Banki csalás áldozata lettem. Mit tegyek?
Profi csalóknak kiadtam a bankkártya adataimat, akik megkárosítottak egy nagyobb összeggel. (Álcázott telefonszámmal hívtak, tudták a nevem, alap adataimat, volt várakoztatás, zene, átkapcsolás, sípszó, minden ami egy ilyen esetben szokott lenni.) Jelentettem a banknál utána egyből az esetet, tiltották a kártyám és küldtek a központba egy jegyzőkönyvet a történtekről, ott majd kivizsgálják az esetet 30 napon belül. Szerintetek van esély a kár megtérülésére? Ezek után tettem feljelentést is a rendőrségnél, de a nyomozó nem ért rá, ezért adtak egy e-mailes elérhetőséget, hogy oda írjam meg részletesen a történteket. Ez 3 napja volt.
Szerintetek mikor fognak reagálni? Van még más dolog, amit tehetnék az ügyem érdekébe?
Kérek mindenkit, hogy segítő szándékkal írjon csak. A lehülyéző kommentekkel sajnos nem leszek előrébb. Köszönöm.
Szerintem a bank fog segíteni. A bankkártya kibocsátáshoz kapcsolódik ilyen szolgáltatás a chargeback.
A rendőrség... hát ők azért nem igazán képzettek ilyen téren, de csodák állítólag már történtek, de sokat nem várnék tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!