Beck Reisen utazási iroda felől tapasztalatok ( nyereményutak kategóriában )?
NYITOK EGY ÚJ KÉRDÉST AZZAL, HOGY HÁNYAN VAGYUNK AKIK NÍLUSI HAJÓUTAT NYERTEK, NYERHETNEK.
SZERINTEM,TÖBB, MINT ÖTSZÁZ SIMÁN ÖSSZEJÖNNE. ÍRJATOK!
KÍVÁNCSI VAGYOK MENNYIEN VAGYUNK!
Egyetértek a Kérdezővel, de sose tudhatod meg, hogy hányan vagyunk, mert ahogy én elnéztem az előadáson megjelenteket, a többség 60 és a halál közötti korosztály és azt se tudják, mi az az internet :)
A mi kirándulásunkon Mogyoródon kb. 50 ember vett részt, és azóta ahogy hallom naponta tartanak ilyen bemutatót. A tényleges cél nem is az egyiptomi út, hanem a sok bóvli rásózása az emberekre, a nílusi út csak a beetető
ne ! mert nincs semmiféle nílusi út, megveszed az ajándékokat, szerződést is ara kötnek veled, aztán se Nílus se hajóút. Lesz helyette porszívó paplan párna...
Nagyiékat is csábította, meg még jó pár ismerősüket....és hát most mind szívja a fogát....
De ha csábít és ki akarod próbálni bukni akarsz.... de annyiért amennyit itt kell fizetni nagyjából el lehet menni last minute úton is .
Taggyűlési jegyzőkönyv
Amely készült a BECK-REISEN Kft
(cg.:08-09-009847, adószám: 12711776-2-08, székhelye: 9028. Győr, Régi Veszprémi út 16.)
székhelyén 2010. május 20. napján megtartott taggyűlésén
Jelen vannak: Jens Beckhauser tulajdonos – ügyvezető
Beck-International s.r.o képviseletében Hana Humlova ügyvezető
Lenka Nosková ügyvezető
Napirendi pont:
1. 2009.évi mérleg és eredmény elfogadása
2. Döntés a 2009.évi eredmény felhasználásáról.
Lenka Nosková , mint a Kft ügyvezetője a taggyűlésen ismerteti a tagokkal a társaság
2009.évi mérleg és eredmény kimutatását.
1/ 2010. (V.20.) tgy.határozat:
1. Adózás előtti eredmény -127.355 e Ft
Adófizetési kötelezettség: 0 e Ft
Mérleg szerinti eredmény -127.355 e Ft
Mérleg főösszeg: 810.266 e Ft
Saját tőke: -42.267 e Ft
A társaság taggyűlése a 2009.évi mérleg és eredményadatokat egyhangúlag elfogadja.
2. A tagok úgy határoztak, hogy a 2009.évi adózott veszteséget -127.355 e Ft-ot a Kft
eredménytartalékba helyezi, osztalék kifizetésére nem kerül sor.
K.m.f
……………………………… ……………………………… …………………..
Jens Beckhauser Hana Humlová Lenka Nosková
Tulajdonos Beck International s.r.o ügyvezető
ügyvezető
Érdekes a taggyűlési jegyzőkönyv. Szegény Beck Reisen veszteséges. Javaslom, gyűjtsünk neki, mert még adót sem tudnak fizetni, nemhogy osztalékot
Az APEH-nek az ilyen cégeket kellene talán megvizsgálnia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!