Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banki csalás áldozata lettem....

Banki csalás áldozata lettem. Van esély?

Figyelt kérdés
Tavaly decemberben 2 milliót le emeltek a számlámról. Hamis netbank oldalon meg adtam az adataimat, SMS kódot. Lett feljelntes, penzvisszahivasi kérelem indítva. Kiderült a tranzakció után másnap le vettek az összeget készpénzben. Az utalás és a pénz felvétel között eltelt 30 óra és nem tett semmit a bank. (Azonos volt a küldő és a fogadó bank). Érdemes a Pénzügyi Békéltető testulethez fordulni? Van esélyem kártérítésre?

jan. 15. 19:28
 171/173 A kérdező kommentje:

Ki olyan amatőr, hogy lopott számlán parkoltatja a pénzt?

Ez nettó baromság.

Onnan tudom a külföldöt, hogy a rendőrségi nyomozasbol kiderult, hogy volt külföldi ip címről történő bejelentkezes. Egy ember nem tud csaló lenni, főleg úgy nem, hogy az országból akár mindent csinálni. Esélytelen. Vagy akkor le is bukik.

febr. 15. 21:44
 172/173 anonim ***** válasza:

"Ha pl aki nyitja nekik a bankszamlat pár 10ezerért kapna mondjuk 5 év börtönt, egyből alább hagyná a kedv, hogy nyissanak számlát"

Vagy nem. Mert a hajléktalan csak örül, ha lecsukják, mert fűtött helyen van és ételt kap.

febr. 15. 21:45
 173/173 anonim ***** válasza:

"a rendőrségi nyomozasbol kiderult, hogy volt külföldi ip címről történő bejelentkezes"

LOL. Elég egy VPN és akármilyen országból bejelentkenzek.

febr. 15. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!