Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banki csalás áldozata lettem....

Banki csalás áldozata lettem. Van esély?

Figyelt kérdés
Tavaly decemberben 2 milliót le emeltek a számlámról. Hamis netbank oldalon meg adtam az adataimat, SMS kódot. Lett feljelntes, penzvisszahivasi kérelem indítva. Kiderült a tranzakció után másnap le vettek az összeget készpénzben. Az utalás és a pénz felvétel között eltelt 30 óra és nem tett semmit a bank. (Azonos volt a küldő és a fogadó bank). Érdemes a Pénzügyi Békéltető testulethez fordulni? Van esélyem kártérítésre?

jan. 15. 19:28
 141/173 anonim ***** válasza:
140: Mi történt?
febr. 14. 14:56
 142/173 död válasza:
141: velem nem történt semmi, nincs semmilyen netes pénzügyi dolgom, mobilappom, semmim, pont az ilyenek miatt (meg nem is igénylem a kényelemnek ezt a szintjét). De egy ismerősömtől pénzt húztak le, a bank meg hagyta, és a bank felelőssége lesz a per tárgya. Érdekelnek mások tapasztalatai. A részleteket nem írhatom meg, mivel nem velem történt. Lényeg, hogy a bank is hibázott, teljesen nyilvánvalóan (pl nem jött terhelési értesítő sms az első utalás után, csak nagyon sokára, mikor már a többi is ment).
febr. 15. 07:58
 143/173 anonim ***** válasza:
142 válaszon keresztül taglaltuk, ha a felhasználó kiadja az adatait onnantól kezdve nem lehet a bank a hibás, akár küld sms-t akár nem.
febr. 15. 08:29
 144/173 anonim ***** válasza:

Évek óta a csapból is ezek az átverések folynak.

Szerintem kamu ez a sok "engem is lehúztak" komment!

febr. 15. 08:44
 145/173 anonim ***** válasza:
Szerintem sajnos nem kamu. Tényleg ennyire retardált az átlag.
febr. 15. 08:46
 146/173 anonim ***** válasza:
Csalónak kéne állni ha ennyi hülye van
febr. 15. 09:14
 147/173 A kérdező kommentje:
Igen, a csalóknak áll a világ. A "szerencsétlenül" járt szerencsétlennel senki nem foglalkozik..
febr. 15. 18:09
 148/173 anonim ***** válasza:

"Tavaly decemberben 2 milliót le emeltek a számlámról. Hamis netbank oldalon meg adtam az adataimat, SMS kódot."

Te adtad meg sajnos.

febr. 15. 18:11
 149/173 A kérdező kommentje:
Igen, én adtam meg. De az embernek nem lehet egy rossz napja? Nem hibazhat? Jó hogy mindenki tökéletes itt...
febr. 15. 18:13
 150/173 anonim ***** válasza:
De, hibázni hibázhat. Nincs ezzel baj. Csak a hibák után a felelősséget is vállalni kellene és nem a másikra mutogatni, hogy mit kellett volna tenni.
febr. 15. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!