Mit tehetek, ha online csalás áldozata lettem?
Figyelt kérdés
Külföldre utaltam, nagy összegű pénzt egy áruért cserébe, de az áru nem érkezett meg és már az eladóval sem tudom felvenni a kapcsolatot és a dfs sem válaszol. Van rá mód, hogy visszakapjam a pénzem?2018. dec. 26. 11:50
1/3 anonim válasza:
Honnan rendeltél?
Mekkora összeg?
Utaltál vagy kártyával fizettél?
2/3 anonim válasza:
Van a bankodnak 0-24-ben telefonos ügyfélszolgálata, ünnepekkor is, legyél szíves azt felhívni, itt nem tudunk mit csinálni ezzel neked.
3/3 TappancsMancs válasza:
Ha kártyával fizettél könnyebb lesz visszaszerezni a pénzt, a banknál kell kezdeményezni chargeback eljárást. Erre utalhattak szerintem az előző válaszok is. Irány a bank.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!