Szerinted a bankok megfosszák a hiteleseiket a család fogalom minimumától?
Kamatos kamatról hallottál már? Van egyáltalán fogalmad róla, hogy miért kell ennyit visszafizetned?
Igen hallottam!
Ez épp olyan dolog mikor az uzsorásokat büntetik mert feszt zaklatják a pénzért akinek kölcsönadta.
Az uzsorások is befészkelijk magukat egy család életébe és gyökeresen megválltoztatják azok életüket nem gyengén!!! Ezért büntetik őket.
Pont ezért szeretném beperelni a bankokat mert ugyan az, csak lepapírozva. Csk látni kell a fától az erdőt! ;)
Logika!!!
Már sokan próbálták támadni a bankokat, de ez írányba még senki és szerintem ha ez írányba megyek és támadom meg őket, nagyobb sikerrel járok mint az eddigiek!
A végeredmény ha belegondoltok igazm van, mert ez a való világ és az igazság!
Ti mit csinálnátok azzal akinek kölcsönadtok és nemtudja fizetni? Feszt zaklatnátok és az addigi életüket felboritanátok, ergo megfosszátok a normál szabad családi élet fogalom minimumától!
Ember, te is melegedni jártál matekórára!
A kamatos kamat fogalmát tehát NEM érted. Tudod ez az a pénz, amit a bank kifizet NEKED, ha kölcsönadsz neki lekötött betét formájában hosszabb távra. Használja a pénzed és ezért fizet is. Az rendben van? Akkor nem tiltakozol? Az nem uzsora?
Ember, a futamidő-hosszabbítás egy OPCIÓ, amivel akkor élhetsz, ha nem tudod a jelenlegi törlesztőt fizetni.
Igen az! Amit én nem akarok mert örülök ha kifizetem egyszer. De 11 honappal a vége előtt eladják a behajtócégnek és így még + 10 évig fizessem, ez noszensz!
A 11 honap alatt 1.200.000HUF-ot kelett volna kifizetnem, de ezt tudják, hogy nem tudnám! Hisz volt egy hitel dátum vége 2013.május 15. ha addigra nem megy le a fentmaradó hitel ami 24.000-el nem menne. megtámadhatamvolna és megtehetném, hogy ne fizessem ki a lejárat utáni összeget!!!
Ezért inkább a lejárat előtt eladják, hogy megkapják a pénzüket!
Ember, te is melegedni jártál matekórára!
:)
A kamatos kamat azaz amikor az uzsorás 1 honapra 100%-ot kér vissza tőled!
Pl: 100.000 kölcsön egy hónap alatt 200.000 Huf lesz!
Na ezaz uzsora és nem betétek kiadása!
Na jó, ha ennyire ráérsz, pereld be a bankot, maximum körberöhögnek.
Elég szomorú ha körberöhögnének mert sok ember már ezek okok miatt kiugrál meg családok mennek szét hazánkba!
Ez nem kamú hanem a tény!
Tényleg nevetséges, nem???
Számomra ez a dolog nem elbagatalizáló dolog mint számodra!
Ne haragudj, de így ez a hozzászólásaid nem korrekt.
"Pont ezért szeretném beperelni a bankokat mert ugyan az, csak lepapírozva."
Ha ilyen gonoszak, minek vettél fel tőlük hitelt? Lehet, hogy nem akarod elbagatellizálni a dolgokat, de mégis úgy viselkedsz, mint egy durcás kisgyerek, akinek elvették a játékát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!