Dep25 kérdése:
Utazott már valaki a work and travel programmal ha igen mik a tapasztalatok az ott munkával keresett pénz fedezi a költségeket?
Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 19:03
1/5 anonim válasza:
En csak a lanyomtol halottam rola, annyit, hogy draga mulatsag. Persze lehet, hogy azert, mert aki ilyen programot valaszt annal a fontos, hogy olyan munkat csinaljon amire kulonben nem igazan van lehetosege.
2/5 anonim válasza:
Én dolgoztam kint egy nyarat, nekem visszahozta a belefektetett pénzt. Bár nekem maga az élmény többet ért.
3/5 anonim válasza:
Én inkább keresni szeretnék most, az csak plusz, hogy világot is látok, csak attól félek, hogy nehogy többet fektessek bele, mint ami visszajön.
4/5 anonim válasza:
2000 USD, hogy kijuthass, ez fedezi körülbelül az első két heti költőpénzed. Valóban drága, de belevágnék, ha tudnám, hogy tényleg jól kijövök és maradnék egy nagyobb összeggel.
5/5 anonim válasza:
Kipróbáltad végül a programot? :-)
Kíváncsi lennék a tapasztalataidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!