Megbukott az evolúciós elmélet?
Attól, hogy van egy ismeretlen mechanizmus, amitől az alkalmazkodást segítő mutációk jönnek létre egy bizonyos helyen? Ez inkább alátámasztja az evolúciót. Egyébként már régóta ismert, hogy a mutációk nem teljesen randomok, vannak jobban érintett régiók a genomon belül.
Nem bukott meg, viszont a például a keresztény-fundamentalisták nagyon szeretnék, hogy megbukjon, mivel a hittérítésük így nehezebb.
Amire egyébként a fundik soha nem válaszoltak nekem, az a következő: ha nincs evolúció, akkor a fosszíliák eloszlása miért azt mutatja, hogy van? A mesekönyvük szerint nincs evolúció, hanem a fajok készen lettek megteremtve, majd jött egy özönvíz, és elmosott mindent. Ebben az esetben a fosszíliáknak összekeveredve kellene lenniük, és ugyanabból a korszakból kellene származni. Márpedig ez nem így van, a fosszíliák eloszlása a földben, és a kormegharározás egyértelműen az evolúciós sorrendet mutatja.
Az egyik vitámban azt is felhoztam érvnek, hogy nem is "emberek", hanem embercsoportok(!) éltek a Földön, aki egymással keveredtek. Például a Hono Sapiens bizonyítottan keveredett a neandervögyiekkel. A mesekönyv (Biblia) erről megint nem tud semmit.
Nem sorolom tovább. Rendkívül buta az olyan ember, aki az evolúció bukásában hisz.
1859-ben a temetés bukott meg. Végérvényesen.
Nem tudom, a kérdező olvasta-e a cikket, vagy simán csak nem értette.
"We hypothesize that evolution is influenced by two sources of information: external information that is natural selection, and internal information that is accumulated in the genome through the generations and impacts the origination of mutations"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!