Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szerinted a bankok megfosszák...

Szerinted a bankok megfosszák a hiteleseiket a család fogalom minimumától?

Figyelt kérdés
Egy IGEN vagy NEM-et kérek csak.
2012. jún. 18. 22:18
 131/147 tetro ***** válasza:

A kérdésedre kb ötven válasz jön. De te úgy teszel mintha semmit sem fognál fel belőlük.

Vissza akarod fizetni a hiteled? Senki sem áll az utadba. Nem tudtad a szerződés szerint visszafizetni, ezért kérik tőled egyben. A bank nem volt felelőtlen, a lakás fedezeted. A szerződést nem volt kötelező aláírnod. Elfogadtad az ütemezést, de nem tartottad be. A bank pedig tudod a tulajdonosok pénzéből ad neked hitelt, és ők szeretnék ezt visszakapni.

2012. jún. 20. 16:15
 132/147 anonim ***** válasza:

tetro

Fölöslegesen mondod neki, már számtalanszor le lett neki írva. Vagy nem fogja fel és tényleg ennyire hülye, vagy csak trollkodik.

2012. jún. 20. 16:29
 133/147 A kérdező kommentje:

Megértettem nem vagyok hülye!!!

Nemtudom mi az a trollkodás, gondolom az amikor KAMU kérdéseket tesznek fel.

Mindenesetre most jöttem vissza az ügyvédtől és elmondtam ugyan azt neki mint nektek!

Nem nézet hülyének, sőt...!

Csak azt mondja, hogy ez a dolog nagyon összettet, amit tudok én is nagyon jól és nincs ilyen törvénybe, amiket felhoztam e kérdésként kifogásaimat.

Talán egy star ügyvéd elválalná a dolgot, de ő ehez kicsi! Egy biztos és idézem amit mondot.

kellene ilyesmi törvény ami egy új világrend is szügségeségét is jelentené. De természetesen e törvények nem lehetnének visszamenőlegesek, hanem a törvények elfogadásától lennének hatájosak.

Mind1 ez van!

Addig is megteszek ahogy eddig is mindent, hogy tudjam fizetni a rámeső részt!

2012. jún. 20. 16:56
 134/147 anonim ***** válasza:
100%

"ami egy új világrend is szügségeségét is jelentené."

Mindezt azért, mert nem ismered el, hogy nem a bank a hibás, hanem te.... Ez egy vicc, ne haragudj.

2012. jún. 20. 16:57
 135/147 anonim ***** válasza:

"kellene ilyesmi törvény ami egy új világrend is szügségeségét is jelentené"

Húúú, mi lesz még itt, ajjajj.

Amúgy mi a nagy terv, amit előadtál az ügyvédnek?

2012. jún. 20. 17:04
 136/147 A kérdező kommentje:

Olvass vissza és megtudhatod, milyen írányból lehetne az egyoldalú szerződés megkötést megakadályozni!

Mégegyszer nem írom le.

Az alkotmányba bele van foglalva a lakhatás mindenkit megíllet!

Ennek ellenkezőjét csinálja a bank azokkal akiket kiköltözttet.

2012. jún. 20. 17:11
 137/147 anonim ***** válasza:

A lakhatás és a saját tulajdonú lakás nem ugyanaz.

Visszaköltözhetsz a szüleidhez, persze, és mindjárt van hol laknod.

2012. jún. 20. 17:12
 138/147 A kérdező kommentje:

Ez egy vicc, ne haragudj.

Nem haragszom!

Miért mit vársz a mai világtól?

Inog az egész a sok hülyeség miatt, amiket az okosok kitaláltak!

Szerinted így jó minden? Sima az életed, egyszer minden elavúl akárcsak a benzin motor!

ha nem tudnád nem véletlenűl próbálnak alternatív autókat csinálni.

Ami megválltoztatja a közlekedési szokásokat a mai helyzetől!

Más világ és rend kell ide!

2012. jún. 20. 17:17
 139/147 anonim ***** válasza:

1. Nem hiszem el, hogy ügyvéd neked ilyet mondott, feltételezem, hogy hazudsz.

2. Nincs olyan, hogy egyoldalú szerződésmegkötés.

2012. jún. 20. 17:25
 140/147 anonim ***** válasza:

Nézd, az én fejemben agy van, nem vattacukor. Nem sima és nem problémamentes az én életem sem (kié az?), de vannak szabályok, amiket megismertem, tudomásul vettem, igyekszem betartani és GONDOLKODOM!

Nekem is volt devizahitelem, 2 millió forint mindössze, öt évre, rendben kifizettem (bár az utolsó pár hónapban nekem is megnőtt a törlesztőm). A vállalkozásom fejlesztésére vettem fel, nagyon megérte. Fogyasztási cikkekre, lakásra, kocsira, nyaralásra, tévére nem kérek kölcsön, mert nem adósítom el magam olyasmiért, ami nélkül lehet élni és össze lehet rá spórolni a pénzt.

A saját lakás nem jog, élhetsz bérleményben.

Ez tetszett:

"Inog az egész a sok hülyeség miatt, amiket az okosok kitaláltak!"

Tudod, EZ az élet. lehet Tanulni, képezni magad, lehet tájékozódni, és ez alapján hozni életre szóló döntéseket, és akkor nem a f*tyi rossz végén fogsz állni.

2012. jún. 20. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!