Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szerinted a bankok megfosszák...

Szerinted a bankok megfosszák a hiteleseiket a család fogalom minimumától?

Figyelt kérdés
Egy IGEN vagy NEM-et kérek csak.
2012. jún. 18. 22:18
 91/147 anonim ***** válasza:
De ennek semmi értelme, fogd már fel! Most őszintén, kit érdekel, hogy van-e családod? A hitel szempontjából teljesen érdektelen. Ha olyan helyzetbe kerülsz, hogy te nem tudod őket eltartani, akkor az állam veszi gondozásba őket addig, amíg fel nem nőnek. Éhen halni, fázni nem fognak.
2012. jún. 19. 22:25
 92/147 A kérdező kommentje:

Jó, elovastam és tisztába vagyok vele, mi a felelősségem.

Én ki akarom fizetni, sose mondtam azt, hogy nem akarom!

2012. jún. 19. 22:27
 93/147 anonim válasza:

"Én ki akarom fizetni, sose mondtam azt, hogy nem akarom"

Akkor miért is karod a bankot perelni?

2012. jún. 19. 22:30
 94/147 anonim ***** válasza:

"Az emberi jogok a bíróságon többet jelent mint egy szerződés megtámadása, pláne egy bank ellen!"

S neked milyen emberi jogod csorbult? Tiltották a vallássod gyakorlását? Korlátoztak a személyi szabadságodat vagy a munkához való jogodat? Meg kéne tanulni, hogy nem csak jogok, de KÖTELESSÉGEK is vannak. Te kötelességet vállaltál, hogy visszafizeted azt a hitelt, akkor is, ha a családod szétmegy - persze ez így nem volt benne a szerződésben, ahogy mondjuk az sincs benne, hogy az ügyintéző fazonnak piros vagy kék nyakkendője lesz. Különben határozott véleményem, hogy törleszthetted volna normálisan is, csak te magad egy lépést nem voltál hajlandó tenni az ügy érdekében.

2012. jún. 19. 22:30
 95/147 A kérdező kommentje:

De ennek semmi értelme, fogd már fel!

azért mert nem a szerződéssel jövök meg azzal, hogy miért ilyen sok a törlesztőm?

Most képzeld el van ilyen hiteled, mész dolgozni és azon jár az agyad, hogy fizeted ki e magass törlesztődet!

Flusztrált vagy, a munkahelyeden mégha nem is kellene de kisugárzod, hogy gondjaid vannak, letőrt vagy, nincs életkedved, hazamész az aszonnyal balhézól mert tehetlenek vagytok, mert ha eladjátok a házat még akkor is marad hitel és hová mentek ha nincs hová. A gyerekekről nem is beszélve ha van a hitelesnek!

2012. jún. 19. 22:37
 96/147 A kérdező kommentje:
Ezek szerint így normális az én személyi szabadságom és a munkához illetve a környezetemmel való kapcsolat!!!
2012. jún. 19. 22:40
 97/147 A kérdező kommentje:

Te kötelességet vállaltál, hogy visszafizeted azt a hitelt, akkor is, ha a családod szétmegy - persze ez így nem volt benne a szerződésben

Na pont ezaz a lényegre tapintottál, de nagyon!

Mennyi család ment így tönkre a hitelek miatt? Mennyi ember ugrált ki az ablakon?

Magyarúl bekövetkezik az aminek nem kellene normál helyzetbe és mindez egy hitel miatt amit Bank adott.

Kihangsúlyozom azt is, hogy akik felvesznek bármilyen kölcsönt az visszaakarja fizetni de valami ok-okok miatt nemtudja. De ezek a negatív dolgok nem kellenének, hogy bekövetkezenek a egy család életébe, amiket a fentiekbe ecseteltem.

2012. jún. 19. 22:47
 98/147 A kérdező kommentje:

Akkor miért is karod a bankot perelni?

Most írtam le.

Köszi a kérdést!

2012. jún. 19. 22:49
 99/147 anonim ***** válasza:
Elkövettél egy súlyos hibát: felvetted a hitelt. Majd utána a másodikat: nem fizetted. Értem én, hogy ez stresszt okoz és rombolja az életed, de ez a te hibád. Ne a bankot okold, haragudj magadra.
2012. jún. 19. 22:51
 100/147 A kérdező kommentje:

Persze, hogy haragszom magamra ez természetes!

De stresz mentesen miért nem élhetem az életem ha van hitelem?

Miért kell törvényszerűnek lennie, hogy ha valaki nem tudja fizetni a hitelét az ne tudja esetlegesen a családját biztonságba és gyermekeit ha van neki felnevelni?

Miért kell beleszólni indirekt módon egy család életébe???

2012. jún. 19. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!