Az amazonon mennyire megbízható az eladók értékelési listája, mennyire szabad figyelembe venni a pozitív feedbackeket?
Szeretnék fényképezőgépet venni, az amazonon (.uk, .de) szoktam látni jó árakon.
Úgy olvastam, ha az eladó külön e-mail címet ad meg, akkor nagy eséllyel nem megbízható.
Ennek ellenére az ilyen eladók sokszor számos pozitív értékeléssel rendelkeznek, esetenként 100%-os arányban.
Pl.: amazon.de eladó:outletpc
Azt kérte, a vásárlás előtt a vevő érdeklődjön a megadott e-mail címen.
Az eladónak csak pozitív értékelése van, szám szerint 38.
Ugyanakkor megtalálható az alábbi oldalon:Amazon.de Allgemeines Hilfeforum, Fake-Shop-Schwemme.
Ezenkívül outletpc webáruház önállóan is működik, de ott nem találtam meg az amazonon hirdetett terméket. Pedig a webáruház és az eladó logója is teljesen megegyezik.
Mennyire lehet adni a pozitív értékelésekre?
Esetleg lehet ezeket hamisítani, vagy felbérelhet valakit az adott cég értékelés írására? Ha igen, hogy lehet ezeket kiszűrni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!