Evolúció vagy Teremtés?
#Judit34
Látom, hiányoztál biológia óráról. :-DD
Na szóval attól, hogy TE (egyedül) hülyeségnek tartod, attól még így van. Ha homlokegyenest szembemész a tudománnyal az a te dolgod, de ettől csak te leszel nevetséges.
ÍGY fölösleges dolog tudományosan elfogadott tényeket támadni - pontosabban csak SZINTÉN tudományos érvekkel lehet, nem azzal, hogy hablaty. Ezzel ugyanis nem győzöl meg senkit, csak magadat járatod le.
Pedro
drága Pedro, semmi bizonyított tényt nem írtál, csak szavakkal dobálóztál.
amúgy meg bizonyítékot kértem....
kérdező!
a hasonlóságokkal (amikbe evót vetítesz) véled bizonyítani az evolúciót?
Pedro:
az evolúció 1 áltudomány. bizonyíték: egyetlen tudományos kritériumnak sem felel meg.
#Judit34
"semmi bizonyított tényt nem írtál, csak szavakkal dobálóztál."
Már néhány bizonyítékot leírtunk mi is, és ha utána nézel, ITT a GYK-n is rengeteg kérdés szólt már erről, ahol komoly, több oldalas felsorolások, leírások voltak ebben a témában. De hasonlóan Hozzád, a hívők OTT SEM voltak hajlandók elfogadni a tudományos bizonyítékokat, mert azok (szerintük) nem bizonyítékok. (De az, hogy "írva vagyon" az ugye bizonyíték?)
"az evolúció 1 áltudomány. bizonyíték: egyetlen tudományos kritériumnak sem felel meg."
És akkor még én dobálózom a szavakkal, és én nem írok semmi tényt...
A TÉNY az, kedves Judit, hogy te szembe mész a tudománnyal. Tapasztaltam, hogy mint afféle hívő, gyakorlatilag észérvekkel meggyőzhetetlen vagy, mert a logikát felülírja a HIT. (Amely szerint a Föld még mindig lapos lenne...) Úgyhogy én NEM AKARLAK MEGGYŐZNI, de ugye nem haragszol, ha én inkább a tudománynak hiszek, és nem Neked? :-DD
Pedro
"alkalmazkodás = HABLATY!
BIZONYÍTSD MÁR BE MIKROBIOLÓGIAI, KÉMIAI SZINTEN !"
Antibiotikum rezisztens baktériumtörzsek létezése.
Vidiripi
Igen ami írva van az igen is lehet bizonyíték.
A hit szerint lehet lapos a Föld. De hogy ezt a biblia nem támasztja alá az biztos.
Ézs 40:22 Ki ül a föld kereksége fölött, a melynek lakói mint sáskák előtte, ki az egeket kiterjeszti mint egy kárpitot, és kifeszíti, mint a sátort, lakásra;
A héberek nem hittek abban hogy a Föld lapos lenne. Ők tudták hogy nem az.
"A héberek nem hittek abban hogy a Föld lapos lenne. Ők tudták hogy nem az."
A francba, nekik mást mondott az Úr?
Akkor valakinek jól átcs.szte a fejét! :-D
Nahát, hogy milyen kis huncut fickó ez a Teremtő!
És mennyi egyéb vallást is teremtett, nehogy egyöntetűen őt imádja mindenki! :-D
Így aztán biztos lehet benne, hogyha szétnéz a Földön, nem fog unatkozni.
Tényleg kissé groteszk.
Pedro
"Igen ami írva van az igen is lehet bizonyíték."
Ezt most a fizika könyvre mondtad? :-DD
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!