhatod reggeltől estig a baromságokat, hogy mekkora hülye voltál és hogy húzott le de már kezd unalmas lenni.

Én javaslom hogy legközelebb a megtakarításodat költsd pszichológusra / pszichiáterre.

2023. dec. 19. 13:08
 62/99 A kérdező kommentje:

Abszolút igazatok van. Akkor én csinálom a legjobban. Itt lakok ahol O lakik. Jogilag nem tud mit csinálni. Őt viszont idegesíteni fogja előbb utóbb majd. És a végén úgyis megtörik és visszaadja. Pszichológia az egész. Nem csinálok semmit, nem csöngetek be hozzá, nem zavarom nem szólok hozzá. Levegőnek sem nézem. És előbb utóbb megtörik és kénytelen lesz visszaadni csak hogy elköltozzek innen..

Addig meg türelmesen kell várni.

Novemberben már kezdt őt idegesíteni ez. Amúgy meg nem érdekel engem egy 44 éves elhasznált bőrbeteg pisztoly táska nő. Én érzelmileg ragaszkodtam hozzá mert tavaly azt mondta hogy meghalt az apja meg hogy nincsenek barátai sőt a barátja és tavaly halt meg rákban. Én őt megsajnaltam se sajnos O okozta a nekem a traumat. Ami ebből levonható: soha ne ismerkedjen senki jól kinéző egyedul elő és egyedulallo szingli gyerek nélküli 40+ éves nővel mert az ilyen nőknek már van egy berögzült életük és stílusok és aki ennyi idősen nem tud senki mellett sem megállapodni az már nem is fog soha.

2023. dec. 19. 13:20
 63/99 anonim ***** válasza:
100%
Huh te a vilag loosere vagy, semmit nem fogsz visszakapni, sot meg valoszinuleg tobbel lehuz majd :))) nem tudom hogy de amekkora looser vagy siman lehetseges :))) kerlek, majd irj egy privatot amikor fel ev mulva megint kiirsz egy kerdest azzal hogy a hatadon kurtak meg, vagy athallatszik ahogy reszelik, nehogy elmulasszam :))) A vilag vesztese vagy :))
2023. dec. 19. 13:56
 64/99 A kérdező kommentje:
63-as: Majd kiderül.
2023. dec. 19. 14:06
 65/99 A kérdező kommentje:
Én amúgy azt elismerem hogy lúzer voltam ebben. Ezért nem hagyom ezt annyiba. ;) sokkal többet jelent saját magunk becsülete mint bármi más.
2023. dec. 19. 14:27
 66/99 anonim ***** válasza:
100%
Én tízezer Forintért megmondom neked, hogy mennyit tudsz visszaszerezni a pénzedből.
2023. dec. 19. 14:46
 67/99 A kérdező kommentje:
66-. Először mond meg és ha sikerül visszaszerezni valamennyit akkor kifizetem azt a 10 ezret. Munkában sem fizetnek előre.
2023. dec. 19. 14:54
 68/99 anonim ***** válasza:
100%
41. válaszomban javasoltam ne csinálj magadból nagyobb madarat, erre mit látok? Egy nagy verebet.
2023. dec. 19. 15:53
 69/99 anonim ***** válasza:
100%
"Munkában sem fizetnek előre" 😁😁😁
2023. dec. 19. 16:01
 70/99 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológushoz! Igaz az se lesz olcsó.
2023. dec. 19. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!