Szerinted a bankok megfosszák a hiteleseiket a család fogalom minimumától?
De aki adja az árút az hitelre adja, amit a bank hitelez meg neked.
Tehát a bank az árúra hitelez neked amit vissza kell fizetni.
Nem neked adja a hitelt hanem aki az árút hitelre eladta neked!
Most látom, hogy személyesen érint az ügy. Ezt nagyon sajnálom.
De nehogy váláson meg öngyilkosságon gondolkodjatok! A gyerekeknek még hitellel élni is jobb, mint árván vagy elvált szülőkkel!
Most már nincs más hátra, mint előre: meg kell találni a módját, hogy lehet több pénzt szerezni. Jó szakmával, nyelvismerettel mindenképpen a külföldi munkát javasolnám: akár csak Ausztriáig kell elmenni, ahonnan könnyű hétvégére hazajárni, 15-20 euros bérből már könnyű törleszteni a hitelt.
"De aki adja az árút az hitelre adja, amit a bank hitelez meg neked.
Tehát a bank az árúra hitelez neked amit vissza kell fizetni.
Nem neked adja a hitelt hanem aki az árút hitelre eladta neked!"
Ezt hitele válogatja. Vannak szabad felhasználású hitelek is, amit bármire lehet költeni. Bár persze ezek drágábbak.
De akárhogy is, praktikusan mindig ugyanoda lyukad ki az ember: akármilyen konstrukciót is vett fel, akárhogy is ment a pénz, a hitelt a hitelfelvevőnek kell visszafizetnie.
Köszönöm a biztatást, de ez a hajó már elúszni látszik.
Nemhiszem, hogy kilépek a nyolcról mert az gyáva ember. Nem akarok elfutni a problémától mert nem arra neveltek.
De sajnos valóban igaz az, hogy nem gyengén más írányba terelik az emberek életét, ami normálisan nem arra haladna.
de úgygondolom, hogy erről csak beszélnek és lehetne valamit keresni beperléssel a fentiekbe említett dolgokkal. Mert ez írányba tudtommal még nem indított senki se Bankok elleni pert. És ezt már bebizonyították elméletben de nem mondják ki, hogy veszélyes vizekre evezett a bank, hogy ilyen nyomást rak az emberekre.
Mert egyenlőre 4 tagú a családom és nem 5. Az ötödik meg ne szóljon bele a családom életébe mert nincs joga! Ezzel nem azt mondom, hogy nem fizetem ki a hitelem, de kifizetem, csak türelmet és időt kérek ahogy tőlünk is azt kérik a kormány tagok, hogy majd jobb lesz később. Na én is ezt szeretném mondani, csak fogadják el! Pont azért mondanám ezt, mert felelősségem van ezen a téren és kifizetném nem azért mert nem akarom!
Mert akkor 35000 fizettünk albérletett. Akkor azzal mézesmadzaggal meg kelett fizetnem 42000, de legalább saját.
Na akkor 7000- több volt.
Most meg 47000-el több!
Nem mindegy, idd ki vagy vidd ki!
jah és ez csak egy. Mivel nekünk nem volt olyan szerencsénk, hogy egy kis hátsó támogatást kapjunk a szülőktől ezért magunkra kellett számítani és a bevételünkre. De a kreált válság is közbejött meg a sok kamú szöveg amivel manipulálják a devizákat, be tette a kúlcsot.
ha ugyan az lenne a felállás munkahelyem és fizetésem mint akkor és nem léptem volna hamarabb lezajlott volna.
Most külföldre járok dolgozni anyu cégvel, de ahova járok a multi áruházláncok miatt már az se nagy üzlet.
Nekünk előbb a kamat megy nagy részt és a végén a tőke. De mivel a forint olyan gyenge emiatt a tőke megemelkedett és így a kamat is!
Kifizettünk már 3.8 millát és több az adósságunk mint amikor felvettük!
nem akarok sírni meg sajnáltatni magam vagy magunkat, de ez ki lett találva jól!
Mert ez a nyomás flűlír mindent és kihat mindenre és háttérbe helyezi amiért csináltad az egészet. éN AZÉRT CSINÁLTAM HA DOLGOZOK LEGALÁBB EGY LAKÁSOM LEGYEN AZ ÉLETBE. Én kifizetem a gyerekeimnek meg legyen valami kezdésnek. Tudatába voltam azzal, hogy 20 évig fizetem majd, az átlagéletkorba benne lettem volna, hogy a gyerköcöknek ne keljen fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!