Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szerinted a bankok megfosszák...

Szerinted a bankok megfosszák a hiteleseiket a család fogalom minimumától?

Figyelt kérdés
Egy IGEN vagy NEM-et kérek csak.
2012. jún. 18. 22:18
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/147 anonim ***** válasza:

Az, hogy a lakhatás mindenkit megillet, nem azt jelenti, hogy az állambácsi köteles neked lakást biztosítani, azt meg mégkevésbé, hogy a bank fizesse ki a lakásodat.

Elmehetsz albérletbe, senki nem tiltja meg.

2012. jún. 20. 17:54
 142/147 A kérdező kommentje:

Valószínű, hogy eladom a lakást mert be kell, hogy lássam azt is, hogy széllel szembe nem lehet hu@yozni!

természetesen igazatok van, ahogy eddig is ezt mondogattam.

De azért ne itéljetek el mert szeretnék valami úton módon kimászni ebből a mókuskerékből!

Hidjétek el, hogy amiket itt mondtam van alapja és végigvihető lenne. csak hát ugye itt is megfizetni azt a star ügyvédet aki beválalná.

csak, hogy hiteles legyek előttetek mert én korrekt embernek tartom magam és nem futamodok el dolgok elől.

A Facebookon Gargya Zsolt néven megtaláltok!

Jah meg, hogy nem trollkodom vagy mi! :)

2012. jún. 20. 18:42
 143/147 A kérdező kommentje:
DEBRECEN
2012. jún. 20. 18:42
 144/147 anonim ***** válasza:

"Elnéznéd azt, hogy gyermekeid nem a normális család mintát látja?"

Mi a nem normális családi minta? Az, hogy apu 7/24 dolgozik, gondolom tényleg nem az (bár nem vagyok szociológus). Csakhogy apu ezt magának vállalta és tudta, hogy ez bekövetkezhet. Csak apunak a normális családi mintához kellett még egy dolog: a lakás. Mert lakás nélkül apu senkinek érezte magát, eladták neki a reklámok ezt a hülyeséget. Lakás/autó/lapostévé/mobiltelefon nélkül senki az ember, ezért apu egy lehetetlen pénzügyi küldetést vállalt, ami rosszul sült el, most meg úgy tűnik még be is dilizett (Új világrend, bankok beperelése a személyiségi jogok csorbításáért). A bank ha akarná sem tudná elvenni a jogaiat a családi és személyes életetdtől, azt te szúrtad el, a frusztráltsággal és többivel pszichológushoz tudsz fordulni.

2012. jún. 20. 18:43
 145/147 anonim ***** válasza:

"Hidjétek el, hogy amiket itt mondtam van alapja és végigvihető lenne. csak hát ugye itt is megfizetni azt a star ügyvédet aki beválalná."

Magyarországon nincsenek "sztárügyvédek". Az olyféle trükközéseket az angolszász jogrendszerben lehet megcsinálni, nálunk nem.

Vannak nagyon jó ügyvédek, ők persze el sem vállalnák az ügyet, hiszen látják, hogy nincs alapod amire hivatkozhatnál és eleve bukta az ügy. Veszett ügyet pedig senki sem vállal el szívesen még sok pénzért sem.

2012. jún. 20. 18:45
 146/147 A kérdező kommentje:
Örülök neki azért, hogy vannak emberek akiket azért érdekel ez a gondolatmenet mégha nem is értenek velem együtt!
2012. jún. 20. 19:22
 147/147 anonim ***** válasza:

Végig olvastam az összes hozzászólást. Egyetértek Veletek, hogy mindenki maga dönti el, hogy vesz fel hitelt és vállalja, hogy visszafizeti. Na de . Nem akarom a kérdezőt védeni, mert nem érdemli meg, de a bankok IS igenis hibáztak a sok devizahitellel. Mert, amikor mi vettük a lakásunkat, szó szerint ránk akarták erőltetni a devizahitelt. Csakhogy én általában mindennek utánanézek mielőtt döntök és elolvastam sok oldalt és kikértem független szakember véleményét és már akkor 2007-ben azt javasolták, hogy ne vegyek fel devizában hitelt, inkább forintban. És bizony jóval olcsóbb lett volna a deviza, a törlesztő havonta. Amikor mondtam a bankba, szinte ufonak néztek és mindenáron a devizára akartak rábeszélni. Na most egy olyan embert, aki nem ért hozzá és miért is kellene érteni hozzá mindenkinek, azt könnyen rábeszélik, mert azt gondolhatják, hogy azért ül ott az ügyintéző, hogy segítsen. Egyébként tanítani kellene már gyerekkorban az iskolában a pénzügyi ismereteket, mert sajnos a magyaroknak nincs olyan . :( De még egy példát írok. A barátnőm, amikor vette a házát, nem is engedélyezték a forinthitelt, pedig azt szeretett volna. Aztán megemelkedett a törlesztője a duplájára. Ezt csak azért írom, hogy lássátok, hogy nem minden esetben az emberek döntöttek a deviza mellett. Egyébként azt gondolom, hogy ezt az egészet valakik nagyon jól generálták.

Kérdező, megnéztem a facebookon az oldalad. Egyetlen debreceni van ilyen névvel. Megnéztem a képeket. Ha idén a tengernél voltál, volt rá pénzed, akkor miért nem inkább a hiteled fizetted és akkor nem mondják fel. Vagy az nem Te vagy?

2012. jún. 24. 16:11
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!