Szerinted a bankok megfosszák a hiteleseiket a család fogalom minimumától?
"Kihangsúlyozom azt is, hogy akik felvesznek bármilyen kölcsönt az visszaakarja fizetni de valami ok-okok miatt nemtudja. De ezek a negatív dolgok nem kellenének, hogy bekövetkezenek a egy család életébe, amiket a fentiekbe ecseteltem."
Nem kell felvenni hitelt olyan fogyasztási cikkekre, amire nem telik (és a lakás is ez a kategória) és akkor nem lesz gond, hogy nem tudsz fizetni, nem megy tönkre a család sem.
De ki szól bele b.meg? A bank csak a pénzét akarja.
Nekem is volt hitelem. DEVIZA!hitelem. Én is többet fizettem a végén, mint kezdetben. DE mivel úgy vettem fel a hitelt, hogy kalkuláltam egy esetleges háromszoros szorzóval is, tudtam fizetni. Nem ölt meg a stressz. De ha aggasztott is, ez nem a bank hibája volt.
értem én amit mondasz, nincs is vele semmi bajom. De akkor jó lehetősség volt, lett volna!
Hidd el nekem nincs lap tv. nincs autom!
Többet mondok amink van minden készpénzért vettük meg.
Csak a lakás van hitelre, de elég szomorú az is, hogy ebbe a nagy demokráciába a XXI. századba ha dolgozól és akkár hetekre othonhagyod családod, hogy kifizesd amit kell. Mindezeknek ellenére ezek dolgoknak meg kell, hogy történjen. És az, hogy most erről beszélünk!
ma 23:13
A gondolkodással van itt gond. Ne a bankra haragudj. Fogd fel úgy, hogy TE költekeztél túl.
Ok, majd meglátjuk mi lesz ennek a vége!
De azért nem akarok elválni egy hitel miatt, mert ez nem normális dolog!
Akkor se ha túl költekeztem.
A magánéletre óhatatlanul rányomja a bélyegét a pénzzavar. Ezt nektek kell megoldani.
Ha a nejed szórja a pénzét a plázában, akkor sem a pláza tehet róla. Vele kell megoldanod a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!