A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )
Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)
PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".
" Én nem fogadom el hogy az evolúció 500 millió éve zajlik csak."
Egyébként, 919es, nem tudom hol olvastad az infókat, amiket itt írsz, de annak az írói sem voltak túl jártasak az evolúció működését illetően. Új szervek létrejötte nem úgy működik, hogy nem volt ott semmi, de történt egy mutáció, és hopp, ott termett egy komplett szerv. Az újdonságok rendszerint egy korábbi rendszer valamilyen szintű módosulásával jönnek létre.
A tüdő sem a semmiből született, hanem a halak úszóhólyagja vált alkalmassá az új feladatra. Az átmenet ma is megfigyelhető a tüdőshalakban. Még képes valamilyen szinten ellátni az eredeti funlcióját, de már kezdetleges légzésre is alkalmas.
Vagy a láb sem a semmiből nőtt ki, a halak úszóinak izomzata és felépítése módosult. Lásd a bojtosúszós halakat.
"Én nem fogadom el hogy az evolúció 500 millió éve zajlik csak. Mert én a 6 napos teremtést fogadom el. Nem az evolúciót. Az evolúció tévedés. A bibliai teremtés a valós."
Akkor a nagy eszeddel miért ünnepelsz egy olyan választ, ami ha igaz lenne, ez következne belőle, hm? :D
"egykor közös ősünk volt"
Pontosan.
És 40%-ban közös a génkészletünk ma is.
Mond ez neked valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!