Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szerinted a bankok megfosszák...

Szerinted a bankok megfosszák a hiteleseiket a család fogalom minimumától?

Figyelt kérdés
Egy IGEN vagy NEM-et kérek csak.
2012. jún. 18. 22:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/147 A kérdező kommentje:

A CSALÁD FOGALOM SZABADSÁGA MINIMUÁTÓL.

Elnlzést, helyesbitettem a kérdést.

2012. jún. 18. 22:21
 2/147 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy mit értesz a "család fogalom szabadsága minimuma" alatt, de a válasz nem, a bank nem foszt meg senkitől semmit.
2012. jún. 18. 22:24
 3/147 A kérdező kommentje:
Ok,bövebben arra gondoltam, hogy akinek van családja és hitele is ami nem lehet kevés akkor nem tud foglalkozni a családdal a gyerekekkel, nő a feszűltség ha egy kereset kiesik. Vagy rosszabb esetbe mindkettő. Akkor nő a feszkó jönnek a veszekedések a gyerek ha nem akarja akkor is meghallja. ezek dolgok miatt már nem kevés család szétesett. jah a legrosszabb az amikor öngyilkos lesz az ember a sok zaklatástól és nyomás miatt!
2012. jún. 18. 22:34
 4/147 anonim ***** válasza:
100%

NEM

(ha csak ennyire vagy kíváncsi, ne olvass tovább)

Az emberek hülyesége fosztja meg őket a "család fogalom minimumától." Pénzt kaptak, cserébe azt ígérték, visszafizetik. Ha nem tudják, az nem a bank hibája. Az sem, hogy igyekszik behajtani az embereken a saját pénzét. Tessék gondolkodni, mielőtt felveszel kölcsönt.

2012. jún. 18. 22:37
 5/147 anonim válasza:
100%

Önmagukat fosztják meg tőle.

Nem hitelre (ráadásul egy igen kockázatos félére )alapozni a hátralévő életüket. A bank a csak a pénzét akarja vissza,ha nem kapja vissza elviszi a fedezetet.

2012. jún. 18. 22:45
 6/147 A kérdező kommentje:

De ezzel a mondattal, hogy "tessék gondolkodni előtte" nem tellik többre?

De ezt a Bankok is feltehetnék maguknak a kérdést, ha vissza akarják kapni a pénzüket, mielőtt kiadják.

Mert ha feltette volna magának, most ezt a kérdést nem tettem volna fel én!

Vagy nem?

2012. jún. 18. 22:46
 7/147 A kérdező kommentje:

ne vegyétek magatokra kérlek, de ezzel a felfogással nem csodálkozok, hogy fogyik a Magyar.

És a vadúl a népünk és ez a mostani gyerekekre is kihatt ami csak rosszabb lesz!

Vagy ti ezzel nem értettek egyett?

2012. jún. 18. 22:50
 8/147 anonim válasza:
89%
Ha meg nem adna akkor meg azért fúrná a társadalom "a gonosz karvalytőke nem engedi hogy a magyar családok otthonhoz juthassanak,ezzel népességünket és nemzeti szuverenitásunkat fenyegetik",de alapvetően igazad van .
2012. jún. 18. 22:53
 9/147 anonim ***** válasza:
100%
Most szolgáltassunk igazságot, hogy ki a hülyébb, aki fedezet nélkül ad hitelt, vagy aki fedezet nélkül vesz fel hitelt? Különben nem értem, hogy egy családnak a megélhetéshez miért kell hitelt felvenni? Nem alapvető létszükséglet az, hogy valakinek hitele legyen - az a plazmatévéhez, autóhoz, lakáshoz, számítógéphez kell. Ha valakinek a család fogalom minimuma ezeket jelenti, azt csak sajnálni tudom.
2012. jún. 18. 22:56
 10/147 anonim ***** válasza:
100%

NEM

Senkinek nem volt kötelező soha hitelt felvennie. Engem - és még két testvérem - gond nélkül felneveltek a szüleink albérletben. A gyereknek ugyanis semmi baja nem lesz attól, ha albérletben él.

Másra nem hinném, hogy nagy összegű kölcsönt vettek fel az emberek, max. autóra, de azt inkább nem kommentálnám. Fogyasztási cikkre hitelt felvenni a legalja, autót, tv-t, stb-t az ember olyat vesz, amit helyben ki tud fizetni. Régi paraszti okoskodás, de még mindig igaz.

Én azt látom, hogy az emberek rosszul gondolkoznak. Azt mondják: "nekem jár" ez vagy az. Ehelyett azt kellene mondaniuk: "megkeresem a pénzt rá".

2012. jún. 18. 23:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!