Ha nekem tartoznak pénzzel kihez forduljak?
Több mint 1 millióról van szó, Sajnos nincs róla papír csak hangüzenet ahol beismeri. Már többször ki jött a rendőrség is, az illetőre, de csak én kerülők sz..r helyzetben mert hogy én őt zaklatom ezért több hónapja.
Polgári eres eljárás, de az pénzbe kerül és mivel nincs róla pecsétes papír kitudja hogy megnyerem-e És elég sok pénzbe kerül.
Nem tudom mi tévő legyek.
Fizetés meghagyást már csináltam, le sem sza..ta. Ügyvédet is felkerestem, de ő is azt mondta hogy én fogok belőle rosszul kijönni.
Viszont nem tudom felfogni tanaulópénznek mert ez rengeteg pénz. Ésévekig gyüjtőttem, én voltam a hü..e a naív akit megtévesztettek. De valamit kell csinálni,
Uhh téged rendesen palira vettek bátya.
Jobb ha nem csinálsz magadból nagyobb madarat.
42-es: de kar hogy ebben semmi nem igaz amit te leírtal.
Milliokrol van szó.
Évekig gyűjtöttem a pénzt amit elvett tőlem megtevesztesekkel.
És hiába végzett egyetemet nekem is van egyetemi végzettsegem. Semmit nem dolgozik évek óta.
És ha ezt nem hiszed kérdezd meg a szüleimet, vagy kérdezd meg azokat akiket szintén palira vett
És június 17-en tudtam meg hogy prosti miután beszéltem egy kopasz fickoval akivel együtt volt.
Kérdeztem tőle ti most kapcsolatban vagytok? Azt mondta nem csak előre megbeszélt sze.uakis szolgáltatás volt.
Ez van.
Engem nem érdekel hogy prosti vagy milyen kapcsolatai vannak.
Engem az érdekel hogy én úri emberként viselkedtem vele, sosem mondta azt hogy nem vagy az esetem és nem akarok tőled semmit, hanem szép lassan kigombolt rólam milliókat
Jah és nem hazudok vannak videó felvételek arról is amikor teljesen kábultan beszélt hozzám.
Plussz amikor ismertük egymást nekem kellett mindig neki gyógyszereket venni még kifizetni. Vagy 5 gyógyszert.
De nem kérdeztem meg tőle hogy miért szedi őket.
Erről ennyit. Nyomozza ki a rendőrség ezt az embert. Meg hogy miből él. Ne csak az egyik részről foglalkozzanak.
Azért költöztem oda ahová hogy szerezzek ellene minél több bizonyítékot, jogi keretek között illetve nem kell egy kis lakásban nyomorogni a szüleimneel és ahhoz képest ez a lakás nagyon olcsó.
"Erről ennyit. Nyomozza ki a rendőrség ezt az embert. Meg hogy miből él. Ne csak az egyik részről foglalkozzanak."
Mit nyomozzon ki a rendőrség azon hogy egy életképtelen szerencsétlen önként odaadta apránként a pénzét egy megbízhatatlan léhűtőnek? Az nem tartozik a rendőrség hatáskörébe, hogy olyan alacsony szellemi szinten vagy hogy önmagadtól elszórod a pénzedet. Se nem kényszerített rá se szerződést nem írtatok amivel jogos igényed lehet a pénzzel kapcsolatban. Innentől kezdve be lehet fejezni ezt a teljesen felesleges picsogást és elfelejteni a pénzt. Plusz tanulj az esetből és legközelebb ne legyél ekkora bohóc, bár elnézve az üzeneteidet te vélhetően a fejlődésre és a tanulásra képtelen egyén vagy...
Nem unod még a hazudozást? Pár napja még 450 ezer Forintot írtál, most meg már milliókról van szó? Egyetemi végzettséged sincs, itt még fizikai kétkezi melós voltál: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1250..
Ha nem hazudoznál folyton, talán hinne is neked valaki.
És ha lenne munkája. Nem tőlem kért volna munkát. Mert én munkaadó voltam tavaly. Munkát is én adtam neki. Hiába beszél valaki több nyelven ha semmit nem dolgozik.
Nekem panaszkodott hogy takaritonak sem vették fel.
47-es: Összesen értem a milliókat. De ha egy részét megadja már az is jó. Privát üzenetben bizonyítékokkal együtt szívesen le reszeletezem neked mindent.
És igen fizikai melós vagyok, mert egyetemi végzettség amit végeztem nem ér semmit.
De feltalálók magamat. Meg ha nehéz is.
Én meglettem teveszetve csúnyán és nem 100-2000 forintokrol van szó. Ha azt mondaná nekem ez a nő: hogy bocsánatot kérek tőled , nem vagy az esetem visszaadok valamennyit amennyit nekem adtál. És utána felejtsük el egymást.
Ha utána ha ezt elmondja és visszakaptam tőle valamennyit zaklatnam akkor már jogos is lenne neki a felháborodás
Emberek vagyunk nem állatok.
Nem kapok tőle vissza semmit. Meg is mondta, meg hogy szerezzen vissza ahogy tudom..O önként nem fogja visszaadni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!