Szerinted a bankok megfosszák a hiteleseiket a család fogalom minimumától?
A CSALÁD FOGALOM SZABADSÁGA MINIMUÁTÓL.
Elnlzést, helyesbitettem a kérdést.
NEM
(ha csak ennyire vagy kíváncsi, ne olvass tovább)
Az emberek hülyesége fosztja meg őket a "család fogalom minimumától." Pénzt kaptak, cserébe azt ígérték, visszafizetik. Ha nem tudják, az nem a bank hibája. Az sem, hogy igyekszik behajtani az embereken a saját pénzét. Tessék gondolkodni, mielőtt felveszel kölcsönt.
Önmagukat fosztják meg tőle.
Nem hitelre (ráadásul egy igen kockázatos félére )alapozni a hátralévő életüket. A bank a csak a pénzét akarja vissza,ha nem kapja vissza elviszi a fedezetet.
De ezzel a mondattal, hogy "tessék gondolkodni előtte" nem tellik többre?
De ezt a Bankok is feltehetnék maguknak a kérdést, ha vissza akarják kapni a pénzüket, mielőtt kiadják.
Mert ha feltette volna magának, most ezt a kérdést nem tettem volna fel én!
Vagy nem?
ne vegyétek magatokra kérlek, de ezzel a felfogással nem csodálkozok, hogy fogyik a Magyar.
És a vadúl a népünk és ez a mostani gyerekekre is kihatt ami csak rosszabb lesz!
Vagy ti ezzel nem értettek egyett?
NEM
Senkinek nem volt kötelező soha hitelt felvennie. Engem - és még két testvérem - gond nélkül felneveltek a szüleink albérletben. A gyereknek ugyanis semmi baja nem lesz attól, ha albérletben él.
Másra nem hinném, hogy nagy összegű kölcsönt vettek fel az emberek, max. autóra, de azt inkább nem kommentálnám. Fogyasztási cikkre hitelt felvenni a legalja, autót, tv-t, stb-t az ember olyat vesz, amit helyben ki tud fizetni. Régi paraszti okoskodás, de még mindig igaz.
Én azt látom, hogy az emberek rosszul gondolkoznak. Azt mondják: "nekem jár" ez vagy az. Ehelyett azt kellene mondaniuk: "megkeresem a pénzt rá".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!